Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0849 20:29:52
EUR 37.2880 20:29:52
USD 34.3445 20:29:52
ALTIN ONS $2739.7800 20:29:52

Konu: LUNA Haftalık Grafik Görünümü 31.08.2021

TERRA diğer adıyla LUNA/USDT haftalık ve günlük görünümde hala pozitif durumda olduğudur.. Mart ayında gördüğü en yüksek 22.40$ zirve seviyesinin üstünde bugün en yüksek 36.89$ seviyesine kadar ivmesini yükseltmiş olduğudur.. Haftalık grafikte de gözüken çanak formasyonu oluşturmuş olduğu ve şuan FiB seviyesi olan % 1.272 oranı şuanda günlükte en önemli destek seviyesi de olan günlük MA20 desteğidir.. % 1.618 FiB seviyesi şuan da 33.83$ seviyesidir bu seviyenin üstünde adım adım 36.89$'in kırılmasıyla birlikte hedef hedefi 40.89$-45.92$-48.54$ ve FiB seviyelerinin takibi de önemlidir.. LUNA'nin günlük MA20'nin Altın da kapanışlar yapması kısacası düzeltme yapması durumunda 22.40$'a kadar riskleri uzatabilir, ve grafikteki FiB seviyeleri şimdilik takip edilebilir..
Bol kazançlar..

Yorumlar (12)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.

5BeğenmedimŞikayet

CoDeX© ()

Anlayana sivrisinek saz, anlamayana davul zurna az diye bir sözümüz vardır Vedat..

Deyim yerindeyse ve,

Kimi zaman bu sözü biraz kapalı söylemekle de yeğlenir ve söyleriz de.. Anlayışlı kimseler, ne denilmek istendiğini zaten anlar.. Ama anlayışı kıt kimseler anlamak istemeyenler ise ne kadar açık söylense de, ne kadar tekrarlansa da yine anlamazlar anlamak istemezler..

Yunus Emre der ki;

Bir avuç toprak..
Biraz da suyum ben..
Neyimle övüneyim..
İşte buyum ben, der..

@Harme5634 burada herşey para değildir, bazen insanlarımızı uyarmakta bizim asli gorevlerimizdendir..

Allah yolunda olan, kendin de kibir barındırmayan birine sonsuza kadar güven duyabilirsiniz.. Sizi yarı yolda asla bırakmaz.. Bir insan hep başkasına karşı eleştirel bir yapı içindeyse, kendisine toz kondurmuyorsa şayet ondan uzak durulması da önemlidir.. Önündeki kalkanı hiçbir zaman aşamazsınız..

Bol kazançlar hayırlı günler..

vedatblg07 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

ARGENTUM63 ()

Asil olacak. Klavye hatası

ARGENTUM63 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

ARGENTUM63 ()

Vedat Bey gerçekten asıl bir kişiliğe sahipsiniz.

6BeğenmedimŞikayet

vedatblg07 ()

Abi çok çok güzel yazmışsın, bu yazdıklarının bi çok kişi bilincinde olmasına rağmen kibrine yenik düşüyor işte. Sosyal hayatında başarısız olmuş her kişilik kendini soyutlayabildiği sosyal ortamlarda ispat etmeye çalışıyor. Herkes paşa oluyor ağa oluyor tepeden bakıyor. Birde birilerinden fayda bekleyen insanlar var. Maddi olarak demiyorum tecrübe olarak yardıma muhtaç bu insanlar çünkü herhangi bir deneyime sahip değiller. E şimdi bu insanları kırmadan tepeden bakmadan dostça abi kardeşçe anlatmak var bazı şeyleri. Birde senin dediğin gibi hasetli kibirli şekilde. Benim önümde alçalan insanın ayağının altına eğilesim geliyor utancımdan ama bazıları var ki ıslah olmuyor. Bişeyler demek istiyor insan ama neyse diyelim. Sanada iyi geceler abi dikkat et kendine

CoDeX© için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

Harme5634 ()

Yüreğinize sağlık hocam hutbe gibi gönüllere işledi resmen düşünceleriniz

0BeğenmedimŞikayet

CoDeX© ()

İyi akşamlar Savaş bey,

LUNA kısacası günlük MA20 27.36$'in üstünde kaldığı sürece pozitif yukarı yönlü seyrin devam etmesi şeklinde beklenebilir.. Defi ile bağlantılı altkoinin günlük MA20 ve ardından 22.40$ arasında stoplu bir şekilde devam etmeniz olabilir.. RSI günlükte hala aşırıya yakın alım bölgesinde olduğudur.. 4 saatlik grafiktede gözüken ve 31.63$'in altında 4 saatlik kapanışlar yapması durumunda kısacası 28.96$ ve günlük MA20 27.36$ seviyelerini de takip etmen olabilir.. Özellikle 27.36$'in altında günlük kapanışlar yapması durumunda riskleri 22.40$'a kadar uzatması beklenebilir.. Attığım grafikteki FiB seviyelerini takip edilebilir..
İyi akşamlar, bol kazançlar..

