Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (22)
0BeğenmedimŞikayet
Omervrl ()Tmmm, sayende ögreniyorum teşekkür ederim arkadaşım
__Deniz__ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
__Deniz__ ()ya yeterkı su 6.71 uzerı kalıcı olsun 7 den bıle satarız . ] ıgne atsada olur hızlı cıkarsa zaten hıc tutma sat gıtsın
Omervrl için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Omervrl ()Sagol sanada sırada 6,53 var haber et:))alim ve satımları
0BeğenmedimŞikayet
__Deniz__ ()hayırlısı olsun
0BeğenmedimŞikayet
Omervrl ()Rica ederim arkadaşım ben teşekkür ederim 6,33, den aldıklarimı 6,72 gönderdim,
0BeğenmedimŞikayet
__Deniz__ ()sagol tesekkur ederım
1BeğenmedimŞikayet
Omervrl ()Bereketli olsun inşALLAH,
0BeğenmedimŞikayet
__Deniz__ ()6.72 den 3.1 parca gonderdım
0BeğenmedimŞikayet
Omervrl ()Tmm, teşekkür ederim ALLAH, saglık sıhhat uzun ömür versin inşALLAH, arkadaşım
1BeğenmedimŞikayet
__Deniz__ ()olur ederım satmak ıstersende parca olarak basla
0BeğenmedimŞikayet
Omervrl ()Satarken Haber edersen
sevinirim sagol arkadaşım
0BeğenmedimŞikayet
__Deniz__ ()altın 540 gecemezse satcam
1BeğenmedimŞikayet
__Deniz__ ()benımde 6.48 den aldıklarım duruyo .. sankı satarsam ucup gıdecek cok hızlı yukselıyolar.. gerı gelırse 6.55 6.47 en yakın gelebılecek yerler yukselıs devam edecekse.. bır ıhtımalde 6.65 uzerı tutunmak ısteyebılır.. ızleyelım bıraz
0BeğenmedimŞikayet
Omervrl ()ALLAH, iyilik versin sagol bende iyiyim şükür, 6,33,6,53 den aldıklarım duruyor yükseliş devam edermi yt, olmadan fikrini alabilirmiyim arkadaşım
1BeğenmedimŞikayet
__Deniz__ ()As arkadaşım aynı bildiğin gibi sen nasılsın
0BeğenmedimŞikayet
Omervrl ()Slm, nasilsın arkadaşım hayırlı günler bol kazançlar olsun,
0BeğenmedimŞikayet
Önce_Vatan1841 ()Duzeltiriz kardeşim
Lale_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
__Deniz__ ()Olsun önemli değil düşünmen yeter
3BeğenmedimŞikayet
Lale_ ()Ben bu dediğiniz gibi anladım. Ama birileri nedense size dislake vermiş. Düzeltmek istedim. Beğeni hakkım bitmiş mesajı geldi. Düzeltemem.
2BeğenmedimŞikayet
__Deniz__ ()Aslında rasyo yükseliş gösteriyor buda altının gümüşe göre daha olumlu olacağı anlamına geliyo .. gümüş Ons tobo harici paylastim grafikler haftalık yöndur.. saatlik düşünmeyin hemen gerçekleşmez..
0BeğenmedimŞikayet
Lale_ ()Yanlış değilsem, rasyonun düşmesi gümüşün yükselmesi anlamına geliyor değil mi? Biri size dl vermiş yanlış anladığı için. Hem yanlışı hem dl'yi düzeltiyorum. Tabi ben yanlış değilsem :)
-1BeğenmedimŞikayet
__Deniz__ ()ben dusecege benzetemedım . ] ama ınsallah duser bı aksılık olur