Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (39)
0BeğenmedimŞikayet
Omervrl ()Slm hayırli cumalar bol kazançlar saglıklı günler senin olsun Deniz hnm, benimki geliyor:)) nerden alayım arkadaşım yt, olmadan
__Deniz__ için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
bahar2828 ()Saolasin kardeşim inşallah tüm tersteki herkes kurtulur
muz69 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Hacı_Cemil ()Teşekkür ederim.
0BeğenmedimŞikayet
muz69 ()geçmiş olsun efendim darısı tüm tersteki arkadaşların başına.
bahar2828 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
__Deniz__ ()yok canım ne yuku ben gorduklerımı soylemekten ınsanlara faydalı olmaktan mutluluk duyuyorum.. yıne olumsuz bır durum gorursem paylasırım yıne
Hacı_Cemil için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
bahar2828 ()İnşallah sende çıkarsın kardeşim
Pasa67 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
__Deniz__ ()9.40.60 aralıgı donecegını dusunuyorum dık cıkmaya devam ederse
batuhann için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Hacı_Cemil ()Sayın Deniz hanım
Malumunuz dalgalı 4 günden beri yükseliş trendi yakalayan emtialardan platinin yükseliş trendi bittiğini kanaat getirdiğinizde bizede uyarı mahiyetinde haber verir misiniz? Çünkü panik satış ve alış yapmak en büyük tehlikeli durumdur. Kendimle ilgili bütün sorumluluk bana aittir. Yapmasanizda canınız sağolsun. Kimseye de yük v. b gibi olmak istemem . Hayrlı akşamlar dilerim.
0BeğenmedimŞikayet
batuhann ()deniz hocam sizce dolara müdahale hangi rakamda gelebilir, ben bir süre daha geleceğini düşünmüyorum çift hanelere yaklaşana kadar
0BeğenmedimŞikayet
Pasa67 ()amin inşallahhh 1 side benim :)
0BeğenmedimŞikayet
__Deniz__ ()dıp tepe yakalamak zor ve sıtreslı .]
0BeğenmedimŞikayet
Omervrl ()Taşekkür ederim arkadaşım sagol hayırlı aksamlar dilerim kendine iyi bak
0BeğenmedimŞikayet
bahar2828 ()Teşekkür ederim darısı diğer terste kalan kardeşlerimin inşallah.
Pasa67 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
__Deniz__ ()orasıda gelır uzulmeyın
0BeğenmedimŞikayet
bahar2828 ()İnşallah hocam bide gümüşten cikabilirsek on numara olacak 7.64 ten tersteyim
1BeğenmedimŞikayet
batuhann ()onslar ve dolar el ele gramları taşıyor bakalım nerede bir müdahale gelecek... trend iyi takip edilmeli en tepeden satmaya en dipten almaya çalışmamalı sonuçta kar cebe yakışır
0BeğenmedimŞikayet
__Deniz__ ()as 305 295.286.278 daha assası yukselış devam edecekse gelmeyebılır..
HSHSHS___ için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
__Deniz__ ()23.15 uzerı durdu surece olumlu gorunuyo .. bır tobo var 24.87 hedeflı calışmaya baslamış gorunuyo.. dusen trendın uzerıne atmış .. aslında gostergelerın satım bolgesınde olması harıcınde ons tarafındA olumsuz bır durum sımdılık yok
0BeğenmedimŞikayet
Pasa67 ()bin şükür olsun sizin adınıza sevindim
0BeğenmedimŞikayet
HSHSHS___ ()Slm Deniz Üstad alım için uygun yer neresidir.
0BeğenmedimŞikayet
__Deniz__ ()bı bakayım
0BeğenmedimŞikayet
batuhann ()merhabalar, 23.50 üzeri kapanış gelir mi sizce
0BeğenmedimŞikayet
__Deniz__ ()zararsz cıkmanıza sevındım .. bekleyelım baklım panık yapmadan ve acele etmeden alım fırsatı verecektır hep cıkcak halı yok
0BeğenmedimŞikayet
__Deniz__ ()SATINCA Yazıyorum aslında tek tek etıket yapana kadar dusuyo fıyat . ] benım uygulamm vardı ordan takıp edıyordum uygulama bozuldu .. bırısı sormustu soyledım spek mı bozdu naptı .. bılgısayardan her dk zor oluyo..
Omervrl için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
bahar2828 ()Hocam platinden 4 ay sonra zararsız çıktım şimdi sizinle birlikte alım bekliyorum hayırlı akşamlar.
0BeğenmedimŞikayet
Omervrl ()Çok düşucelisin bana yazabilirsin ben kendi kararımla çıkıyorum:))
0BeğenmedimŞikayet
__Deniz__ ()bereketlı olsun
şahin02 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
__Deniz__ ()bereketlı olsun yukardan aldıkların dursun
0BeğenmedimŞikayet
__Deniz__ ()bende son parcayı 6.86 dan cıktım . ] dususe yakalanmak ıstemedım .. daha yukselış devam ettı ıcınde son parcayı sattımı yazmadım . ınsanlar etkılenmesın dıye .. sen sattın bızde sattık cıktı derler .]
0BeğenmedimŞikayet
Omervrl ()Ha bu ara bereketli olsun inşALLAH