Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (33)
0BeğenmedimŞikayet
Erenabi ()Selam Aleykum gümüş cü kardeşlerim Deco abiniz demiş Ekte'ki yazısında yine gelmiş bakın, Biz dersek gelir.
Saygılar.
Erenabi için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Erenabi ()1750 ons takip edin güzel kardeşim dönerse yukarı yönlü bu beklenti iptal olur,1750'yi onun için dikkat çektim saygılar,
Emr06 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Emr06 ()Burası parçalı alım yeriyse sana göre daha inebilir yani?
0BeğenmedimŞikayet
Erenabi ()Buralardan ufak ufak toplanılabilir.
Saygılar.
0BeğenmedimŞikayet
Erenabi ()Ons'ta 1750'yi takipte olun güzel kardeşim dediğim gibi 6.15 bekletimi dile getirmiştim, Ama parçalı alım yerleri orta vadede Üzmez.
Saygılar.
0BeğenmedimŞikayet
Emr06 ()Gümüş için ne yapalım. az daha beklesekmi
0BeğenmedimŞikayet
Hasanaslan ()Gelip geçici derken nereye kadar kime ne geçiyor ne ima etmeye çalışıyorsunuz .. Bamya falan derken niyetiniz nedir
0BeğenmedimŞikayet
Erenabi ()Teşekkür ederim güzel kardeşim, Bakın bunlar hep gelip geçici, buralarda öyle insan tecrübeyi zarar etmeden öğrenemez, Bazen zarar tecrübe getirir, Getirdiği o tecrübe büyük zararlardan korur, Sabır bunların pir'idir. Sende varol güzel kardeşim .
Saygılar
Metince_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Metince_ ()Nakiti de gomduk guzel kardesim, ama ne hikmetse seni gordumz gumusun tersini unuttum, kiymetli dostum hep var ol.
0BeğenmedimŞikayet
Erenabi ()Merhaba Metincim Güzel kardeşim, üzüldüm inanki, Nakit varsa zararı kurtarmak adına alım yapmak gerekir, beklemekten başka çare yok
Saygılar.
Metince_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Erenabi ()Anladım güzel kardeşim Teşekkür ederim, Şu an tam riskli bölgede ya döner gider, ya dönmez yine gider aşşaği doğru demek istemiş grafik
Saygılar.
super_conqueror için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
super_conqueror ()Ben'de aynen :)
_muge için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
_muge ()Emeginize saglik hocam,2 numarayi tercih ediyorum ve bekliyorum:) sevgi ve selamlarimla..
0BeğenmedimŞikayet
Metince_ ()Deco merhaba guzel kardesim gümü'ş butun gülüşlerimi çaldi, beni ciddi bir heykele cevirdi, tekrat gülüşlerimi. kazanmak. icin ne yapabilirim
Saygilar.
2BeğenmedimŞikayet
super_conqueror ()Ons altın
1BeğenmedimŞikayet
Erenabi ()Halilcim nasılsın güzel kardeşim? Altın'da bir rakam varmı beklediğiniz
Saygılar.
1BeğenmedimŞikayet
super_conqueror ()NEOUSD stoplass olduk.Bitcoinde bagımsız hareket etmedi.
0BeğenmedimŞikayet
super_conqueror ()Tamamda bu elliot sayımı. Çanak çömlek kulpun ne işi var? Hala neden ısrar ediyorsun? Eleştiriyorsun ama öyle olmaz. Öncelikle oraya neden stop koymadıgımı sorsaydın sebebini de söylerdim. Ben'den üstün olabilirsiniz buna itiraz edemem. Ama tepeden bakma yapınız hoş degil.
Bufi8585 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Protex ()Arkadas sen nerdesin kac gundur. Gozlerimiz seni ariyor. Haksizda degilmisiz. Takibimde olan biri olsaymis verlien rakama bakip stop yapmak kaxinilmaz sonum olacakmis. Like.
2BeğenmedimŞikayet
Bufi8585 ()Sana diyorumki stop rakamın yanlis sen benim ne kadar anlayıp anlamadigimi sorguluyosun. Merak ediyosan soyliyim coinlerde senden 10 gömlek üstünüm. Paylastigin grafikte kendime göre hata goruyosam eleştirmekte en doğal hakkim bunuda unutma. Bol kazançlar.
7BeğenmedimŞikayet
super_conqueror ()Sen'in gibi düşünmek zorunda mıyım? Grafikte formasyon mu çişmişim? Tatava yapan Sen'sin. Birçok analiz tahmin yöntemi var. Hepsi birbirinen farklıdır. Anlamadıgın şeyde nasıl hata arıyorsun?
5BeğenmedimŞikayet
Bufi8585 ()Arkadaş çizen sensin yanlış yere stop seviyesi belirleyen de neyin tatavisini yapiyosun. Bi kerede hatanizi kabul edin.
0BeğenmedimŞikayet
super_conqueror ()Banane Sen'in finacınından kulpundan.
6BeğenmedimŞikayet
Bufi8585 ()Arkadas bişey yapiyosaniz doğru düzgün yapın bari. Senin stop seviyesi belirledigin rakam ters fincanın uç noktasi. Oraya değse bile stopu patlatıp yukarı döner, bu kadar basit bir şeyi öngöremiyomusun.
0BeğenmedimŞikayet
super_conqueror ()IOTAUSD
Stop seviyesine yaklaştık ama tekrar toparladı.
0BeğenmedimŞikayet
RXZ5K2 ()Aynen Hocam dediğinizi yapıyoruz en az 20 çeşit var ismi cismi bilindiklerden illaki günlük tek tük damlıyor son aylarda ocoyu uygulamaya da başladık bi işin olmazsa olmazıymış.
1BeğenmedimŞikayet
super_conqueror ()Yok canım. Bu işin hocası burada ne gezer ? :)
Ama Ben FED e yaklaştıkça satış baskısının hissedilecigini düşünüyorum. Kar satışları görebiliriz. Ama her coini taakip etmek zordur. En iyisi parça 10-15 tane alıp unutmak :)
RXZ5K2 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
RXZ5K2 ()Estağfurullah Halil Hocam 11 aydır elde tlfn pc başında izlemekten okumaktan az biraz deneyim edindik biz daha çömeziz Sizin gibi Ustaları Hocaları takipteyiz
1BeğenmedimŞikayet
super_conqueror ()Kripto piyasasını Ben'den iyi biliyorsunuz :)Sagolun zamanla bazı şeyleri tecrübe edecegiz. Ama bu kadar altcoinin olması çok iyi degil gibi.
RXZ5K2 için cevaplandı (yorumu göster)