Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (121)
1BeğenmedimŞikayet
LostPassenger ()Aha gırdın gırdınnn dedikleri tam da bu hocam. Krabasan gibi çöktü coinin üstüne kalkmıyor da
ntmen_x için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ElifBlt ()Tamam efenimmm:)
@LostPassenger sen ortalığı karıştırma dostum 5.80 talimat verdim ordan yollarım istersen bekle benimle istersen stop yap:) :) haahaaa
0BeğenmedimŞikayet
ntmen_x ()Aranma sende değerli hocam ; ))
Yersim fırçayı hep sen mi atacaksın:))pond ve vidt devam stopta yok eridi karlar:))
Hegjc gibi olurmu; )))
İzlemeye devam
LostPassenger için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ntmen_x ()Leb demeden leblebiyi anlayan değerli takipçim saygılar yükseliş bandına gelince alin biraz yavaş gider düştüğü rakamlar neoyu filan 5 e katlar benimde takibimde yeterli nakitim olsa ufak miktar alir stoplara uyar alttan takviye ederim listeye ekleyin derim efenim
ElifBlt için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Mat__analiz ()Vala daha ne aldınız bilmiyirum mina mi celler mi
1BeğenmedimŞikayet
LostPassenger ()Hala mina tokatlayım diyo yaaa..
Bizi tokatladın bizii :D
@ntmen_x
0BeğenmedimŞikayet
ElifBlt ()Tamamdır mesaj alındı:) takibe aldım mınayı tokatlayıp ona geçerim :)
0BeğenmedimŞikayet
ntmen_x ()C 98 yazınca ICPBUSD geldi aklıma 59 şimdi 65 uzeri kalışlarda takip etmek lazım 450 ler ve 240 larda alıp 235 lerde satmıştım stop yapmıştım Doğukan iyi bilir)
0BeğenmedimŞikayet
Karaadem ()Hocam one coin haftalıkta çanağı tamamlamış gibi görünüyor. Burdan devam eder mi yoksa düzeltme verip kulp mu yapar ? Bi kontrol edebilir misiniz müsait olunca
0BeğenmedimŞikayet
ElifBlt ()Olmaz mı kardeşim şuan şu durumdaysam senin verdiğin cesaret sayesinde al sat fırsatım oluyo iniş çıkışlarda bile içim rahat stresli değilim en azından eskisi gibi böyle devam edersem kâr bile yapacağıma inanıyorum
0BeğenmedimŞikayet
ElifBlt ()Amin amin inşallah terste olan bütün arkadaşlar çıkar inşallah
0BeğenmedimŞikayet
ntmen_x ()Estağfurullah efenim değer bilen sizi gibi arkadaşlar sağolsun yardımcı olan herkese Tşk. ler
Hakkım varsa her zaman helal olsun risk sizlerin zaten kar edin hep inş. zarar olmasin
0BeğenmedimŞikayet
LostPassenger ()Ne demek kardeşim varsa helal olsun
2BeğenmedimŞikayet
ElifBlt ()Hareketleri bana o kadar c98 i anımsatıyor ki onda vazgeçtim pes ettim ama bunu sabırla bekliyicem zaten 3.30 gibi satarsam bugün zarar kapanacak eksik olma saol seninde @LostPassenger Doğukanında asla hakkı ödenmez
0BeğenmedimŞikayet
ntmen_x ()İnş efenim sabrınıza hayranım fakat coinle inatlasmamak lazim fırsatlar kaçmasın tko artış potansiyeline sahip zaten yoksa uğraşmayın derdim
1BeğenmedimŞikayet
ElifBlt ()Ona güvenim sonsuz gelecek ve ben onu 3 üstü satıcam:)
1BeğenmedimŞikayet
ntmen_x ()Mersi canarkadaşım :))
Adaşın @ElifBlt yi sen sandım:))
Elif hanım TKOBUSD 2.20 2.24 ve 2.30 uzeri eski fiyat inq gelebilir
Elifada44 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Elifada44 ()Kahve için teşekkür ederim can arkadaşım çok naziksiniz :)) İadei ziyaret yapılmıştır
0BeğenmedimŞikayet
Elifada44 ()Aksiyon bol :)) Önce onlar bana veriyor sonra verdiklerini elimden geri alıyorlar :)) Aksiyondan başım döndü :))
1BeğenmedimŞikayet
ntmen_x ()Kolay gelsin efenim ben nisanda vedalaştim bist ile nazını çekemem:))
Kahvenizi vereyim efenim coin tarafında aksiyon bol :))
1BeğenmedimŞikayet
Elifada44 ()Elim mahkûm can arkadaşım :))İstesem de çıkamam
0BeğenmedimŞikayet
ntmen_x ()Bistte kolay gelsin canarkadasim
Bir müddet yokum bistte
1BeğenmedimŞikayet
Elifada44 ()Bist bir düşüyor bir çıkıyor ne yaptığı belli değil , tıpkı coin gibi :))
0BeğenmedimŞikayet
ntmen_x ()Buralardayım can arkadaşım sen nasılsın iyisin umarım bist tarafında işler nasıl
1BeğenmedimŞikayet
Elifada44 ()Bereketli olsun can arkadaşım nasılsın, nerelerdesin?
0BeğenmedimŞikayet
htcslk ()Bol bereketli daim olsun insallah. Simdi girdim gördum ben de neye bakayım bilemedim oneriniz var mı hagıc mı yazdınız okuyanadım
0BeğenmedimŞikayet
ankara55 ()Hocam ben seni takip ediyordum ne oldu acaba benim yazılar geliyormu size
0BeğenmedimŞikayet
ntmen_x ()Slm hocam lorpasenger yeni coin hegicbusd öneriyorum
Fatıma kar ile satıldı FTMBUSD
Hegicbusd yinede 0.22 aşağısı stop 0.34 gelirse hayır demem )
0BeğenmedimŞikayet
LostPassenger ()Yine yapmıs showunu numuntex :)))
Like verelim tabiki ...
5BeğenmedimŞikayet
ntmen_x ()@LostPassenger
@Elifada44
Günaydınlar FTMBUSD 2. Direnc geldi 2.02 gelecekmi bakalım izlemeye devam parçalı kar cebe yapıldı
@htcslk duaların kabul oldu; ))tsk. ler sizede bol bereketli kazançlar