Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (41)
0BeğenmedimŞikayet
RG58 ()Hemşerim sizden ricam Allah aşkına yardımcı ol şimdi ne yapalım
falcon38 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
RG58 ()Ben bir seni birde Didem hemşerim takip ediyorum
0BeğenmedimŞikayet
RG58 ()Sayın hemşerim ben senle hareket ediyorum. Namaz kıldım geldim inan diğerileri sorunca öyle diyorum. Hemşerim battım
0BeğenmedimŞikayet
falcon38 ()Çarşamba 21:30 da kardeşim
Mustafa_23 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
falcon38 ()Sitede o kadar fişekci varken çelik bile fişekçiliğe başlamıştı bizi kim dinler kardeşim eskiden dinlemediğin gibi yine satmazdın :)) sattım demekle yaptığım açıklama arasında ne fark var
RG58 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Mustafa_23 ()Fed toplantısı ne zaman kardeşim
1BeğenmedimŞikayet
falcon38 ()Amin cümlemizden kardeşim
Nehit için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Nehit ()@falcon38
Çok teşekkür ederim.
Allah razı olsun…
0BeğenmedimŞikayet
RG58 ()Günaydın hemşerim Satışları yazacaktınız. Keşke yazsaydınız bizde satardık
1BeğenmedimŞikayet
falcon38 ()36 da ons 1765 altı olursa veririm demiştim kardeşim verdim ben tekrar alım bekliyorum FED' e kadar alım düşünmüyorum fed'e kadar 6.02 test eder diye düşünüyorum kırar ise dahada aşağısı gelebilir karar sizin sonuşta profesyonel ekonomist değiliz yanılıyor olabilirim kararı siz vermelisiniz ytd
Destek ; 6.02
Direnç : 6.28
Nehit için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Nehit ()@falcon38 üstat ful gümüşteyim 7.80 lerde bozmadık. 6 ve aşağısı gelecekse burdan bari bozayım diyorum. siz ne yapardınız?
0BeğenmedimŞikayet
falcon38 ()Selamün Aleyküm Arkadaşlar
arada bir hatırlatıyorum kusura bakmayın tersdeki arkadaşlar hakkınızı helal edin
1BeğenmedimŞikayet
balçiceği ()Grafikten ne anlamalıyız batırdı gümüş malesef..
0BeğenmedimŞikayet
falcon38 ()28 altında 17 de destek vardı 20 den döndü gözüküyor ytd
Gbahar için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Gbahar ()Sagolun peki tepki vermeye nerden baslar ki
0BeğenmedimŞikayet
falcon38 ()Rica ederim hayırlı kazançlar
1BeğenmedimŞikayet
Gbahar ()Tesekkur ederim
0BeğenmedimŞikayet
falcon38 ()36 civarı yanılıyor olabilirim saygılar ytd
0BeğenmedimŞikayet
Gbahar ()Kac ki b deki tepki anlamadim
0BeğenmedimŞikayet
falcon38 ()B deki tepki gelecektir arkadaşlar ytd
1BeğenmedimŞikayet
Nehit ()@falcon38 Üstat bu 6.51 gibi uyarlarınızı
bilmeyenler için sevabına yaparsan dua alırsın.
Teşekkürler...
1BeğenmedimŞikayet
deniz7171 ()Dostum sen gördüğünü yaz. Saygılar
0BeğenmedimŞikayet
falcon38 ()Estağfirullah kardeşim ne haddime azarlamak ben sadece 51 de uyardım özellikle bir daha 51 yok diye o zaman satsa idin 36 dan alır emtianı artırmış olurdunuz ben 1 ay önce 7'de de düşecek diye grafik attım benim lafımla kaç kişi satış yaptı 1 kişi gösterebilirmisiniz o yüzden lütfen yanlış anlamayın herkes kendi analizini yapacak ben gördüğümü söylüyorum sizde fikir olarak değerlendireceksiniz yoksa benim demem ile alım satım yapmayacaksınız ben profesyonel ekonomist degilim saygılar
1BeğenmedimŞikayet
Gbahar ()Herkes hersey yaziyor ve ben kendim anlamayinca zararina satmayi goze alamadim. O rakam adilirsa dusuerse vs oldumu olmadimi her seferinde yaniliyorum:((( zaten moralim bozuk azarlamaniza gerek uok
0BeğenmedimŞikayet
falcon38 ()daha önce uyarmıştım kardeşim neden o seviyede çıkmadınız şimdi çıkmayı düşünüyorsunuz :(( saygılar
Gümüş için falcon38 yorumu (2 gün önce) Cevap yaz
Konu: silver 4h macd&rsı
51 ilk tepenin zirvesi kardeşim geçemez bu uzunca bir süre göremeyeceğimiz son 51 görüşümüz olacak diye düşünüyorum ytd
Ekonomikss için cevaplandı (yorumu göster)
https://altin.in/falcon38/2
0BeğenmedimŞikayet
falcon38 ()Al yada sat diyemem kardeşim ben sadece görüşlerimi söylüyorum yanılıyor olabilirim gaybı Allah bilir karar sizlerin saygılar
0BeğenmedimŞikayet
Gbahar ()Burdan cikalim bari eldekini
0BeğenmedimŞikayet
falcon38 ()28 dönmez ise 17 kadar düşme riski var kardeşim en dip 6.02 iyi takip etmek lazım dönüşü görünce alım yapılabilir ytd
turna58 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
turna58 ()Hocam alım için kaçı beklemeliyiz
0BeğenmedimŞikayet
falcon38 ()Grafikler hala çalışıyor arkadaşlar bilgilerinize saygılar