Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (24)
0BeğenmedimŞikayet
Gbahar ()Umarim tez vakitte yoluna girer sıkıntılarıniz gecer
__Deniz__ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
__Deniz__ ()İyiyim şükür biraz işlerim ters gidiyor
Gbahar için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Omervrl ()Her şey olacagına varır canınız sag olsun yeter RABBIM, hastalık vermesin saglıklı oldugunuza sevindim arkadaşım :))
0BeğenmedimŞikayet
Gbahar ()Sagliginiz iyidir umarim
0BeğenmedimŞikayet
__Deniz__ ()Düşünmeniz yeter iyi olmaya çalışıyorum biraz sıkıntılarım var..
Gbahar için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
__Deniz__ ()As hayatımda hiç birşey yolunda gitmiyor.. psikolojim bozuldu.. piyasaları vs unutmuş gitmişim şimdi aklıma geldi bı baktım.. iyi bari yükseliş başlamış..
Omervrl için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Omervrl ()Slm günaydın hocam hayırlı günler olsun neredesiniz saglık durumunuz inşALLAH, iyidir merak ettim:))
0BeğenmedimŞikayet
NİLSUDE ()Canım mevlütten bahset:)) Yine kahve içelim mi?
0BeğenmedimŞikayet
Gbahar ()Nerelerdesiniz merak ettim sizi. Saglik yerindedir umarim
0BeğenmedimŞikayet
Manga ()evet bundada hem fikiriz
0BeğenmedimŞikayet
__Deniz__ ()Görünen köy kılavuz istemez :) gümüş için teknik öyle gösteriyo..
Fatihsultan için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Fatihsultan ()Bu hafta verirmi bakmak lazim
By_tarafsız_adam için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
By_tarafsız_adam ()Bazen zararkes fırsatı veriyor değerlendirmek lazım... ytd
0BeğenmedimŞikayet
heros ()hayaller ve gercekler
seyredelim bakalim.
")
0BeğenmedimŞikayet
Fatihsultan ()Besler havada uçuyor gel vatandaş diyor millet azizim:)
heros için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Fatihsultan ()Valla hocam herkes düşüş bekliyor 6400/6500 de herkes satar düşer alttan alalım diye bu sefer soluğu yukarıda alirsada sasirmamak lazım çünkü herkes düşüş bekliyor:)
By_tarafsız_adam için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
By_tarafsız_adam ()5. ci dalga var fed var ama düşüşü erteleyebilirler... ytd
0BeğenmedimŞikayet
heros ()fed korkusu diyelim
sis dagilinca hersey normale doner umuyorum.
")
1BeğenmedimŞikayet
Fatihsultan ()Deniz kardeşim nedir bu düşüşler. bir kişide yükselecek demiyor herkes düşecek diyor:)
1BeğenmedimŞikayet
__Deniz__ ()Ben toboya benzettim..
2BeğenmedimŞikayet
Manga ()dostum bu formasyonlar tutarsa tüm siteyi kurtaracağım. inşallah tutarda bir faydamız olur belki dua eden olur.
şimdilik test aşamasında dostum ))
Test başarılı olursa en azından yönümüzü biliriz
calculator için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
calculator ()Sizin pattern benim için ikinci teyit oldu. Bir kaç de açılıştan sonra gelirse güzel olacak.
Manga için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Manga ()yorumun için teşekkür ederim dostum
calculator için cevaplandı (yorumu göster)
3BeğenmedimŞikayet
calculator ()dolar ;
dolar haftayı 8,643-8,62 zaman direnci içinde kapattı. Gün içinde kırmayı denese de üstüne çıkamadı. Son 1 saatlik mum kendinden önceki büyük yeşil mumun zirvesine test etti geçemeyince pinbar bıraktı. Pinbar oluşumları dönüşe ait sinyallerden bir tanesidir. Tepelerde oluşan pinbarlar bize dikkatli olmamızı söyler. Peki pinbarlar teyit için yeterli midir? Tek enstrüman teyit için yeterli olmaz. Pinbardan sonra ki mum izlenir bölgenin Altın a sarkar ise bir teyit daha gelmiş olur. Hiç bir teknik analizin ve formasyonun kesinliği yoktur.
Bu şekilde düşündüğümü yazmıştım. Bu harmonik pattern ile aynı yönlü düşünceye sahibim. Emeğine sağlık Sayın @Manga hocam. Tebrikler.