Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0430 04:18:50
EUR 35.9598 04:18:50
USD 34.5492 04:18:50
ALTIN ONS $2717.4500 04:18:50

Grafiği gönderen: kaybedenler

Arkadaşlar her suçu ayılara atmayalım, bakın ne kadar da mahsum mahsum oturuyor.

Yorumlar (31)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.

0BeğenmedimŞikayet

kaybedenler ()

Bu gece kapanışı 23.03 gibi yada üstündemi yapacak görmek lazım. En yakın takip aşağıda 22.99 kırılması yukarıda 23.19 bu iki rakam bize hangi tarafa gideceğimizi belirler efenim. YTD

Melisada için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Melisada ()

şimdi burdan alırım düşer almam yükselir ne yapıcam bu kadar zararla:((

Şeker_kız_Candey_ için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Melisada ()

Sorma arkadaşım ekranda 6.65 görünce düşer dedim yine bankada 6.63 ten çıktım başım ağrıyor üzüntüden 6.60 a düşer mi alabilir miyim bilmiyorum belkide burdan 7ye gider takip edemiyorum artık keşke hiç bakmasaydım da satmamış olsaydım

Şeker_kız_Candey_ için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Şeker_kız_Candey_ ()

@Melisada Kaçtan çıktın arkadaşım

0BeğenmedimŞikayet

kaybedenler ()

:)) İnşallah diyelim, hayırlısı ile takip edelim kırılım ne tarafa olacak. YTD

1BeğenmedimŞikayet

Melisada ()

Allah söyletmiş olsun inşaAllah bir alım fırsatı olsun

kaybedenler için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

Melisada ()

Siz alım yaptığınızda yada alım yapmayı düşündüğünüz bir rakam varsa paylaşırsanız çok sevinirim takip edemediğim için alım için emir girmekten başka yapabileceğim birşey yok umarım bu arada yükselmez. Cevaplarınız için çok teşekkür ederim. Bahsettiğiniz grafikle ilgili yoruma bir daha bakıcam. Bereketli kazançlar dilerim

1BeğenmedimŞikayet

kaybedenler ()

Pardon Bugün ne olduysa bu 22. xx rakamları iyice benliğimize işlemiş galiba hep 22. xx yazıyorum. 23.23 gördüğünde olacaktı.

0BeğenmedimŞikayet

kaybedenler ()

Önemli değil, siz sanırım biraz erken satmışsınız takılmayın. Bende Gms Ons 22.23 gördüğünde AXUSD 0.7443 ten Gümüş Gram 6.7318 den çıkış yaptım. Sebebi ise grafikte 5 dakika ve 15 dakikalık zaman dilimlerinde dönüş veriyordu. Grafik ile ilgili yazıyı okuduysanız grafiği oluşturmanızı tavsiye ederim. Sormak istediğiniz bir konu olursa yardımcı olmaya çalışırım. Kolay gelsin. İyiliklerle güzel kazançlarınız olsun.
YTD

1BeğenmedimŞikayet

Melisada ()

Teşekkür ederim Hayırlı kazançlar

1BeğenmedimŞikayet

kaybedenler ()

Pardon efenim 23.12 ve 23.19 olacaktı. YTD

1BeğenmedimŞikayet

kaybedenler ()

Efenim şu an kesin bir şey söylemek zor. An itibari ile 22.12 ve22.19 arasına sıkıştı gms ons. saat 21:00 de Fed tutanakları açıklanacak, takip etmek gerekli. Profilimdeki grafikle ilgili yazıyı ve grafiğin hazırlanışı ile ilgili videoyu verdiğim yerden izleyip oluşturun derim. YTD

0BeğenmedimŞikayet

Melisada ()

msj simdi gördüm bugün çıkış yaptım şuan ne yapmalıyım takip edemiyorum rakamları sanırım çok kötü bir yerde çıkmışım:((Tesekkür ederim bu arada

0BeğenmedimŞikayet

kaybedenler ()

@Melisada al sat yapmak istediğinizi belirtmişsiniz. Kendi grafik çalışmanız yok ise profilimi okumanız menfaatinize olacaktır. İsabetli yerlerden al sat yaparak güzel kazançlarınız olsun inşallah. YTD

0BeğenmedimŞikayet

Melisada ()

Bende size Hayırlı bol kazançlar dilerim

1BeğenmedimŞikayet

kaybedenler ()

İnşallah efenim, güzel kazançlar diliyorum.

0BeğenmedimŞikayet

Melisada ()

inşaAllah en kısa sürede daha yüksek emirler girer satarız kurtuluruz

0BeğenmedimŞikayet

kaybedenler ()

Aynen %10 üzerine girilebiliyor. Dün 6.48 iken 7.00 kabul etmişti. 7 gün süre girmiştim. Bir yandan da manuel takipte olmaya çalışıyorum. YTD

0BeğenmedimŞikayet

Melisada ()

satış rakamının en fazla %10 üzerine verebiliyorsunuz değil mi daha yukarısı verilmiyor benim bankada oyüzden veremiyorum ben sürekli takip te edemiyordum bundan sonra takip edip alsat yapmak istiyorum inşaAllah yanlış yapmam

0BeğenmedimŞikayet

kaybedenler ()

Bende her ihtimale karşı hep satış talimatlarını girip bırakıyorum sisteme.

0BeğenmedimŞikayet

Melisada ()

İnşaAllah geçen haftalarda yaptıkları gibi bir hataya daha düşerlerde bizde satarız bankalar zarar eder

0BeğenmedimŞikayet

kaybedenler ()

Bu süreçte bizler zarar ettik bankalar kazandı maalesef :(

0BeğenmedimŞikayet

Melisada ()

Benim param 1yıldır bankada yanlış işlemlerden kaybettiğim parayıda kazandılar çok memnunlar marjlardan belli alsat yapmam iyi kazandırdı onlara

0BeğenmedimŞikayet

kaybedenler ()

Amin, çok amin. İnaşallah en kısa sürede. Dört aydır bankalara çalışıyoruz :((

0BeğenmedimŞikayet

Melisada ()

Gerçekten öyle Allahım bu kabustan biranönce kurtarsın hepimizi bankalar kazanıyor biz kaybediyoruz paramız eridi

0BeğenmedimŞikayet

kaybedenler ()

Hocam ne kadar mahsum oturuyor demi :))

dollarman için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

kaybedenler ()

Psikolojimizi altüst etti gümüş :)

0BeğenmedimŞikayet

dollarman ()

Oturan ayı :)

0BeğenmedimŞikayet

Melisada ()

Bence de ağlanacak halime gülüyorum artık:))

0BeğenmedimŞikayet

kaybedenler ()

:)) gözlerini kısmış bakıyor, bu hal pek iyi bir hal değil :)

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum