Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0514 22:04:22
EUR 36.3821 22:04:22
USD 34.5806 22:04:22
ALTIN ONS $2620.5300 22:04:22

Grafiği gönderen: Onursal5701

⭐⭐Onursal5701 ()
Gümüş

1 yıl öncesine geri dönüş. Geçmişe dönüş! Eğer ki düşen yıldırımı arabaya aktaramaz isek uzunca bir süre geçmişte kalırız:) 24 Eylül 2020de en dip noktasını yapmış. Şimdi en dipteyiz arkadaşlar. Umutlar tükendi biliyorum. Rasyomuz yükseliş kanalını takip ediyor. Olumlu olmak için birşeyler arıyorum, görmek için bakıyorum ama birşey göremiyorum.

Yorumlar (13)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.

0BeğenmedimŞikayet

Onur25433 ()

Bende tam @Onursal5701 abimin kısa vadede ki düşüncelerini merak ediyordum ki bu yorumunu okudum. İnşaallah önümüzdeki günlerde olumlu gelişmeler olur da beklediğimize değer.

0BeğenmedimŞikayet

Aa1 ()

Selamün aleyküm Onur kardeşim. Benim ciğerime ulaşırsan selam söyle. Ona de ki, beraber bir yola çıkmıştık, ne zaman dönecek diye sorduğumu söylersen sevinirim :) mümkünse tabi.
@Onursal5701

Onursal5701 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Levent06_ ()

Bide gözlükle bakalım malum gözler pert oldu sürekli bakmaktan görelim artık hocam umut kalmadı

0BeğenmedimŞikayet

Onursal5701 ()

Güzel bir yorum, bazen benimde bu tarz yorumlara çok ihtiyacım oluyor.

okanair için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Arbede37 ()

Benim gibi korkak yok sanırım alırım kar gidrimi satarım yarın kaça çıkar umrumda değil

Adaist0134 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Kara0606 ()

7.30 ortalama beklemeye devam

0BeğenmedimŞikayet

Adaist0134 ()

Neden aldım hemde çoook fazla

Arbede37 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Arbede37 ()

Şaka yapıyorum de

0BeğenmedimŞikayet

Adaist0134 ()

Rekor bende kardeş 7.63

Arbede37 için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

okanair ()

boşver ustadım sen o grafikleri onlar aylardır yanıltıcı biz dünyaya bakalım dünyada neler oluyor allahın izniyle sorun yok devam bunlar fedin oyunları başkada bir şey değil ayrıca jp morgan da manipülasyon yapıyor dünyayı fed kurtaramaz jp morgan da sonunda alıcağını alıp bırakıcak

0BeğenmedimŞikayet

Gbahar ()

Ayni ben :)

0BeğenmedimŞikayet

Arbede37 ()

Maliyetin ne kardeşim

0BeğenmedimŞikayet

Adaist0134 ()

Hergeçen gün biraz daha kendime kızıyorum bilmediğin bir yerde ni işim vardı diye diye kafayı yiyorum

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum