Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (37)
1BeğenmedimŞikayet
Trend_boy ()Beddua sahibini bulur, ben 6650 olucak demedim lion hocamın yorumunu böyle anlıyorum dedim ve ben kimsenin zarar etmesini istemem Allah herkesin gönlüne göre versin
Nehit için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
poyraz_eksen ()Kanser çok kötü bir hastalık babam tedavi görüyor ve çok sıkıntı çekiyor. Şaka dahi olsa söylenmemeli. Para bugün olmaz yarın olur.
0BeğenmedimŞikayet
Nehit ()@poyraz_eksen kardeşim ilkokul türkçesi olan bile anlayayacak şekilde yazıyorum “ART NİYETLİ” yorum yapmışsan diye bedduamı şarta bağlıyorum. Elbette iyi niyetle analiz yaparsın yanılabilirsin bunlara zerre sözüm yok. Benim bedduam bizden gözüküp art niyetle bizi yanlış yönlendirenlere… bu arada sen neden gocundun.
poyraz_eksen için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
poyraz_eksen ()Öyle deme en ünlü yorumcular bile terste kaldı. Bu tahminler ya Tutar ya tutmaz
1BeğenmedimŞikayet
VforVendetta• ()Rica ederim. Yani şimdi bende krpt. vs. Takılıyorum hergün ayrı bir macera yaşıyoruz. Gece pozisyon kapatmadan uyuyamıyorum. Piyasa bu inerse çıkarda üzülmeyin. Bana müsaade.
Trend_boy için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Trend_boy ()Tmm hocam çok sagolun
VforVendetta• için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Trend_boy ()Sağolun hocam
0BeğenmedimŞikayet
VforVendetta• ()Tepki alımı için bu son yazdığım. @Trend_boy . Yatırım tavsiyesi değildir diyelim.
0BeğenmedimŞikayet
VforVendetta• ()Teknik gostergeler dipte. Ons ve kur desteği eş zamanlı gelmesi bence muhtemel.
0BeğenmedimŞikayet
Trend_boy ()Evet hocam herşeyin hayırlısı
0BeğenmedimŞikayet
Trend_boy ()Aras hocam bu yazıyı şimdi yazdım var sayalım yine aynı görüşte olurmuydunuz
0BeğenmedimŞikayet
VforVendetta• ()Hayırlısı olsun. Gün gelir bende gumuste olsaydım da denir. Benim işlem yaptığım platform ve risk durumu farklı. Krpt. Ve usd arası dolanıp duruyorum. Yatırım tavsiyesi değildir diyelim.
0BeğenmedimŞikayet
Trend_boy ()Şimdi anladım sizi bende dolarda olsaydım keşke diyorum
0BeğenmedimŞikayet
VforVendetta• ()@Trend_boy keşke diğer türlü olsaydı.
0BeğenmedimŞikayet
VforVendetta• ()Rica ederim.
0BeğenmedimŞikayet
Trend_boy ()Teşekkür ederim hocam
2BeğenmedimŞikayet
VforVendetta• ()Ons gümüşten çekiniyorum. Dxy de artış bekliyorum. Gramı destekleme ihtimali kur tarafından gelebilir. Tüm bunlara bakınca kendi adıma dolar tarafına geçtim bir süre. Belki de yaniliyorum
. Yatırım tavsiyesi değildir diyelim.
0BeğenmedimŞikayet
Trend_boy ()Aras hocam neden dolsrdasiniz gümüş neden almıyorsunuz merak ettim , bu arada ben TL deyim dolarmi gümüşü karar veremedim verileri bekliyorum
1BeğenmedimŞikayet
VforVendetta• ()@İlla_edep @Hummad eyvallah arkadaşlar. Umarım bu hafta içi de hedefe geliriz. Haftaya kalmadan. Yatırım tavsiyesi değildir diyelim.
Hummad için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Hummad ()Emeğinize sağlık üstadım
0BeğenmedimŞikayet
İlla_edep ()Emeklerinize sağlık sn Aras hocam.
3BeğenmedimŞikayet
VforVendetta• ()Eyvallah . Teşekkür ederim.
Gulsoy için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Gulsoy ()Elinize emeğinize sağlık
1BeğenmedimŞikayet
VforVendetta• ()Estağfurullah dostum. Basit fikir paylaşımı sadece.
DUMRUL için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
DUMRUL ()Aras Hocam Emeğine Eline sağlık, Varolasın, Sağolasın.
0BeğenmedimŞikayet
VforVendetta• ()Çok teşekkür ederim arkadaşlar @Yaseminnisa
Invincible_lion için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Invincible_lion ()Emeğinize sağlık değerli kardeşim
0BeğenmedimŞikayet
Yaseminnisa ()Ellerinize sağlık
0BeğenmedimŞikayet
VforVendetta• ()Teşekkür ederim
erkgnr için cevaplandı (yorumu göster)