Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (120)
0BeğenmedimŞikayet
Murat5635 ()Görse 1.3 az önce yazdım ben %1 2 ile uğraşmam :)
ÖzLeM__09 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Meteturhan35 ()Hiç moral bozmayin piyasalarda alim fırsatı bitmez.. mutlaka altan alım icin çekecekler yine... sürekli yukseltemezler maliyeti ağırdır...
0BeğenmedimŞikayet
Murat5635 ()Tamam iste son parça kalmış burdan çıkarsan full cıkmış olacaksın
Euro %1.3 kazanç için riske girip gram da %6 kazancı 505 ten satarak kaçırdın
0BeğenmedimŞikayet
ÖzLeM__09 ()Euro 11 gorurmu aceba :))
Murat5635 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Serdengeçti34 ()Bereket versin
0BeğenmedimŞikayet
ÖzLeM__09 ()Kaldık 50 gram kaldı :)) 505 den başladım 529 son parcami verdim :))
0BeğenmedimŞikayet
ÖzLeM__09 ()Bence de çıktım zaten sadece 50 gram bıraktım pişman olmamak adına erken başladım parçalı verdim darısı gümüşe
Meteturhan35 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Murat5635 ()Parçalı satış için elinde satacak parca kalmalı 505 ten beri dökülüyor parçalar
Meteturhan35 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Meteturhan35 ()Parçalı işlem yapilabilir hepsini bozmaya kiyamayan parça satabilir düşüşlerde pisman olmamak icin.. bu seviyeler güzel satış yeridir bence
0BeğenmedimŞikayet
ÖzLeM__09 ()Vermezsin:))
0BeğenmedimŞikayet
Murat5635 ()Sence ben buna cevap verir miyim?
2BeğenmedimŞikayet
Murat5635 ()1 parca platin sattim 3 parça da işlem Yapı yorum 2 parça duruyor
Gram hiç satmadim
Gümüş 2 parça sattım 5 parçada işlem Yapı yorum 3 parça duruyor
balçiceği için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
balçiceği ()Murat hocam siz çıktınız mi elinizde ki gram gümüş ve altınları acaba?
0BeğenmedimŞikayet
ÖzLeM__09 ()Burdan çıksak mi ya
0BeğenmedimŞikayet
Murat5635 ()nasıl bir adamım kardeşim sen söyle?
Pls54 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Beyzax ()Teşekkür ederiz hocam, grafik için.
0BeğenmedimŞikayet
Onur58580 ()Sağol kardeşim herkes kendi riskini alır zaten bağlanan meblağlar farklı zamanlar farklı biz senin sayende kendimize yön veriyoruz tabi ki her şey her an bi haberle veriyle değişebilir tahminler tutmayabilir o yüzden yaptığım her şeyde mesuliyet bana aittir kaldı ki kardeşim dediğim birini hiç bir mal mülk para için kırmam
0BeğenmedimŞikayet
_delioglan_ ()Buna hiç gerek yok üstadım seni bilen biliyor.
0BeğenmedimŞikayet
Pls54 ()Ya sen nasıl bı adamsın kardeşim
0BeğenmedimŞikayet
Sosa ()Abi dekonta gerek yok senin sözün kâfi bizim için inanmayan bana gelsin ben uğraşırım
0BeğenmedimŞikayet
Murat5635 ()Hiç bir şey sadece rakamlara bakıyorum
Gzdee için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Murat5635 ()Dekont veya hesap hareketi atmamaya karar vermiştim bunu kimse yanlış anlamasin diye arıyorum ben bunu yazarken buna göre pozisyon alıyorum her hareketin doğru olma şansı yok o yüzden sepet Yapı yorum yani ben yapmadigim hareketi alamadığım mali tavsiye etmem, @Onur58580 @_delioglan_ @Sosa terste kalırsam kendi riskim
0BeğenmedimŞikayet
Sosa ()Dün gibi hatırlıyorum abi bana al dediğini de hatırlıyorum boş işgüzarların ne dediği önemli değil yel kayadan toz alır
0BeğenmedimŞikayet
Gzdee ()mb bence noktayı koyacak kısa vadelı sen ne dusunuyorsun faız kararı hakkında
2BeğenmedimŞikayet
Murat5635 ()Dön durak mi ilk durak mi orasini kirilim gelmeden bilemeyiz 483 te kirilim geldi hedef 533 tü burasi kırılırsa yeni dalga çizerim
0BeğenmedimŞikayet
Onur58580 ()Gördüm kardeşim tebrik ederim gerçekten eksiksiz teşekkür ederim
1BeğenmedimŞikayet
ÖzLeM__09 ()Burası dön durak mi 533
2BeğenmedimŞikayet
Murat5635 ()483 te bunu cizdim düşüş bitti yükselis başlıyor dedim 533 kadar yapacağı her dalga var orda bazilari hala laf pesinde @_delioglan_ @Sosa
0BeğenmedimŞikayet
Murat5635 ()@Onur58580 bal 1 ay önce çizdiğim dalga ne onsa baktim ne usd ye her dalga eksiksiz
0BeğenmedimŞikayet
Murat5635 ()ilk dalgayi 492 den 488 çizmişim 490 dan yapti özür
Adrenalin11 için cevaplandı (yorumu göster)