Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (63)
0BeğenmedimŞikayet
gorkemmmmm ()burayı aşarsa gökyüzüne doğru ilerler ki aşacak gibi bu indirimle hocam.
ASRN için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
35oğuz35 ()9.5 sonrası karanlık mı hocam :)
ASRN için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ASRN ()Geldik kara kapıların önüne
0BeğenmedimŞikayet
_LegendComeBack_ ()Evet abi diyorum ya bu rsi ile cikmamali )
Periyot için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Periyot ()Aslında saçma değil sabit bile kalsa düşürmeye yetebilir! çünkü piyasayı indirimi fiyatladı sanki
_LegendComeBack_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
_LegendComeBack_ ()Bende az oyalaniyorum iste satsam tl de kalacak gumus zaten alinmaz bu dolar kuruyla :)
Gumus alacaksam zaten dolar dussede cok umursamam ons da duserse :)
By_tarafsız_adam için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
35oğuz35 ()Gecmesin artik ustam gececegi kdr gecti gozu doymadi mb bakalim ne yapacak ya indirecek ya bindirecek:) elimde 7.32den gumus var cikayim tovbeliyim gumuse :)
0BeğenmedimŞikayet
By_tarafsız_adam ()benim analize göre normal tepe 9,34TL şu an sürekli onu test ediyor, daha geçemedi o direnci ytd
35oğuz35 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
By_tarafsız_adam ()Geçen yıl 8 yerine 8,50 yapmış grafiğin tepesine taşmış, bu yılda öyle birşey olabilir devamında sert çakılabilir, o sert çakılmaya denk gelmek istemediğimden erken çıktım hedefim gelince ytd
0BeğenmedimŞikayet
Ğümüş___alan ()Zaten faiz indirimini fiyatladı bence
0BeğenmedimŞikayet
35oğuz35 ()9.3dan aslinda donmesi lazim ama donmedi namissiz:) bekliyoz bakalim nereye ksr gidecek
0BeğenmedimŞikayet
_LegendComeBack_ ()Valla banada sanki faiz indirecekler dolar dusecek gibi geliyor cok sacma ama olursa sasirmam :)
0BeğenmedimŞikayet
By_tarafsız_adam ()Çok zor, ama imkansız değil, ben olmaz diye düşünerek çıktım dolardan, abd verileri olumsuz gelirse bu seviyeden satma şansımıda kaybetmek istemedim. ytd
35oğuz35 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
By_tarafsız_adam ()Çıkar Tr de herşey olur x) Borsada düşmez çıkmaz denmez, bunu diyen hep kaybeder. ytd
0BeğenmedimŞikayet
35oğuz35 ()Persembeye kdr 9.5 olurmu sence
0BeğenmedimŞikayet
_LegendComeBack_ ()Belki faizden once cikar sonra da hep duset kim bilebilir :)
0BeğenmedimŞikayet
By_tarafsız_adam ()dolar 9,21 üzerinde kaldığı sürece 9,34 ü geçmeyi deneyecek görünüyor TR şartlarında imkansız değil ama tehlikeli sular üst bölge geçemeyip önce aşağı destek alıyım derse onun için çıktım ben ytd Grafikte zaten çıkacak yeri kalmamış artık aylık grafiğe kadar hepsi tepedeler, geçende dedim en fazla 9,50 olur ordan döner. Orayada faiz düşerse tepkiyle çıkabilir belki ytd
0BeğenmedimŞikayet
By_tarafsız_adam ()çok yakın diyorum ya anadolunun tam ortası başkantin dibi xD
şerifözsu için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
şerifözsu ()Kardeşim iyi Geceler Niğdeye Yakınmısın
0BeğenmedimŞikayet
Cevahir8160 ()Anladım abi:)
0BeğenmedimŞikayet
By_tarafsız_adam ()yok ben anadolunun tam ortasında biryerdeyim, herkesle muhabbetim olduğundan takılıyorum şive olarak :)
Cevahir8160 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
_LegendComeBack_ ()Dolarda bende dusus bekliyorum hatta gecen gun yazdim ama suan rsi o kadar uyumsuzluk yapti ki 1 saatlikte sanki yukari bir igne yapacak oyle dusecek gibi bir his verdi bana o yuzden tutuyoyorum yoksa ben coktan satardim cuma 9.3 satis emrim vardi dun iptal ettim. Ondan oncede 9.2 emrim vardi anlik bakip gidiyorum :)
0BeğenmedimŞikayet
Cevahir8160 ()Tohatliyim mi diyorsun abi:)))
1BeğenmedimŞikayet
By_tarafsız_adam ()hadi bahalım
0BeğenmedimŞikayet
_LegendComeBack_ ()Sorun yok ben dolardan korkmam :)
0BeğenmedimŞikayet
By_tarafsız_adam ()derste dikkat et, çıkınca şok olacağın fiyatlara düşebilir :) sonra satamadım diye üzülme xD
0BeğenmedimŞikayet
_LegendComeBack_ ()Bende illa gelecek demedim ki :) grafikler niye var :) ya tutarsa diye var suan da da o ihtimale oynuyoruz. Nasil ki siz yazin gumus ya ucarsa ihtimaline oynuyordunuz bende dolarda o ihtimale oynuyorum ; )
Benim dolar beni yari yolda birakmaz ama gumus adami yari yolda birakir :)
0BeğenmedimŞikayet
By_tarafsız_adam ()Bu grafik illa tutacak diye birşey mi var onu anlamadım :)
0BeğenmedimŞikayet
_LegendComeBack_ ()@By_tarafsız_adam
Bak bu grafikte gordum 9.48 i :)
0BeğenmedimŞikayet
Halka ()Evet sonra farkettim. Sizeydi sorum. Teşekkür ederim bakayım buna