Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0475 11:41:07
EUR 36.2303 11:41:07
USD 34.5635 11:41:07
ALTIN ONS $2699.4600 11:41:07

Konu: ister obo yap istersen fincanı ters çevir dxy YTD

⭐⭐Murat5635 ()
Gümüş

Arkadaşlar dolar endeksinde obo ve ya ters fincan kulp formasyonu oluşuyor ikiside düşüş formasyonudur alta kırılım olursa tepe boyu aşağı gider bu da onlara yarar ytd hayırlı kazançlar

Yorumlar (39)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.

0BeğenmedimŞikayet

Ruzgarsız ()

Yarın nasıl yansır sizce?

Ruzgarsız için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Ruzgarsız ()

Üsdat siz verileri nasıl değerlendirdiniz ve ne öngörüyorsunuz.

iknownothing için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

iknownothing ()

Dxy deki durumu acizane ben de bu şekilde bekliyorum. Zîrâ trilyonlar basıp, arkasından değer kaybı gelmemesi çok yüksek romantizm gerektirir.

calculator için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

calculator ()

@iknownothing üstadım, hocamın 7 gün önceki paylaşımı.

0BeğenmedimŞikayet

Murat5635 ()

kardeşim sen konuyu anlamamışsın dolar düşecek diye bir şey yazmıyor orda dxy ile usd/try arasında ki farkı anladığınız gün anlaşacağız

Nehit için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

siyahbeyazım ()

Saygıdeğer @VforVendetta• hocam: destek olmak için yazdım hocamıza, bazıları iyi niyetli değiller çokta üye var her sayfada vardır öyleleri yaşamın her alanında karşılaşabildiğimiz gibi, kalbim gümüş sayfamızda olmanızdan yana ama siz eğer öyle uygun gördüyseniz takdir sizin siz nasıl isterseniz öyle olsun her şey gönlünüzce olsun.

siyahbeyazım için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

balçiceği ()

Ahh hocam görmedik ki bu yazdıklarınızı gümüş ve altın belimizi büktü..

Murat5635 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Ecem58 ()

bırak milleti kimiin ne dedigine bakma
gms 7tlye kadar gecen senenin fiyati ben ona bakarim

ayrica ac grafigi bak
20gunluk 50 gunlugu 15d de assagidan yukari kesti 6.21 den 6.30 oldu
simdi 100 ve 200 gunlukleri (yani hareketli ortalama veris sayisi) onlari da keserse
hocanin tabiri ile 6.62 bingo olur

Azra35 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Nehit ()

@Murat5635 kardeş 48 saat önceki yorumun “ Arkadaşlar dolar endeksinde obo ve ya ters fincan kulp formasyonu oluşuyor ikiside düşüş formasyonudur alta kırılım olursa tepe boyu aşağı gider bu da onlara yarar ytd hayırlı kazançlar

https://yorum. altin.in/konu/27941913- ister- obo- yap- istersen- fincani- ters- cevi r- dxy- ytd

Yanlış anlamayın eleştirmiyorum. Ama analizinizde dolar DÜŞECEK ons ÇIKACAK diyorsunuz yani bu günün tam tersini yazmışınız… son karar bizim elbette yinede teşekkürler…

0BeğenmedimŞikayet

olwayslose ()

@Murat5635 hocam, böyleleri hep olucak; kıymetinizi bilenler, saygı duyanlar olduğu gibi, lütfen grafik ve yorumlarınızı bizlerden öyleleri yüzünden esirgemeyin, sizlerin varlığı biz ciddi kaybı olanlara ışık oluyor... Sağolun, eksik olmayın! Saygılar...

1BeğenmedimŞikayet

Murat5635 ()

Allah razı olsun kardeşim eksik olmayın

Yaseminnisa için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Al_Işık ()

Kardeşim emeklerine teşekkür ederim. Eksik olma.

0BeğenmedimŞikayet

Yaseminnisa ()

Iyi ediyorsunuz. 1 2 kişinin üslupsuz çıkışını sevgili takipçilerinize mal etmeyin lütfen. Böyleleri hayatın hep içindeler. Biz sizi seviyoruz.

-1BeğenmedimŞikayet

siyahbeyazım ()

Hayırlı akşamlar dilerim esen kalın saygıdeğer @Murat5635 hocam.

