Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (58)
0BeğenmedimŞikayet
mexido ()Teşekkürler)
Murat5635 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Murat5635 ()Cevap düşmemiş olabilir kardeşim düşmedi ise tekrar yazayım
BitcoinCANDİR için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
izzooo_06 ()Sen nasil bir kralsin be abi.
0BeğenmedimŞikayet
Metince_ ()Üstad sen bu işin erbabisin harbiden :) cok tesekkur ediyorum kendim ve izoo dostum adina.. saygilar
0BeğenmedimŞikayet
BitcoinCANDİR ()Az kazandık elden alacaklar diyorsun hemen :(
0BeğenmedimŞikayet
Murat5635 ()Her zaman söylediğim gibi alımlara karışırım satışlara karışmam bak alt mesajda ne yazmışım sayfayı bile öngörmüşüm :)
şimdi durum şu bu sert düşüşün tepki yükselişini yapması doğaldır A dalgası (kırmızı çizgiye kadar ) o sırada nerde btc çöktü diyenler biz demiştik yükselecek diyenler olur ,
https://yorum. altin.in/tum/bitcoin
Metince_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Serdengeçti34 ()Evet zararkes yaptılar ve yaptırdılar sen söyleyince de seninle tartıştılar
0BeğenmedimŞikayet
Murat5635 ()Altta detaylı açıklaması var kardeşim şartlar yazıyor
mexido için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Metince_ ()Ustat elimizdekini pozak mi :) kâr cep te guzel mi?
0BeğenmedimŞikayet
Murat5635 ()Kim yaptıysa üstüne alsin sen alma,
Switchb4ckk için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
mexido ()49dan 30lara mi düşecek?
0BeğenmedimŞikayet
Murat5635 ()@Serdengeçti34 al kardeşim onların zararkes yaptığı gün bunu anlattık şimdi biraz artınca yine fişekçi olmuşlar madem artacağını biliyordunn 42 den neden zararkes yaptın diye sormazlar mı?
0BeğenmedimŞikayet
SARISEVMEZ ()dayi profil fotonu ortalayip yüklesene senin sayfana girince kafanin yarisi görünmüo nasil yapcam dersen fotoyu yüklemeden az üstten kırp. şeklin yeter.
ellilot için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Murat5635 ()insaAllah yukarı kırar da gerek kalmaz
antalyalıvet için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
antalyalıvet ():) o derece diyorsunuz eyvahh
0BeğenmedimŞikayet
Murat5635 ()Amacımız o tabii ki
Hocam ben uyarırım geçerim kimseye düşüncemi dayatma gibi bir huyum yok her şeyi bilirim iddiasında da değilim, her şey olur düşer de çıkarda full islem yapma, sepet yap, stop kullan kâr gördün mü realize et piyasa ne yaparsa yapsin diyorum
0BeğenmedimŞikayet
ellilot ()sizede iyi geceler ben sabırlı biriyim geldiğimde göz yaşı olmasın yeter allaha emanet olun
Tekkoşin için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Tekkoşin ()Düşman yanlış kelime. Ben grafik anlamam destek direnç bilmem bunları sizle tartışmıyorum zaten benim tartıştığım konu sizin bugun ki tavrınız. Ben dedim de dedim tamam dediniz piyasadır kar da var zarar da ve bugün geldiğimiz nokta da fotumdakilerin yarısından çoğu zararda. Bunu düşünmenizi istedim sadece tşkler iyi geceler
0BeğenmedimŞikayet
ellilot ()arkadaş iyide bu işin yarınıda var düşünce ne yapacaklar insanız emekleri erimesin yoksa banane ki
0BeğenmedimŞikayet
ellilot ()diyosunuzki siz düşmansınız çünkü gördüğünüzü aktarıyorsunuz ve burdaki insanların duymak istediği hep yükseliş hayır efendim zarardan dönmezlerse aylarca bekleyecekler buna göz yummam kusura bakmayın düşecek
0BeğenmedimŞikayet
Tekkoşin ()Uyarmış olabilir atığın grafiğin yada yaptığın yorumu gerçekleşme ihtimaline %kaç garanti verirsin. İnsanlar beklentilerine göre alım yada satım yapmış karda olanlar var zararda olanlar. Burda insanları tahrik etmeye gerek yok bence yine de siz bilirsiniz
0BeğenmedimŞikayet
Murat5635 ()Abi misafir sevmiyorlar
47 altı yok rahat olun full maldayım falan yazmazsan baret celik yelek falan giymen lazim
0BeğenmedimŞikayet
ellilot ()ego olarak deilde dün adam uyarmış gözü ile baksanız hemde zirvede iken?
1BeğenmedimŞikayet
Tekkoşin ()Kırbaç yok abicim bugün herkes zarardayken senin böyle ben haklı çıktım diye ego kasman be kadar etik. Biraz zarardakileri de düşünüp empati yaparsan bizi de anlarsın belki iyi akşamlar sürçü lisan olduysa affola.
-1BeğenmedimŞikayet
ellilot ()murat bura ne böyle abooo :))) gelene kırbaç
0BeğenmedimŞikayet
Murat5635 ()Olsa dükkan senin bizde araciyiz :)
antalyalıvet için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
antalyalıvet ()33 müü yapmayın yaa 38 de anlaşalım