Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0454 11:24:37
EUR 36.1805 11:24:37
USD 34.5863 11:24:37
ALTIN ONS $2671.1950 11:24:37

Konu: Badger Büyük Resim

⭐⭐LostPassenger ()
Bitcoin
Madem Kısa hedefimiz 3 günde geldi ise...

27den 45e gitti ise...

Gru.bumda dostlarımla paylaştığım Büyük hedefi de açıklamanın vakti gelmiştir..

Allah yardımcımız olsun...

Yorumlar (45)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.
Sayfa 2 - Konuda ki son yorumları görmek için tıklayın.

0BeğenmedimŞikayet

LostPassenger ()

Kısmet değilmiş ne diyim

ankara55 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

ankara55 ()

Oynatmıyor doğukan

LostPassenger için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

LostPassenger ()

Selam dostum videoyu yükledim ama oynatıyor mu bilemedim

aykul için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

aykul ()

Çok harika olur, şimdiden teşekkürler

0BeğenmedimŞikayet

LostPassenger ()

Yok yav :)

BitcoinCANDİR için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

BitcoinCANDİR ()

Site kurda bari admin ol adam bırakmadın burda :)

0BeğenmedimŞikayet

LostPassenger ()

Öavi gezegenden yaz. Elife yazdığın yerden

Aydinderya için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

LostPassenger ()

Mantık aynı. Alışırsın.. Bugün vaktim olurda binance nasıl kullandığımın videosunu yüklerim buraya

0BeğenmedimŞikayet

Aydinderya ()

Nerde bu grup ben niye yokum dost degilmiyoz ayran mi içtik noldu :))

0BeğenmedimŞikayet

aykul ()

Bu arada geçen yaptığın paribu ve binance yorumundan sonra paribuyu bırakma kararı aldım. Ancak binance a alışmam lazım.

0BeğenmedimŞikayet

aykul ()

Ben seni sürekli takibe aldım, 7/24 olmasada 7/18 gibi oluyor:)

0BeğenmedimŞikayet

LostPassenger ()

Öyle bir amacım yok...

Buraya da aynı şeyleri yazıyorum zaten.. Orada bazen anlık trade yapıyorum ona da her dakika takipde olmak gerekiyor herkes katılamıyor tabiki

0BeğenmedimŞikayet

aykul ()

Kardeşim ben seni buradan takip ediyorumda, birazda yeni sayılırım bilgileri başka yerdendemi takip etmem gerekir,

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum