Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (40)
0BeğenmedimŞikayet
ilkercan ()Aynen valla anapara gitmesin
ElifBlt için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
btc68 ()alice 14,60 direç 11,49 destek izle
0BeğenmedimŞikayet
ilkercan ()Kâr var 400 500 tl. 1500 tl idi kâr düştü:)
0BeğenmedimŞikayet
ilkercan ()Dot da inşallah yeni çıkış yapar
0BeğenmedimŞikayet
btc68 ()günaydın elif eps varmı sende
0BeğenmedimŞikayet
renklay ()Full degilde alsatlik bir butce ayirmistim ins. cabuk hareketlenir . tskler
Luciferr01 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Luciferr01 ()0.375 den ben hala tutuyorum hocam. Full girmediniz umarım
renklay için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
renklay ()Hocam chr kisada hareketlenir mi aldigimiz yere gelemedi henuz. Ondan cikip hbar almak istiyorum hbar daha sicak geliyor.
Luciferr01 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Luciferr01 ()En büyük cüzdanlardan biri HBAR tutanların yani büyük ihtimal sahipleridir. Satışı fazlasıyla yapmış buna rağmen HBAR da yükseliş devam ediyor
Hüma94 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Melisss ()Aldinmi tribe 63 den
btc68 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Hüma94 ()Bunu da anlamadım hocam rica etsem açıklarmısınız
0BeğenmedimŞikayet
btc68 ()eps vites yükselti
Melisss için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
btc68 ()coin alırsan haber ver
Melisss için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Melisss ()Tribe sanki diplerde alsammi
LostPassenger için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
mexido ()Kesinlikle bende cine bagliyorum. Baska bir aciklamasi yok sabit kalmasi ve dusmesinin. En az btc 70k olmasi lazim ki neo 100u belki ozaman gorur.
Musti_can için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Musti_can ()Neo dan umudum yok ne zaman btc 50 k üstü çıkarsa neo 60 usd üstü görür gibi tamamen btc ye bagımlı hareket ediyo geçen senenin yıldızıydı ama çindeki olaylar etkiledi galiba bakalım ne zaman hareket edecek
mexido için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Melis065878 ()Siz bu kadar şeyi nasıl öğrendiniz?
0BeğenmedimŞikayet
mexido ()Omur torpusu neo 5aydir bekliyoz cin donmeden neo zor gider gibi
0BeğenmedimŞikayet
Luciferr01 ()Yatırımcı bulamıyor.