Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (10)
0BeğenmedimŞikayet
celik2119 ()Hocam selamlar. Teşekkür ederim mesajınız ulaşmamıştır ya da benim cevap düşmemiş olabilir.
Effsane için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Effsane ()Hocam nasılsınız ? Size mesajlarım ulaşmıyor mu bir kaç kez mesaj atmıştım
celik2119 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Gönül_Yorgunu ()Çelik bey bu işi bilenlerden destek direnç olayını iyi biliyor
celik2119 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
celik2119 ()44.500 altında kapanış yaparsa alım için acele etmeyin. Henüz düşüş başlamadı.
Nuri5 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
mexido ()Ayi piyasasina girdik dusuyoruz yine
Hüma94 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Hüma94 ()Şimdi de 42-44 arası gider gelir kademe kademe düşüyoruz sanki hocam :/
0BeğenmedimŞikayet
Nuri5 ()Hocam sayenizde yükseklerden almadım
BTC 42 k gelirse ada için kaç düşünürsünüz
12 den emir verdim bn
1BeğenmedimŞikayet
celik2119 ()Grafiğe kendiniz bakın. Daha önce düşüşü ya da yükselişi durduran yerler destektir.
teacher45 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
birine_bakıp_cıkacam ()42.100 bugun denemz gibi hocam sindire sindire bir kac gun sonra araya hafiften deger sonrada 39 k alti varmi bilmem ytd
0BeğenmedimŞikayet
teacher45 ()43500 yokmu hocam ona sağlam destek diyorlar.