Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (92)
0BeğenmedimŞikayet
iknownothing ()Kulağımız sizde. Hayırlısı bakalım.
BossVurguncu için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Çok teşekkür ederim kardeşim çok incesin :)
Antidepresann için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Antidepresann ()Aynen havuç :) onu unutmuşum. Tekrardan geçmiş olsun kardeşim :)
1BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()O kvyt uygulaması diye biliyorum.
Neden marj açık hala ilginç vk da normal görünüyor. Ben araştırıyorum yurt dışı kaynakları şu an
Piyasadan_Anlamaz için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Piyasadan_Anlamaz ()TradePlus da gümüş anlık 01:25 6.0712 gözükmekte bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()İnşallah sabırla bekliyoruz bu ay yüzlerin güleceği bir ay olur umarım
Sibelgunn için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Oo gece gece iyi gider gümüş de heyecan yaptırdı zaten :)
Yaseminnisa için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Evet bir de havuç :)) teşekkür ederim düşüncen ve önerilerin için deneyeceğim :)
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()O halde son 40 dk yı beklemek lazım belki de ama ben açılmış olarak gördüm grafikler çalışıyor görünmekte yine de saat 2 den sonra tekrar değerlendirmek lazım
GMS13 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Sibelgunn ()Sabırla altınlarımı tutuyorum inşallah güzel yerler gelir bizde boşaltırız
0BeğenmedimŞikayet
Yaseminnisa ()Allah iyiliğini versin:)) çok güldüm
0BeğenmedimŞikayet
Antidepresann ()Vakıf ne zaman öyle yapsa kesin bir pislik yatıyordur altında.
ARI_KAN_2301 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Neden korktun dostum emin olamıyorum baktım ama bir şeylere
ARI_KAN_2301 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Yaseminnisa ()Benimde Scream:))
0BeğenmedimŞikayet
Antidepresann ()Olmazsa deme dene. Benimde gözlerim dereceli. Bankada çift PC çalışırken beni bir o rahatlatırdı. Bir de PC ye gözleri korumak için bir portatif ekran takılıyor ya adını bilmiyorum, olmadı ondan al tak. Ekran ışığını bir nebze olsun kırıyor. Rahmetli babaannem gözlerimin mikrobu kırılsın, parlaklık gelsin diye limon damlatırdı :)) şahsen ben denemedim, sana da önermem :) ama çay pansumanını dene.
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Gümüş rasyo da altına göre biraz daha iyi konumda şu sıralar ama malesef bir atak görünmüyor şimdilik
0BeğenmedimŞikayet
ARI_KAN_2301 ()Dostum vakif burdan daha ucuza satiyo alsam mı acaba korktum ya:(
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Teşekkür ederim ablacım ne demek lafı mı olur :)
0BeğenmedimŞikayet
Sibelgunn ()Gümüş çıkınca altında çıkıyor bildigim kadarıyla o yüzden sordum teşekkürler
0BeğenmedimŞikayet
GMS13 ()Üstadım bu gece 2.00 açılacak abd
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Lüküs hayat geldi aklıma :))
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Yok her şey normal seyrinde ilerliyor gibi görünmekte şu an için
0BeğenmedimŞikayet
Yusuf3549 ()Biraz dedikodu kaçırdınız sadece yok bişey:)
Altınkıız için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Sibelgunn ()Gram altındada yükseliş oldumu acaba
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Dr suni gözyaşı verdi gözlerim kapalı gezmiştim 3 er gün, ekrandan uzak duramıyorum işim gereği de mecbur ama güzel gidiyordu bugün yine sıkıntı. Olmazsa alternatif şeyler denicem dediğin gibi
0BeğenmedimŞikayet
Altınkıız ()Gümüş kaça çıktı neyi kaçırdım acaba
musicianman için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Yaseminnisa ()Yaa tabii. Hop oturup hop kalkıyorum. Bakma edebiyat yaptığıma:))
1BeğenmedimŞikayet
Yaseminnisa ()Kıyamam. Sabah işte var ama:( emeğinin hakkını nasıl ödeyeceğiz
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Beklentisiz hayat oh ne rahat :)
1BeğenmedimŞikayet
Antidepresann ()Doktora gittin mi ? Ne dedi ? Biraz koca karı ilacı olacak ama sıcağa yakın ılık çay pansumanı yapsana. Günde iki üç defa. Valla ağrısını, kızarıklığını, şişliğini alır.