Savaş06 için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

Adgny ()

Yüreğine sağlık üstad
Like

16BeğenmedimŞikayet

CoDeX© ()

Rabbim cemi cümlesine kolaylıklar versin inşaAllah Vedat ve kısacası...

Şöyle genele hitap etmek gerekirse;

Başkasının, kendinden üstün olan her şeyini kıskanana, yani ondaki üstünlüğün, yalnız kendinde olmasını isteyene ne denir tabii ki kıskanç denilir değerli kardeşim.. Bu hâl, en kötü huylardan sadece birisidir.. Kıskanç insan, ömrü boyunca rahatsız olan kişidir.. Böyle insanlar, kendinden aşağı olan insanları görmez de, kendinden yüksek ve varlıklı insanların her şeyini görür ve onu açıkçası kıskanır.. Kıskanç insan, Allah'ın kendisine verdiği şeylere razı olmayan insan demektir.. Allah'ın verdiğine razı olmayan insandan, Allah'ta razı olmaz.. Rabbimizin bir insandan razı olmaması ise, felaketlerin aslında en büyüğüdür.. Artık o kişi, dünyada da, ahirette de mutlaka zarardadır.. Bunun için, kendisinde kıskançlık, ve üstün gören, haset duygusu olduğunu gören, bu kötü huylarindan bir an önce kurtulmalıdır..

İnsanlar, kendilerini her zaman ıslah edebilirler, etmelidirler..

Kıskançlıktan kurtulanlar rahat ve huzura kavuşacaktır.. Bu iş, zenginlik ve fakirlik işi ASLA değildir ben bildim ben üstünüm demekte insanı kibir ve üstün görmesi de felakete sürüklediğini bilmek yeterlidir sanırım.. Bu iş, kalbin zenginliği ve fakirlik işidir.. Örnek nice fakirler vardır ki, bir lokma ekmek kazanınca, Allah'a şükreder ve zenginlerin hâlini düşünmez bile.. Nice zenginler de vardır ki, milyarlarına daha birkaç milyar ekleyemediği için üzüntü içindedir.. Kıskanç insan ise, başka bir insanın kendinden iyi giyinmesini, iyi yaşamasını bile hazmedemez.. Yani onun boyunu posunu, güzelliğini, çalışkanlığını, başarısını her daim kıskanır.. Daha kötüsü, onun başına gelen fenalıklara bile sevinen kişidir..

İşte bu hâl, kıskançlığın en kötü derecesidir.. Böyle insandan, Allah'ın yardımı bile kesilebilir daha da mahrum bile olabilir.. İyi kalpli ve herkesin iyiliğini isteyen insan, her zaman Allah'ın himayesindedir.. Bir müslüman kişi, kendisine istediği bir iyiliği, başka bir müslüman için istemezse ve bir müslüman, kendisine gelecek bir kötülüğü, istemediği halde, o kötülüğü başka bir müslüman için isterse, onun imanı tam değil eksiktir.. Yani, Peygamberimizin bu sözü yalnız kendisini düşünen insanları beğenmiyor da diyebiliriz.. Başka müslümanları düşünenleri beğeniyor ve öyle yapmalarını istiyor denilebilir.. Düşünün bir kere; bütün dünya, Peygamberin bu emirlerini yapmış olsa, dünyada ne kavga ne, gürültü kalır mı? .. Tabii ki kalmaz.. Rabbim böyle kişileri ıslah etsin başka da birşey söylemiyorum..

Burada uzun uzun yazmamda ki sebep kısacası kimse kimseden üstün değildir ve forumda yardımı dokunan değerli dostları küstürmeyin, üzmeyin, birbirinizi sevmeseniz bile bazı şeyleri görmemezlikten gelmeniz sizin iyiliğinize ve yararinizadir..

İyi akşamlar..

1BeğenmedimŞikayet

Savaş06 ()

@CoDeX© Mrb. Hayırlı akşamlar.
Paylaşım için teşekkürler.
$luna bende de var. Terste sayılmam. Sizce Luna da yakın zaman zarfında ümit var mı?
Beklemeye devam edeyim mi? Yoksa değiştireyim mı?
Fikir olsun diye yorum yaparsanız sevinirim.

1BeğenmedimŞikayet

vedatblg07 ()

Allah kolaylık versin abicim herşey yolulnda olsunda... klasik abi işte artık alışmadık mı yıllardır:)

0BeğenmedimŞikayet

CoDeX© ()

Sağolasın Vedat hamdolsun bugünümüze diyelim, başladık işe bugün çok yoğun bir gündü.. Sende iyisin umarım? .. Sayfa yeniden karışmış sanırım böyle olunca maalesef girmek bile içimden gelmiyor diyebilirim..

2BeğenmedimŞikayet

vedatblg07 ()

Abi nasılsın nasıl keyifler hoşgeldin

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum