Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (12)
1BeğenmedimŞikayet
ASRN ()9.08 üzerinde iki gün kapanış yaparsa dolar grafiginden bakabilirsiniz 9.08 konumunun neresi olduğuna
Gecilemezse de bir duzeltme gelmesi yuksekle muhtemel
35oğuz35 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
35oğuz35 ()Aynen oyle kanka millete bakma valla terste kaliriz belli olmaz abi cunku ons destek vermedikce dolarla pek guven vermez cunku
Vagabondboy için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Vagabondboy ()520 yi görürsem fazlasına bakmam
0BeğenmedimŞikayet
35oğuz35 ()Hocam dolarda da bir ust kanala tam ne zmn oturdu diyebiliriz 9.08 gecince ve kapatinca dimi
ASRN için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ASRN ()yükseliş kanalı; yükselişler sınırlı düşüşler sınırlı bundan sonra seyir bu şekilde devam eder
Mavi kanal dışına çıkmadıkça
kanal dibi 495
0BeğenmedimŞikayet
35oğuz35 ()Valla iyi almisin helal benim elimde gumuste oldugu icin pek almadim 7.32den patladi elimde yukselirse ona sevinirim dusersede gram alicam bakalim :) kimi 540 gelir diyor ons destek vermeden zor ama kimide 525den doner diyor
0BeğenmedimŞikayet
Hk45 ()Slm Asrın bey grafikten ben almam ama max gidebileceği nokta 516 mı?
0BeğenmedimŞikayet
Vagabondboy ()Yok satmadım duruyor kuzu kuzu 200 gram :)) full altındayım
0BeğenmedimŞikayet
35oğuz35 ()Ooo kanka sen satcaktin satmadin mi:) ben 508.5 dan sattim :) 500 uzeri pek kalici olmuyor 525 suan en buyuk satis noktasi trilyonunda olsa 525de satcan :) sonra izlicez 505 gelirse alim yapcam yine suan 505 dip gibi
1BeğenmedimŞikayet
çirkin_bir_kedi ()Emeğinize sağlık.
0BeğenmedimŞikayet
Vagabondboy ()Oğuz bu 503 ten aldığımız altınları ne edecez laa:)))
0BeğenmedimŞikayet
35oğuz35 ()Ilk 516mi var hocam zirve