Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0412 12:40:25
EUR 36.0165 12:40:25
USD 34.5669 12:40:25
ALTIN ONS $2705.4900 12:40:25

Konu: dnt tct ile aynı görüntü. fincan kulp da var.

t

büyük pump yakın . ytd

Yorumlar (24)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.

0BeğenmedimŞikayet

ntmen_x ()

0.73 iyidir bence :)) 0.52 aşağısı stoplamayi unutma kral

LostPassenger için cevaplandı (yorumu göster)

2BeğenmedimŞikayet

Cihan2626 ()

demek ki aylık mumun kısaymış. 65 den satan sattı içerde bıraktım. benim stratejimi bilmeden yazıyorsun
ben 10 dan alıp 100 e kadar beklemem 20 30 dirençlerde satar içerde kar bırakır onu da sona saklarım. ama çarpıtma amacını anlıyorum. eyvallah.

0BeğenmedimŞikayet

Cihan2626 ()

yakın zamana niye takıldın. 1 gün mü dedim. bance sen tekniğini sorgula. oxt da kar getirisine takıldın ya da diğerlerinde. en iyisi muhattab olma benle. ben kendi bildiğimi yapmaya devam. sen de kendininkini.

0BeğenmedimŞikayet

Cihan2626 ()

1 yıldır ve aldığım kazançlar beni ilgilendirir burdan sağladığım kazancı söylesem belki dudak uçuklatır.
aylık grafikte mum atmaksa keep coinde bakın aylık grafikteki getirisine ve mumuna.
ben parça al sat yapıyorum. uzun vade de içerde kar bırakırım devam ederim. sizin karınıza neden karışayım. amacınız yardımsa benim kendime faydam çok. bence siz kendinize benden başka meşgale bulun. ayrıca kar nerde tatmin ederse dememin sebebi sizin alaycı tavrınızı sezmemdir. ben sizi siz seni tanımıyorsunuz.

söyleminiz dostane değil ne yazık ki.

0BeğenmedimŞikayet

emreckk ()

hocam düşüş bekliyor musunuz nakite geçmek mantıklı mı sizce

-1BeğenmedimŞikayet

Cihan2626 ()

sizi tanımıyorum ama burada 3 gündür aktif paylaşıyorum portföyümü ve bu 3 günde çok iyi kazançlar sağlandı saçma sapan yorumlar görüyorum bu konuda. sizin yorumunuz da bunlardan biri mi çözemedim.

0BeğenmedimŞikayet

Cihan2626 ()

kâr sizi ne zaman tatmin ederse. eğer ciddiyetim ya da kar marjlarım rahatsız ediyorsa engelleyim görmeyin?

0BeğenmedimŞikayet

Kral_X ()

Usta dnt alıyorum ben burdan

Cihan2626 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Cihan2626 ()

pardon dalga mı geçiyorsunuz kinayeli geldi konuşmanız . dalga ise ona göre cevap vereciğim?

0BeğenmedimŞikayet

Cihan2626 ()

tek mumla gidenler de var nasıl haftalıkta tek mumla indiyse. tercih meselesi.

Cihan2626 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Cihan2626 ()

tek mumla gidenler . tercih meselesi.

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum