Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (46)
1BeğenmedimŞikayet
Traderrrrr ()yarın 15 kasım. yeni pnl gelsin mi? 4. pnl
0BeğenmedimŞikayet
Traderrrrr ()cansın. şimdilik poz yok. olunca kapını çalarım:)
Gün_olur__ömre_bedel için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Gün_olur__ömre_bedel ()Ne alakasi var kardeşim:))ben kuryeyim butun mesele algoda
Naxet için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Naxet ()@Traderrr hocam yeni sipariş alalım:))
@Gün_olur__ömre_bedel e verirseniz sipariş daha çabuk geliyor:)
0BeğenmedimŞikayet
Gün_olur__ömre_bedel ()69 bin :)) gönder başkanım:))
Traderrrrr için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Traderrrrr ()68650 @Gün_olur__ömre_bedel
Naxet için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Naxet ()Hocam yeni sipariş ister misiniz?
0BeğenmedimŞikayet
Traderrrrr ()dostum bu gerçek mi:) @Gün_olur__ömre_bedel bitko 65
0BeğenmedimŞikayet
Traderrrrr ()bnb % 50 oldu bu da 6 aydır var. para yarıya inmişti şimdi % 50 artıda.
0BeğenmedimŞikayet
Gün_olur__ömre_bedel ()Evet cok uzun hem de başkanım o zaman nerden bulduydun benimkisi saflik yaa :))neyse siparişle ilgileniyorum insallah
0BeğenmedimŞikayet
Traderrrrr ()est:) uzun vade düşünüyorsan shib al dostum. bende 5,5 milyon adet var. 6-7 ay önce aldım. binanceye girmemişti bile. bu arada iki siparişiniz var.
1.62600
2.64700
0BeğenmedimŞikayet
Gün_olur__ömre_bedel ():))başkanım sen beni benden daha iyi biliyon bu ne feraset Aman Allahim nazardan saklasin :))başkanım bana ship gibi 0.0005 kurus alt coin lazim alacam mutlu olacam:)))
0BeğenmedimŞikayet
Kral_Şhiba ()Seni bir bakıyom ful doge bir bakıyom ful eos bir barca yap sepet bekle kardeş o zaman en azindan sirayla cıkıyorlar. Ben seni en iyi city ve interde iyi bir kar aldığinı tahmin ediyorum. Saygılar bol sans
KRAL001 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
KRAL001 ()Şuan alim yapmadim btc durumunu gormek lazim aksama dogru bakacam 140 altı barça alip satiyoz surekli ytd
Levendaki için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Midland ()Para aslında bu tür coiin den kazanılır, hepsi çıktı 3-5 coin kaldı bi yükselmeye başlayınca herkes ona çöker yükseldikçe yükselir, ama sabretmek zor işte...
0BeğenmedimŞikayet
Levendaki ()Tokenlardan hangisini tavsiye edersin @KRAL001
0BeğenmedimŞikayet
KRAL001 ()Yolladim bidahada bulaşmam ne ciktiki dusuyo boğada bunu bekleyen pişman olur gibi en guzeli fan token ytd
Midland için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Midland ()Eos coinn değil oturan boğa :))
0BeğenmedimŞikayet
KRAL001 ()Eos yapmadi
0BeğenmedimŞikayet
Traderrrrr ()ne desen tutardı yani diyorsun:)
0BeğenmedimŞikayet
Midland ()3 haftadır %40 yapmayan coiin kalmadıki zaten , bnb en sonlarda kaldı üstad
0BeğenmedimŞikayet
Traderrrrr ()dostum üç hafta önce benden ısrarla altko- in istedin. ben de b- nb dedim. bn- b o zaman 4300 liraydı şimdi 6000 lira. 3 haftada % 40 yaptı. almadım deme sakın:) @Gün_olur__ömre_bedel
0BeğenmedimŞikayet
Gün_olur__ömre_bedel ()Başkanım bnb cok pahalı şöyle sürümden kazanacağımız dusuk fiyatlı bir altcoin yok mu :))
0BeğenmedimŞikayet
Traderrrrr ()bingooo:) teşekkürler dost
0BeğenmedimŞikayet
Çermik ()Kardeş ons 10440
0BeğenmedimŞikayet
Gün_olur__ömre_bedel ()Tamam başkanım
1BeğenmedimŞikayet
Nevkar1976 ()Bereketli kazançlar diliyorum
0BeğenmedimŞikayet
Traderrrrr ()aldım 59900 satış emri girdim
Nevkar1976 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Nevkar1976 ()Aldınız m
Sattınızm
0BeğenmedimŞikayet
Traderrrrr ()@Gün_olur__ömre_bedel