Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (28)
2BeğenmedimŞikayet
ASRN ()@Hanım_Teyze karanlıklar içindeyiz
0BeğenmedimŞikayet
kazanağ ()@ASRN asrın hocam merhaba ufak çaplıda olsa bişeyler öğrenmeye başlamıştım bu piyasa resmen millete emziği verdi en başa yolladı sen ve bazı değerli arkadaş hariç tabii. Direnmedim almaya çalıştım ama hep düzeltme gelir diye malesef bu yükselir beklentimden ağır bastı. 8lerden beri bomboş bakakaldım. onsta global olduğu için beklentiler tuttu ama usdtr beni çökertti resmen biraz da bu yüzden gümüşe ve altına odaklandığım için. Bu saatten sonra 10 üstü yükselişten sonraki derin düşü beklemekten başka çare yok;20-40 kuruş için aksiyon alamam.
ASRN için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
aspar ()Tşkler hocam :)
1BeğenmedimŞikayet
ASRN ()Helal hoş olsun hatırlatalım @celik2119 hocamıza Antep seç'den 2 kilo göndersin madem iddiaya girdiniz ağzınız tatlansın
aspar için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
aspar ()570 Di hocam grama girmiştik
Geldi sayalım hocam benim baklavaları göndersin artık :)
0BeğenmedimŞikayet
ASRN ()Kaça? Ons diye akılda kalmış grammıydı?
0BeğenmedimŞikayet
aspar ()Çelik hoca ile konuştuk ya :)
0BeğenmedimŞikayet
ASRN ()Kim verdi baklava sözü?
0BeğenmedimŞikayet
aspar ()Hocam benim baklavalar artık gelir mi :)
Elinize sağlık :)
0BeğenmedimŞikayet
ASRN ()Grafikteki gibi gittikçe karanlığa gömülüyoruz
2BeğenmedimŞikayet
calculator ()Her sayfaya imzanı atmışsın üstadım :)))
0BeğenmedimŞikayet
ASRN ()@calculator bunuda denedik
0BeğenmedimŞikayet
gold52 ()hocam hangi ekonomisti dinlesem bu kararlara anlam veremiyoruz diyorlar napmaya calistiklarini anlayan yok
0BeğenmedimŞikayet
ASRN ()Düşmesini ister bi halleri de yok zaten
gold52 için cevaplandı (yorumu göster)
-1BeğenmedimŞikayet
gold52 ()hocam bunlar gitmeden bu dolar dusmez
0BeğenmedimŞikayet
ASRN ()Kulislerde bir swap anlaşması olabilir söylentisi var gerçekleşirse bir kademe daha indirirler bundan emin değiliz
gold52 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
gold52 ()sagolun hocam sizin gorusunuz nedir sabit mi indirim mi
1BeğenmedimŞikayet
ASRN ()@gold52
Hocam ne olursa ne olacağını grafik'te göstermiştik
İndirdiler siyahın yarısına gitti bidaha indirirlerse diğer yarısına siyahın tepesine doğru yolculuk başlar
0BeğenmedimŞikayet
ASRN ()Hocam teyitleri almadan atamıyoruz sonra yanıltıcı olabilir buna dikkat etmeye çalışıyoruz
melady için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
melady ()@ASRN bugün bir grafik çizecektiniz merakla bekliyoruz
2BeğenmedimŞikayet
ASRN ()@taureg hocam grafikteki siyah dehlizin içindeyiz daha önceden oluşmuş bir fiyat hareketi yok
Yani kabaca bundan sonrası saldım çayıra oldu
0BeğenmedimŞikayet
_delioglan_ ()Körebe misali sanırım hocam bu arada günaydın.
1BeğenmedimŞikayet
ASRN ()karanlık dehlize girmiştir
0BeğenmedimŞikayet
ASRN ()Ons'ları ekimin ilk haftasına ABD TDI ve işsizlik verilerine kadar boğalar yükseltmeye çalışır veriler iyi gelirse ons'ların ferman hazırlanır ayılara teslim edilir veriler kötü gelirse boğalar kaldığı yerden devam eder
mezopotamya_gugalanna için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
_delioglan_ ()Hocam ne güzel yaklaşmışsın olaya eline sağlık tsk ederiz.
1BeğenmedimŞikayet
Kün_ve_yekün_ ()Hızır gibi yetiş din maşallah teşekkür ederim Allah'a emanet ol
0BeğenmedimŞikayet
mezopotamya_gugalanna ()ons için ne diyossun peki; ))) ve tebbessümle