Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (13)
0BeğenmedimŞikayet
Ürkütücü_zombik ()Uyduğum yok zaten hobi olsun diye takip işte)
Biribip için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Biribip ()Yaa bırak hocam songoz mengoz iki gün sıkı takip et bak ne görüyorsun )
Ürkütücü_zombik için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Ürkütücü_zombik ()Tuncay şengöz önce 9.5 sonra 8.5 diyordu. Öyle mi. 9.6 üstü olmaz diyordu sanki
Vedolizim için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Biribip ()Anlamadım?
İskelealabanda için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Vedolizim ()Sende yayınlara gorelim
0BeğenmedimŞikayet
Biribip ()İşim olmaz ben kimsenin grafiğine bakmadım almam satmam benimki tıkır tıkır işliyor hiç sekmedi
0BeğenmedimŞikayet
Vedolizim ()Tuncer şensöz grafiği bu adamı araştır ona göre konusmani tavsiye ederim
0BeğenmedimŞikayet
Biribip ()Hakikaten bu nedir yaa gelsin bana bu nasıl bir kafa karışıklığı ben iki saniyede göstereyim ona
0BeğenmedimŞikayet
Biribip ()Benim saydığım dalga sistemine göre değil
0BeğenmedimŞikayet
Biribip ()Ben kimseyi tanımıyorum bana göre yanlış evet
0BeğenmedimŞikayet
Vedolizim ()Sen bu dalgalar yanlismi diyorsun Tuncer sensiz taniyormusun
0BeğenmedimŞikayet
Biribip ()Sen dalgaları baştan yanlış saymissin üstadım ahahahahaha butungun grafik çalışma hakikaten ciddi söylüyorum