Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (31)
0BeğenmedimŞikayet
kaybedenler ()Bu gece kapanışı 23.03 gibi yada üstündemi yapacak görmek lazım. En yakın takip aşağıda 22.99 kırılması yukarıda 23.19 bu iki rakam bize hangi tarafa gideceğimizi belirler efenim. YTD
Melisada için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Melisada ()şimdi burdan alırım düşer almam yükselir ne yapıcam bu kadar zararla:((
Şeker_kız_Candey_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Melisada ()Sorma arkadaşım ekranda 6.65 görünce düşer dedim yine bankada 6.63 ten çıktım başım ağrıyor üzüntüden 6.60 a düşer mi alabilir miyim bilmiyorum belkide burdan 7ye gider takip edemiyorum artık keşke hiç bakmasaydım da satmamış olsaydım
Şeker_kız_Candey_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Şeker_kız_Candey_ ()@Melisada Kaçtan çıktın arkadaşım
0BeğenmedimŞikayet
kaybedenler ():)) İnşallah diyelim, hayırlısı ile takip edelim kırılım ne tarafa olacak. YTD
1BeğenmedimŞikayet
Melisada ()Allah söyletmiş olsun inşaAllah bir alım fırsatı olsun
kaybedenler için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Melisada ()Siz alım yaptığınızda yada alım yapmayı düşündüğünüz bir rakam varsa paylaşırsanız çok sevinirim takip edemediğim için alım için emir girmekten başka yapabileceğim birşey yok umarım bu arada yükselmez. Cevaplarınız için çok teşekkür ederim. Bahsettiğiniz grafikle ilgili yoruma bir daha bakıcam. Bereketli kazançlar dilerim
1BeğenmedimŞikayet
kaybedenler ()Pardon Bugün ne olduysa bu 22. xx rakamları iyice benliğimize işlemiş galiba hep 22. xx yazıyorum. 23.23 gördüğünde olacaktı.
0BeğenmedimŞikayet
kaybedenler ()Önemli değil, siz sanırım biraz erken satmışsınız takılmayın. Bende Gms Ons 22.23 gördüğünde AXUSD 0.7443 ten Gümüş Gram 6.7318 den çıkış yaptım. Sebebi ise grafikte 5 dakika ve 15 dakikalık zaman dilimlerinde dönüş veriyordu. Grafik ile ilgili yazıyı okuduysanız grafiği oluşturmanızı tavsiye ederim. Sormak istediğiniz bir konu olursa yardımcı olmaya çalışırım. Kolay gelsin. İyiliklerle güzel kazançlarınız olsun.
YTD
1BeğenmedimŞikayet
Melisada ()Teşekkür ederim Hayırlı kazançlar
1BeğenmedimŞikayet
kaybedenler ()Pardon efenim 23.12 ve 23.19 olacaktı. YTD
1BeğenmedimŞikayet
kaybedenler ()Efenim şu an kesin bir şey söylemek zor. An itibari ile 22.12 ve22.19 arasına sıkıştı gms ons. saat 21:00 de Fed tutanakları açıklanacak, takip etmek gerekli. Profilimdeki grafikle ilgili yazıyı ve grafiğin hazırlanışı ile ilgili videoyu verdiğim yerden izleyip oluşturun derim. YTD
0BeğenmedimŞikayet
Melisada ()msj simdi gördüm bugün çıkış yaptım şuan ne yapmalıyım takip edemiyorum rakamları sanırım çok kötü bir yerde çıkmışım:((Tesekkür ederim bu arada
0BeğenmedimŞikayet
kaybedenler ()@Melisada al sat yapmak istediğinizi belirtmişsiniz. Kendi grafik çalışmanız yok ise profilimi okumanız menfaatinize olacaktır. İsabetli yerlerden al sat yaparak güzel kazançlarınız olsun inşallah. YTD
0BeğenmedimŞikayet
Melisada ()Bende size Hayırlı bol kazançlar dilerim
1BeğenmedimŞikayet
kaybedenler ()İnşallah efenim, güzel kazançlar diliyorum.
0BeğenmedimŞikayet
Melisada ()inşaAllah en kısa sürede daha yüksek emirler girer satarız kurtuluruz
0BeğenmedimŞikayet
kaybedenler ()Aynen %10 üzerine girilebiliyor. Dün 6.48 iken 7.00 kabul etmişti. 7 gün süre girmiştim. Bir yandan da manuel takipte olmaya çalışıyorum. YTD
0BeğenmedimŞikayet
Melisada ()satış rakamının en fazla %10 üzerine verebiliyorsunuz değil mi daha yukarısı verilmiyor benim bankada oyüzden veremiyorum ben sürekli takip te edemiyordum bundan sonra takip edip alsat yapmak istiyorum inşaAllah yanlış yapmam
0BeğenmedimŞikayet
kaybedenler ()Bende her ihtimale karşı hep satış talimatlarını girip bırakıyorum sisteme.
0BeğenmedimŞikayet
Melisada ()İnşaAllah geçen haftalarda yaptıkları gibi bir hataya daha düşerlerde bizde satarız bankalar zarar eder
0BeğenmedimŞikayet
kaybedenler ()Bu süreçte bizler zarar ettik bankalar kazandı maalesef :(
0BeğenmedimŞikayet
Melisada ()Benim param 1yıldır bankada yanlış işlemlerden kaybettiğim parayıda kazandılar çok memnunlar marjlardan belli alsat yapmam iyi kazandırdı onlara
0BeğenmedimŞikayet
kaybedenler ()Amin, çok amin. İnaşallah en kısa sürede. Dört aydır bankalara çalışıyoruz :((
0BeğenmedimŞikayet
Melisada ()Gerçekten öyle Allahım bu kabustan biranönce kurtarsın hepimizi bankalar kazanıyor biz kaybediyoruz paramız eridi
0BeğenmedimŞikayet
kaybedenler ()Hocam ne kadar mahsum oturuyor demi :))
dollarman için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
kaybedenler ()Psikolojimizi altüst etti gümüş :)
0BeğenmedimŞikayet
dollarman ()Oturan ayı :)
0BeğenmedimŞikayet
Melisada ()Bence de ağlanacak halime gülüyorum artık:))
0BeğenmedimŞikayet
kaybedenler ():)) gözlerini kısmış bakıyor, bu hal pek iyi bir hal değil :)