Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (54)
0BeğenmedimŞikayet
homongolos1 ()katılmıyorum. çıkarken alırsan cok terste kalırsın :) örnek 7.60 lar
USTAMM için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
USTAMM ()Çıkarken alırsan terste kalma ihtimali düşük, düşerken alırsan terste kalma ihtimalin yüksek olur.
En güzeli destekten al dirençten sattır.
homongolos1 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
USTAMM ()evet tfx de öyle bir durum var.
Kün_ve_yekün_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Mustafa89 ()Hocam gümüş için umut varmı zarar büyük bekliyorum
1BeğenmedimŞikayet
Gayret1 ()Allah bereketversin hocam
bereket karın %99 nu kapsar
Bereketsizlikse %100 götürür
0BeğenmedimŞikayet
Kün_ve_yekün_ ()Öyle de akşam sıkıntı oluyor makas farkı çok gerçi tfx de de şuan 724, usd, 489
ATSIZ25 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Kün_ve_yekün_ ()Teşekkür ederim ama ya gümüş yada altın diyelim :))
Gayret1 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Gayret1 ()Yok hocam okadarda garibandeyilsiniz
Tf× 3 kg işlemyapıyor altında 32
Şimdi 2 altın 2 defada gümüş alsanız ooo:)))
0BeğenmedimŞikayet
Kün_ve_yekün_ ()Ustamm bende ki tfx, gümüş 3 K dan aşağı gram 32 den dolar Euro da 250 den aşağı alış satış Yok, garibanız elhamdülillah, sepet yapma şansım yok dolarda belki olabilir ama gümüş ve gram da 2 defa aldı mı nakit bitiyor:)
0BeğenmedimŞikayet
homongolos1 ()peki çıkarken mi alınır? düşerkenmi? sence yani
0BeğenmedimŞikayet
Kün_ve_yekün_ ()Vallahi bu gidişle full dolara geçecek gibiyim yüzde 60 usd yim sanki elimde gümüş kalmayacak gibi..
1BeğenmedimŞikayet
USTAMM ()alırken kademeli alınır
satarken kademeli satılır
ytd
0BeğenmedimŞikayet
Kün_ve_yekün_ ()Ustamm bende tam alacak dim ustalar ne diyor bi okuyum dedim :)) bekliyorum 8,15 de alırım :))
1BeğenmedimŞikayet
USTAMM ()8.28 test ettik. müdahale olmazsa 8.0984 kabaca 8.10 masada.
ytd
1BeğenmedimŞikayet
USTAMM ()dolarda müdahale olmazsa olası aşağıdaki hedefler altyorumdaki grafik üzerinde.
ytd
0BeğenmedimŞikayet
Aşkım_gumus ()Ay sonu doğal hale geldi hedefi tutturabilmek için yapıyorlar bence hedef turşuda sonrasına bakarız yükle vatandaşa
1BeğenmedimŞikayet
Çermik ()Aynen öyledir kardes
Benim_ciğerim_ için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Cevap yazdım sayfaya düşmedi kısmet artık talimatı unutmuşum son aldığımım diğer yarısı da 6,43881 den gitmiş sağlık olsun. Sayfama bakabilir misin asıl yorum sayfamda görünüyor mu. Kişisele kopyalamıyorum
Benim_ciğerim_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
USTAMM ()Teşekkür ederim Ravza Hanım
Ravza_ için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Ravza_ ()@USTAMM elinize emeğinize sağlık hoş geldiniz)
1BeğenmedimŞikayet
USTAMM ()Teşekkür ederim Jasmin
Yaseminnisa için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
USTAMM ()Dönebilir 28 den ama asagiyi hedefleyen formasyonlar var.
Kral26 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
By_tarafsız_adam ()onun attığını nerden biliyorsun :) sayfada yıldızı olan herhangi biri atmış olabilir. ayrıca kimin attığı yazmıyor ki :))
azap_yolu için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Benim_ciğerim_ ()Düzeltim kardeşim
2BeğenmedimŞikayet
Benim_ciğerim_ ()@USTAMM attığını nerden biliyorsun ki
Yapmaz öyle birşey kardeşim