Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (30)
0BeğenmedimŞikayet
vedatblg07 ()8 like var ama alan varmı dipten 4x..
Tebrikler
0BeğenmedimŞikayet
renklay ()Tamamdir fikir olsun o zaman favoriye aldim tesekkur ederim
BitcoinCANDİR için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
BitcoinCANDİR ()Yazıyorum ama düşmüyor izin özü bence 0.060 falan gelmeden yeni pump atmaz sanki
renklay için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
renklay ()Slp alip stopsuz bekletsek kisada yine bir pump yapar mi ozgur baskan?
BitcoinCANDİR için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
BitcoinCANDİR ()Slp ye çok dikkat et grafik vs boş iş adamlar pump artırıp sonra dip veriyor 0.16 dan beri aynı mevzu saatlik grafiğe bak 0.8 den pump atti faha asagk
Ümraniyeli3434 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Ümraniyeli3434 ()Ozaman slp yı vermeyelim kalsın
Sherloch için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
LuckeC ()Hocam trx aldım ama ne kadar mantıklı bir bakar mısın
0BeğenmedimŞikayet
fırat33 ()Hayırlısı olsun):
0BeğenmedimŞikayet
Sherloch ()Su full olayini bi türlü ogrenemedin. Acemide değilsin. Her zaman asagidan destek yapacağın bir miktar olmali
fırat33 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
fırat33 ()086 ortalama ile fulum Mustafa
0BeğenmedimŞikayet
Sherloch ()Firat bir miktar slp aldim. Düşerse alttan desteklerim min 0.16 ve uzerinde hedefleri var bakalim.
fırat33 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
fırat33 ()Günaydın Mustafa slp de, aynı başarıyı sergiler inşallah
0BeğenmedimŞikayet
göknur111 ():) hocam ya aşk olsun 20 coinim 19u uyuyor birinde de kazanalım ama maşallah çok güzel yürüdü piyasa su haldeyken tekrar teşekkürler :)
2BeğenmedimŞikayet
Sherloch ():) birak birazda baskalari faydalansin. Iligine kadar sömürdün celr i.
Bende ki hedef bu kadar.
göknur111 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
göknur111 ()Günaydın Mustafa hocam bir düzeltme yapar mı satsam arkasından bakarmiyim bir sonraki hedefi mevcut mu sizde teşekkürler :)
7BeğenmedimŞikayet
Sherloch ()Herkes e günaydın.
0.045 seviyesinden vermis oldugumuz
Celrusdt
hedefini tamamlamış sayilmakta.
Herkes e bol kazanclar.
0BeğenmedimŞikayet
cht_trk ()Girdim hocam
Luciferr01 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Captain_Attack ()Sol avax sxp dikti şükür o söküğü de :) verge sun celr desiyor
1BeğenmedimŞikayet
Luciferr01 ()Girilir hocam mesken etti 0.6x ları
cht_trk için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
cht_trk ()Hocam merhabalar buradan flm girilir mi
Luciferr01 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Sherloch ():) herkes e yardimci oluyorsun , kendi söküğünü dikeniyorsun demi ? Sabırlı ol kar yazacaktır müdür. Bu is sabirla azimle. Olur.
Captain_Attack için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Luciferr01 ()Sevdiğim ürünlerden ama ne yazık ki fiyat bazlı hakettiği yerde değil. Elimde bolca tutuyorum onunda günü gelecek. Emeğinize sağlık hocam
0BeğenmedimŞikayet
RXZ5K2 ()eyvallah hocam
0BeğenmedimŞikayet
durgunates23 ()Anladım. tesekkur ederim.
0BeğenmedimŞikayet
Captain_Attack ()Tersteyim başkan celr de ama panik yok
1BeğenmedimŞikayet
Sherloch ()Kazananlada bereket versin. Celr in hedefleri gelir. Daha fazlasi icin btc paritesini de takip etmek gerekiyor.
RXZ5K2 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Sherloch ()Etmem.
Illa sol alacaksan. Icimde kalmasin diyorsan %25 ile al.
durgunates23 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Gönül_Yorgunu ()İyi bir fantazi olur
durgunates23 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
durgunates23 ()Tüm etheryumlari satıp sol almayı düşünüyorum... tavsiye edermisiniz?
0BeğenmedimŞikayet
RXZ5K2 ()Elinize sağlık teşekkür ederiz güzel paylaşım için sağolasınız Hocam o kulpu tamamlarsa bizi memnun edecek.