3BeğenmedimŞikayet

Murat5635 ()

hayırlısı olsun kardeşim düşerken daha düşecek diye diye usd 7.50 yapanlar olunca ben bile acaba yanlış mı görüyorum diye usd almaktan vazgeçebilirdim
ilk yükselişler tabii ki tepkidir direnç sevileri aşılırsa tepki olmaktan çıkar
benim senaryolarım belli hedeflerim belli bundan sonra söz piyasanın sabreden karşılığını alır

Menekşe_menekşe için cevaplandı (yorumu göster)

6BeğenmedimŞikayet

Murat5635 ()

Aynen kardeşim iyice soğudum insanlara 3 kuruş yararımız olsun diye zamanımızdan veriyoruz ama iyi etmiyoruz neyse kalın sağlıcakla

siyahbeyazım için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

Menekşe_menekşe ()

Ben o yazınız sayesinde doları zararına bozmaktan vazgeçtim abi. bana faydan oldu, sağolasın. ha, altını bozup dolara gecemedim, korktum, belki kötü yapmisimdir, o kadarını analiz edecek bilgim yok. kismet, napalim.

Abi bir de şu anki ufak yukarı kipirdanislar tepki mi.

2BeğenmedimŞikayet

siyahbeyazım ()

Doğrudur saygıdeğer @Murat5635 hocam dün sabah Çin verilerinin metaller için negatif olduğunu başlığa da yazarak renkli görsel olarak grafikle ilettikten sonra, veriler pozitif gümüş için iyi diye yazdı bir üye :)) Gördüklerinden bir şeyler anlayan ve doğruyu yazan bir üye yorum yazdığında bazıları, sizlerin yorumlarını eğip bükerek yazdığınızın tam tersini yazmışsınız gibi yazdığınızı bilinçli kasıtlı yanlış yansıtıyorlar Allah (c. c. ) öylelerinden doğruyu yazanları korusun kurtarsın inşallah yazmaktan soğutuyorlar insanı.

0BeğenmedimŞikayet

Ecem58 ()

hic kimse tam dipden alamaz
hic kimse tam tepede satamaz

bu fikre gore 7 alti alimlar bence kral alimlar

bekle unut
ons abd ye bagli
borsalari cakildigi gun ucar ons dxy de cakilir

Azra35 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Azra35 ()

Bende tam tersi 6.61/6.58/6.52ler gelcek diye

6.48.49 satmadık daha altdan alırdık

Herşey nasip ama bide

Boyle çıkacak
Böyle düşecek diye kesin yazanlar olmasa

Ecem58 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

NİYAGARA ()

Doğru öngürünüz için sizi tebrik etmek lazım.
Bunu yazdığınız zaman okuyup beğeni yapmıştım ama çok mesaj yoğunluğu olduğu için unutuluyor. :(
Emeğinize sağlık

0BeğenmedimŞikayet

Ecem58 ()

evet muratcim
bide ellerinden tut karsidan karsiya gecir
bu
@etacarter tayfasini
milleti duserken daha dipleri gosterip aldirmiyorlar
ben aldim 6.26 dan attim koseye

ister bu sene ister seneye iki kati olmadan satmam

3BeğenmedimŞikayet

Murat5635 ()

Usd 8.27 de usd ye geçin dedik hiç degilse yarısını sepet yapın dedik daha ne diyecektik anlamadım hesaplarıni da biz yönetelim oldu olacak @siyahbeyazım

Ecem58 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Murat5635 ()

Ederiz hocam takip bizim işimiz

calculator için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

calculator ()

Hocam , dönüşte her yer mayınlı alan olacak. Her yerde satış riskli bol olacak. Her çıkışında düşme ihtimali olan bir sürür formasyon ve bölgeler olacak. Dönüşte de anlık takipler gerekicek.

0BeğenmedimŞikayet

Ecem58 ()

iste bu sagolasin muratcan
likeler sana ustadim

2BeğenmedimŞikayet

Murat5635 ()

Aynen @Ecem58 takip ediyorum calismasini bekliyorum

0BeğenmedimŞikayet

antalyalıvet ()

Dedk ve çıktı 8.55 pivot :)

0BeğenmedimŞikayet

antalyalıvet ()

O zaman yön yukarı :))

0BeğenmedimŞikayet

Murat5635 ()

Üçgen flama , adam havva, takoz ne ararsan var usd de

antalyalıvet için cevaplandı (yorumu göster)

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum