Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0521 17:22:19
EUR 36.4095 17:22:19
USD 34.5832 17:22:19
ALTIN ONS $2644.2700 17:22:19

Konu: btc. nereye gidiyoruz?

Büyük resimde herkes bir şey sallıyor, biz de sallayalım, ama güzel sallayım :)) )

Yorumlar (30)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.

1BeğenmedimŞikayet

zeynepn ()

Teşekkürler bitco grafiği için neo için fikrin varmı taktım buaralar neo'ya bakasım bile gelmiyor çok sakin :) @legend84

0BeğenmedimŞikayet

Flankes2121 ()

peki tşkr ederim :)

legend84 için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

legend84 ()

devam, sıkıntı yok, bende de var ; )
winin de grafiği güzel akümüle olmaya devam ediyor, 6050 günlük kapanışları pozitife dönüş olarak yorumlarız, fikir olsun.

Flankes2121 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

mexido ()

Kesinlikle. Boga sezonunda cok guzeldi ne alsan kar yaziyorda grafik vs bilmene dahi gerek yoktu en fazla birkac gun terste kalir kar alir cikarsin. Suan bu sekilde degil malesef. Bogaya tam anlamiyla benzemiyor.

super_conqueror için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Flankes2121 ()

hocam hot btt hedafiniz devamı ve hala sizde hot varmı bide bi wın görüşü alayım şimdiden tşktler :)

0BeğenmedimŞikayet

legend84 ()

hahah :)) ; )
ışığı gören gelecek ama geç gelecek :) )

1BeğenmedimŞikayet

super_conqueror ()

Vallaha bir günde x100 x200 olan coinleri duyduktan sonra Kim girmez :)

1BeğenmedimŞikayet

Mursa ()

Bu güzel tabloya like gelsin o zamn:) emeğinize sağlık

2BeğenmedimŞikayet

legend84 ()

onu bir kılıfına uydururlar, önemli olan alt markete girecek olan x6 x7 oranında para :) )

1BeğenmedimŞikayet

super_conqueror ()

Gelmeyecek rakam yoktur. Asıl soru neden gelecek? :)

0BeğenmedimŞikayet

super_conqueror ()

Bu aslında yapılan işin ne kadar zor ve karmaşık oldugunu gösteriyor. Hiçbirşey göründügü net ve kolay degil.

mexido için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

super_conqueror ()

Trend kanalları aslında Ben'im için çok baglayızı degil. Çok gördüm saglam gibi görünen kanalın kolay kırıldıgını. Graifkte yol gösterici olan dalga sayımı. Yoksa indikatörler trend kanalları hareketli ortalamalar çok basit şeyler. Bu sayım tutmayabilir. Ama yükseliş beklesem böyle birşey beklerdim.

Luciferr01 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

mcimen ()

İkiyüzeeelli:)

0BeğenmedimŞikayet

mexido ()

Bulmaca gibi puzzle parcalarini birlestirmek lazim:)

1BeğenmedimŞikayet

legend84 ()

ric.
aynen ; )
bu 10 bin 20 bincilere gelsin diye attım, asıl hedef daha büyük )

RXZ5K2 için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

RXZ5K2 ()

Elinize sağlık teşekkür ederiz Hocam
'Var bir hayalimiz'
Diyelim)

0BeğenmedimŞikayet

super_conqueror ()

Bunu bilmem mumkun degil. Bu sorunun cevabı çok zordur. Hele ki şu andaki durum bilinmezlerle dolu. Çok fazla alternetiflerin üretilebildigi durumda Siz'in mantıgınıza en uygun olano seçme dönemi diyebiliriz. Peki ne yapacagız? En mantılısı bazı şeylerin yerine oturmasını beklemek. Böyle durumlarda Biz'e yol gösterebilecek ipuçlarının oluşmasını bekleyebilriz.
@mexido

ARGENTUM63 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

legend84 ()

aynen, kesinlikle, ucu açık ama eski döngülere göre bu yıl sonu final yapıp sert bir geri dönüş olası görünüyor )

1BeğenmedimŞikayet

legend84 ()

allah iyilik versin, daha iyi olur inş. :) )

Pimapenci için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

ARGENTUM63 ()

Hocam şu an için istikamet hangisi?

0BeğenmedimŞikayet

mexido ()

Burdan 5 e mi gidicek simdi hcam acaba?

0BeğenmedimŞikayet

Pimapenci ()

Şükür iyiyiz trende bekliyoruz ufak cep harçlıkları hariç:)

0BeğenmedimŞikayet

super_conqueror ()

Milyonlarca insan bitcoin alıp satmakta. Haliyle ters hareketler yapmaları çok normal. Ama yeterince alıcı çekmek için yukarı hamleler illaki yapacaklar. Ama bunun bile tersi terstir yeri geldigi zaman. Bu yıl degilde ben önümüzdeki yıl iyi bir ralli bekliyorum.

1BeğenmedimŞikayet

legend84 ()

hahah :))
afiyet olsun hocam :) )

Erbil07 için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

legend84 ()

iyiyim sağolasın sen nasılsın)

Pimapenci için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

legend84 ()

doğrudur ara dalgalanmalar çok olur ama bu yıl bu işi bitirirler bence )

1BeğenmedimŞikayet

Erbil07 ()

Hocam bee çölde yağmur gibidin eline sağlık :)

0BeğenmedimŞikayet

Pimapenci ()

Nasılsın kral

5BeğenmedimŞikayet

super_conqueror ()

Sayım hemen hemen aynı.Ama Ben'im bu sayımda bile tereddütlerim çok fazla.Bu sayımda her türlü görüş ve eleştiriye açıktır.Bullish senaryom bu şekilde.

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum