Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0430 20:49:09
EUR 35.9598 20:49:09
USD 34.5492 20:49:09
ALTIN ONS $2717.4500 20:49:09

Konu: Dünya borsaları açılış kapanış saatleri

Yorumlar (17)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.

3BeğenmedimŞikayet

Yaseminnisa ()

Arkadaşlar piyasaların açılış kapanış saatlerini Sn. @Periyot yayınlamış idi. Çin 04.30 da açılıyor.

@Negatif hocayı takibe alınız. Her gün düzenli veri saatleri kapalı açık olan piyasalar ile ilgili bilgi aktarıyor. Faydasını görürsunuz.

Kendilerine tekrar tekrar teşekkür ediyorum.

0BeğenmedimŞikayet

Kün_ve_yekün_ ()

Sonuna ytd. Yazdım yeterli değil midir :))

Kün_ve_yekün_ için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Periyot ()

@Kün_ve_yekün_ alt yorum ytdli

Periyot için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Kün_ve_yekün_ ()

Yine de araştırmak gerekir diye düşünüyorum

Kün_ve_yekün_ için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Kün_ve_yekün_ ()

Dün abd den bağlanan bir ekonomist, dünkü gelen verinin ardından cuma günü gelecek olan veri 500 bine çekildi kelimesi kullandı bunun üzerine 3 ay önce ki açıklanan ile paralel olup metallere olumlu yansıyacağını söyledi. Ytd

0BeğenmedimŞikayet

Periyot ()

dün gelen tdi verisinin yarınki gelecek olan kötü veriyi frenlemek için abartılı şekilde şişirildiğini düşünüyorum:)
yatırım tavsiyesi değildir! belkide yanlış düşünüyorumdur!

Lale_ için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

Yaseminnisa ()

An an takibindeyim. Hamlelerin tarafımca merak konusu:)

1BeğenmedimŞikayet

Lale_ ()

Teşekkürler.

Umarım doğru hamle yapabilirim. Son bir aydır hamlelerim, pozisyonu çok iyi olmadı da..

2BeğenmedimŞikayet

Periyot ()

23,3-6 arası karar yeri oralarda dikkat etmek lazım sert düşüş tehlikesi bile var! grafikte gördüğüm ters yatık çatıya benzer bir oluşum var 20,5-8 hedefli, yada 17-18 hedefli megafon var! megafon olursa sert düşer diye tahmin ediyorum! çatı olursada yavaş düşebilir! gibi...
dün yazmıştım önümüzdeki iki gün başımız dönecek diye:)
benim gördüklerim böyle

bir sürü senaryo var!
yarınki veriye göre 23,45 i yarına kadar görürsek düşme ihtimali yüksek bana göre, ama tabi ki 23,6 yı takip etmek lazım beki de yukarıya döner!
yada yarına kadar 23,45 i göremeyiz veriyle gösterirler! yukarıya gitme ihtimali artar!
bu yorumla birazdan atacağım alt yorumu beraber değerlendirirseniz kafanızda daha net fikir oluşur! ytd

0BeğenmedimŞikayet

Lale_ ()

Tam diyecektim ki los'un 22,7x'leri geldi sıra 23'lerde mi düştü.

Yarın yön nasıl olur? Var mı tahmininiz?

1BeğenmedimŞikayet

Lale_ ()

Kaçgündür 6,47-45 arası satım ları ve dolayısıyla alttan alım fırsatlarını kaçırma ah vahlarındayım.

Korkarım tam çıkış yaparım o da yükselirmiş dünkü
6,42 satışı sonrası gibi :(

1BeğenmedimŞikayet

Periyot ()

en kötü 22,98 i görürüz diye tahmin ediyorum bugün için! ytd

0BeğenmedimŞikayet

Periyot ()

bekliyoruz bakalım çok gecikti:) ytd

1BeğenmedimŞikayet

Lale_ ()

Merak ettiğim liste. İnt'den bakacam derdim unuturdum.

Bugün için en çok kaç görürüz. Gelirmi 23 onslar

1BeğenmedimŞikayet

Yaseminnisa ()

Dimi tmm. Sağol. Faydalı bir paylaşım sayfa adına. Gönülden like.
Like hakkım alınmış. Çözemiyorum yönetimle:(

0BeğenmedimŞikayet

Periyot ()

Hong Kong var sadece:)

Yaseminnisa için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

Yaseminnisa ()

İşte bu.. herkes soracağına buyursun kopyalasin. Teşekkürler Mehmet hocam. Emeğine sağlık
O listede Çin mi yok yoksa yakın gözlüğü mu takmadığım? :)

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum