Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (35)
0BeğenmedimŞikayet
homongolos1 ()speginmiydi o tahmin? niye kendininmis gibi yazdin? zaten bu piyasayi onlar belirliyor. daha belirgin cevaplar bekliyorum
USTAMM için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
USTAMM ()Tamam speğe sorayım bir
homongolos1 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
homongolos1 ()suan bilgisayarda degilim. bulacagim ama merak etme :) 30 50 peki? sen buna cevap ver
0BeğenmedimŞikayet
USTAMM ()32 yi bulamadın mı?
0BeğenmedimŞikayet
homongolos1 ()peki 30.50 hedefine ne oldu?
0BeğenmedimŞikayet
Ravza_ ()Teşekkür ederim @USTAMM Siz nasılsınız?
1BeğenmedimŞikayet
USTAMM ()sağol Ravza Hanım. nasılsın?
Ravza_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
kasaryaza ()Aynen öyle demiştim hocam
Ravza_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
GMS13 ()ustam merhaba gümüsün bir iki ay sonraki yerini nasıl görüyorsunuz gram TL kaç olabilir.
1BeğenmedimŞikayet
Ravza_ ()Elinize emeğinize sağlık hocam
0BeğenmedimŞikayet
Ravza_ ()Üstü ayrı dünya altı ayrı dünya demiştiniz sanırım hocam öyle hatırlıyorum
kasaryaza için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
USTAMM ()Haklısın dostum.
kasaryaza için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
USTAMM ()hayal demiyorum, mevzu 32 dolar değil zaten. gün gelir 32 dolar da olabilir de somut olarak bu rakamı hedef olarak belirlemedik.
ytd
Akın3535 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Akın3535 ()Ustam 32 ons hayelmi
4BeğenmedimŞikayet
USTAMM ()Öyle bir hedef belirlemedik. Hayal görme.
0BeğenmedimŞikayet
USTAMM ()Hayir hatırlamıyorum.
2BeğenmedimŞikayet
kasaryaza ()0 7.13 hikayesini çoookkk anlattık be dostum anlayan anladı anlamayan zirvede terste kaldı
0BeğenmedimŞikayet
homongolos1 ()biliyom dostum ugrasiyorum :) hayirli geceler
REŞAT12 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Bundan sonra araya girmeyeceğim inşaallah hedefim zaten siz değilsiniz daha önce de hakkında olumsuz yorumlar olmuştu. sizle de muhabbetimiz var. Like
Ben de seni severim kardeş varsa bile çıkarma o arkadaş takip listemde ve çok faydalı gördüğüm biri bırakalım yorumlarına devam etsin. Bundan sonra yapacağı yorumlar bence altın değerinde.
0BeğenmedimŞikayet
homongolos1 ()resat kardes seni severim, girme araya :) bak bulur cikaririm o yorumu
0BeğenmedimŞikayet
homongolos1 ()satasmak icin demedim? gulucuk isarrtini gormediniz heralde? yari saka yari ciddi diyelim ona.. sen hatirlamiyonmu bu yazdigini?
0BeğenmedimŞikayet
USTAMM ()Sanırım @homongolos1 sataşmak için yazmadı. Yanlış hatırlıyor. Hiç bir zaman 32 dolar hedefi vermedik.
REŞAT12 için cevaplandı (yorumu göster)
2BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Dayanamadım size sataşma görünce gene yazmak zorunda hissettim. Daha önce yaptığınız yorumla hiç çelişmemişsiniz. Dört dörtlük sizi takibe devam. Çok daha önce zaten, 7,13 altı başka 7,13 üstü bambaşka bir dünya demiştiniz.
Fakat dolarda kullanılarak yapılan bir manipülasyon var. Bu rakamlarda oynama olabilir mi ?
Mesela 2022 ilk çeyreğinde genel beklentinin aksine dolar 7,90 gibi bir rakamı görürse!
1BeğenmedimŞikayet
USTAMM ()32 hedefi kim dedi?
0BeğenmedimŞikayet
homongolos1 ()dayicigim bu 32 ons hedefine ne oldu ya? :)
1BeğenmedimŞikayet
erkgnr ()Elinize emeğinize sağlık
4BeğenmedimŞikayet
USTAMM ()teşekkür ederim sağolun
Çakıltaş için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Çakıltaş ()Ustamm eline sağlık teşekkür ederiz
1BeğenmedimŞikayet
Yaseminnisa ()Bana bunlarla gelll:)) sağol dostum.. varol
M_yıldız için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()@Yaseminnisa buyrun. ytd