Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (80)
0BeğenmedimŞikayet
Killa_Hakan ()Orası filmin koptuğu yer :)
ulaş_can için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ulaş_can ()7.30. da. gep var :)
0BeğenmedimŞikayet
Fatihsultan ()Yok hocam örnek verdim:) 1720/tutmazsa 1694:)
Şeyda_türk için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Şeyda_türk ()1600 mü Ah bu şelaleciler :) hep algı hep algı…
Fatihsultan için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Fatihsultan ()Hayirlisi ozamna hocam.
0BeğenmedimŞikayet
Şeyda_türk ()Aynen fatihsultan Bir haftadır dolar ın bu kadar çıkması ülkedeki ekonomik negatif gelişmeler değil tamamen mb faiz kararına göre fiyatlıyor…
0BeğenmedimŞikayet
Fatihsultan ()Saygı duyarım hocam. bende 1600lere düştüğünde kalır demiyorum zatem hemen geri çıkar diyorum
LoRdLy için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Yigit88 ()Faiz düşünce dolar alımı olur 9.50 ucuz olur hedef 10 olur kısa vadede
0BeğenmedimŞikayet
Fatihsultan ()Olabilir ama bu şartlar altında indirim olmaz gibi hayırlısı
Tuttu_Fırlattı için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Tuttu_Fırlattı ()Mesajı alan piyasa gereğini yapıyor:))
0BeğenmedimŞikayet
LoRdLy ()Ben size katılmıyorum. Bu desteksiz bir yorum bence. Fed'in faiz artırması karşısında altının davranışı her zaman aynı olmaz. Altın diğer yatırım araçlarına kıyasla çok daha uzun vadeli bir yatırım aracı olduğu için faiz artışları ve indirimleri karşındaki davranışı konjonktüre bağlı olarak değişebilir dolayısıyla komplekstir. Altın, faiz ve benzeri gibi sabit getiri sağlayan bir yatırım aracı olmadığı içn Fed faiz artırdığında altın fiyatlarının kısa vadede gerileyerek tepki vermesi olağandır ancak bu her koşulda geçerli değildir. Dünyada siyasi, ekonomik ve jeopolitik gerilimler arttığında genellikle para ve benzeri diğer tüm varlıklara olan güven azalır ve altın değer kazanır.
0BeğenmedimŞikayet
Tuttu_Fırlattı ()Artırım kelimesi bir kere lugattan atıldı. Indirim dersen kuvvetle ihtimal.
0BeğenmedimŞikayet
Fatihsultan ()Hocam faiz düşse ne olacak gerçi kuru yukseltip düşük faizle kredi çekenler herhalde gidipte 9500 den dolar almaz. :)kür düşük olsaydı ozaman derdim faiz düşmesinillet dolar alıyor diye
0BeğenmedimŞikayet
Şeyda_türk ()Döviz için değil piyasaya mesaj için faizin düşmesi önemli…:))
0BeğenmedimŞikayet
Fatihsultan ()Hocam onslardan bahsediyorzu FED'in :)dolar için değil.
Özer_cemil için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Vedolizim ()Ben pas geçer diyorum
0BeğenmedimŞikayet
Özer_cemil ()Faiz arttırma olayı % 0. Yatırım tavsiyesidir.
0BeğenmedimŞikayet
Fatihsultan ()Vedat kardeşim ayın 21imde faiz artırımı gelirmi yoksa sabitmi kalır.
Vedolizim için cevaplandı (yorumu göster)
-1BeğenmedimŞikayet
Fatihsultan ()Faiz artırımı olursa bu ons 1580lere merhaba der hocam.
1BeğenmedimŞikayet
Şeyda_türk ()Fed den Faiz arttırımı beklemiyorsunuz sanırım @Fatihsultan . :)))
0BeğenmedimŞikayet
Fatihsultan ()Bu ons 1680 leri belkide daha aşağısını görmeden çıkmaz kardeşim bende seninle aynı fikirdeyim
0BeğenmedimŞikayet
Biribip ()Dolar 25 olacak @WassAbi Vasbi abi yanındayım :)))
0BeğenmedimŞikayet
Şeyda_türk ()Kesinlikle.. :)
0BeğenmedimŞikayet
Vedolizim ()Görmediğimiz bir şey kaldimi Allah'a şükür 2000 leride gördük 980 dolarları da gorduk
0BeğenmedimŞikayet
Vedolizim ()O kadar değil 8 Kasım ons için dip
Tuttu_Fırlattı için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Şeyda_türk ()Göreceğiz.. :)
0BeğenmedimŞikayet
Vedolizim ()O sadece bir trend çizgisi kirarsa aşağı kirmazsa yukarı devam anlamı gelir onun için bir hedef yöneltmek güzel kardeşim onun için senin grafik gelmez derken ben bir hedfe gelecek demiyoruki
Biribip için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Tuttu_Fırlattı ()aziz1717 gibi ons eriticisisin valla:))
0BeğenmedimŞikayet
Vedolizim ()Gelmez boşuna beklemesinler1777 geçerse 1804 doner
0BeğenmedimŞikayet
Vedolizim ()Neresiymis gidiş yolu bir gostermiyorki o yolu çizen faiz indirimi kararından bu yana doların çizdiği yol millet farkın değil ama dolar bu kısa zamanda 3 senede alamadığı yolu üç haftada aldi