Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (71)
2BeğenmedimŞikayet
ASRN ()@izzooo_06 dolar ema'ya dokunduğunda o zaman da Gr bu seviyelerin en altına dokunabilir diye düşünüyorum
Yatırımlarda kullanılmaz
0BeğenmedimŞikayet
EmreT19 ()Beklentilerime paralel bir grafik olmuş. Ben acımasız davranacaklarını düşünüyorum 450 leri gösterecekler diyorum. Çünkü şuan herkes dolar ve gramda aylardır yükseliş bekliyor. Pozisyonlar açılmış durumda. Pozisyon açmadan bekleyen çok az insan var. Herşeye rağmen düşeceğini düşünen. Onlar dışında ki herkesi paniğe sokup ellerinde kini almak isteyeceklerdir.
1BeğenmedimŞikayet
Beyzax ()Evet o yüzden riske atmayıp bekliyoruz, kurtlar sofrasında paramız değerini korusa, faize bulaşmadan bunu yapabilsek yetecek, bilgilendirmeleriniz için teşekkür ederim. Takipteyiz hocam, bakalım piyasa ne yönde gidecek? Bilgilendirmeleriniz için teşekkür ederiz.
ASRN için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
ASRN ()Emin olun ki bende sizler kadar çok istiyorum fiyatların yukarı gitmesi ni cunku bizlerin yani küçük yatırımcıyız para kazanmamız için fiyatların yukarı gitmesi gerekli balinaların Kurumların spekülatörlerin FX lerin para kazanması için fiyatlarin illada yukarı gitmesine gerekli değil
fiyatlarda dalgalanma olsun yeterki
Açığa satış yaparlar sonra yerine koyarlar yukardan satış yaparlar aşağıdan yerine koyarlar
Biz küçük yatırımcılar elimizdekini kaptirmayacaz önce
Bizim zararımız onların kârı
Beyzax için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Beyzax ()Hadi inşallah yükselsin artık hocam!
1BeğenmedimŞikayet
Gbahar ()Teşekkürler ederim cok sagolun
0BeğenmedimŞikayet
ASRN ()Ons da yarın ki verilerle 1818 ve 1834 gecilirse onslar Eylül sonuna kadar yükselir
Veriler iyi gelirse istihdam artışı ve işsizlik oranı düşerse ons'larda düşmeye başlar
Gbahar için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Gbahar ()Sagolabim. Peki ons eslik edermi onslar da durum nasilki
0BeğenmedimŞikayet
ASRN ()Yüzdeyetmisbes:) yatırımlarda kullanılmaz
Gbahar için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Gbahar ()Abi bu 3 yildzli hedef gelme olasiligi % kac sizce ytd opmadan. Usd bazlimi ons ve usd birliktemi giderler oraya tesekkurederim ytd degil teknik olarak fikrinizi merak ettim
1BeğenmedimŞikayet
dost55 ()eline sağlık dostum.