Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (86)
0BeğenmedimŞikayet
ÇANCILAR_PET_SHOP ()Tamam dostum sağ olasın
Trend_boy için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
calculator ()Sen sayın @celik2119 hocamın attığı grafiklerde b- t- C de çizdiğimiz butterfly pattern görmüş olsaydın anlardın. Neyse siz mükemmel ustasınız. Benim bilgim denizde damla , okyanusta katre bile değil. Siz kendi sıkletlerinizle lütfen teknik yazışma yapın.
Borsafinans için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ÇANCILAR_PET_SHOP ()Eh artık tecrübe sahibi olduk
Teknik bizde analiz bizde strateji bizde
Sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yermiş
Biz değil onlar korksun değilmi ; ))
@Abbas_usta
By_tarafsız_adam için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
calculator ()Siz tiyolarınızla (! ) kendiniz çalışın. Üstten bakmayı sevmem kendime de üstten baktırmam. Hele ki bilgisi benim kadar olmayan birinin bunu yapmasına müsade de etmem. Bildiğiniz bir şey varsa öğrenelim dedim ben bilgiye verdiğim değeri gösterdim. Siz bu lafımla egoya kapıldınız. Sizde olduğunu iddia ettiklerinizin kat kat fazlası bende var. Lütfen sıkletinizde olanlarla yazışın. Zorla insana bunları yazdırmayın.
0BeğenmedimŞikayet
calculator ()Üstadım, benim dolar, gümüş ya da majör, minör pariteler ve emtialarda klasik teknik, Gann ızgara, gan box günlük, haftalık, aylık, alıcılı satıcılı bölgeler, zaman analizi, cycle geçişleri, Elliot , mevsim, ay ve gezegen retroları, ay döngüleri, mevsim ve gezegen retrolarından çizilmiş ayrı boxlarım, senaryolarım, formasyonlarım hepsi için var. Bana bunları neden yazıyorsun anlamadım. Neyi ispat ediyorsun. Atarsın grafiklerini herkes değerlendirir. Yazdıklarında teknik anlamda bir bilgi göremedim. Siz daha iyisiniz , kabul ettim.
Ben kimseye bir şey ispatlamaya çalışmıyorum. Ben bildiklerimi gördüklerimi sebepleri ile yazar değerli arkadaşlarla fikir alışverişinde bulunurum.
0BeğenmedimŞikayet
Aa1 ()İnşallah izlerim, gayet güzel anlatıyor. Anlaşılır şekilde
calculator için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
calculator ()Tüm videolarını mutlaka izleyin. Bir çok indikatörün nasıl çalıştığını anlatıyor. Güzel bir anlatımı var.
Aa1 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
calculator ()Üstadım benim için rakamlardan ziyade neye göre, hangi formasyonunuza ya da nasıl bir teknik çiziminize göre bunlara ulaştığınız önemli. Bunları belirtme şansınız varsa memnun olurum. Öğrenmek adına yazıyorum. Bilmediğim bir bilgi varsa onu öğrenmek benim öncelikli amacımdır.
0BeğenmedimŞikayet
Aa1 ()İlk iki videoyu izledim altın oran ve geri çekilme seviyeleri, fırsat buldukça devam ederim kardeşim.
@calculator
calculator için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
calculator ()Valla hocam, peşin hükümlü biri değilim. Diğer teknikleri de üreten sonuçta bizim gibi insanlar. Grafik yetkisi aldığınızda çizimlerinizi inceleriz. Güzel çalışması durumunda kendi tekniğinizi öğretirseniz öğrenciniz olurum. Bundan gocunmam yüksünmem. Benim için her yeni bilgi beni bir tık üste taşır. İnşallah bir an önce grafik yetkisi alırsınız ve tekniğinizi görmek , incelemek fırsatına kavuşuruz.
0BeğenmedimŞikayet
Abbas_usta ()Irmağan gıyına gelecen mi
Enes0641 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Enes0641 ()Abbas nereye gidiyon
Abbas_usta için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
By_tarafsız_adam ()tedbirli olsaydın bu zamana kadar daha az zararla çıkabilirdin, en azından böyle düşünmene sevindim, önce inat edip bekliyordun, zararın katlanıyordu.
0BeğenmedimŞikayet
Murat5635 ()Hayal ürünü jenerik senaryo cümlesi ile hayalim kelimesi arasinda ki farki mi anlatayim simdi
0BeğenmedimŞikayet
By_tarafsız_adam ()Murat5635 (19 saniye önce) Cevap yaz
Konu: tamamı hayal ürünü jenerik senaryo ytd
https://altin.in/fiyat/gumus
Bunu ben mi yazdım :)
Murat5635 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Abbas_usta ()Napalım dikine dikine göz göre göre helikopterden mi düşelim gidişat neyse ona göre bakacağız ytd by tarafsız adam
0BeğenmedimŞikayet
Murat5635 ()Hayalim yazmadim ki, işin sonunda zaten bu hayal değil öyle ve ya böyle gerçek olacak
0BeğenmedimŞikayet
By_tarafsız_adam ()senide al yattan al satcıya döndürdük :) @ÇANCILAR_PET_SHOP abbas usta neler diyor öyle tedbir taktik felan x) inanmaya başladı...
0BeğenmedimŞikayet
By_tarafsız_adam ()fed salsa bu oluşurda fed salmıyor ki, hayal kalması muhtemel :) ytd