Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (17)
0BeğenmedimŞikayet
CoDeX© ()Tşkler Vedat şimdilik keyifler ve sağlığımız gayet yerinde..
Selamlar, bol kazançlar..
vedatblg07 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
vedatblg07 ()Aman keyifler yerinde olsun abi selamlar...
CoDeX© için cevaplandı (yorumu göster)
2BeğenmedimŞikayet
CoDeX© ()Rabbim sağlık, sıhhat verdiği sürece buralardayım.. Ufak bir tatildeydim beni soran değerli dostlara çok tşk ederim, eksik olmayın..
@vedatblg07 @Pimapenci @Elazıgleee @RXZ5K2
@Khuka uzun bir ara giremedim dostum çünkü hiç kimsenin istemeyeceği şeyler başımıza geldi, şimdi gayet iyiyim toparladım Allah'a şükürler olsun.. Fırsat bulduğumuz sürece şimdilik buralardayım diyebilirim..
Bol kazançlar hayırlı günler..
Mu_ka için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
RXZ5K2 ()eyvALLAH kardeşim bizim için de sitenin en mütevazi insanlarını tanımak büyük onur oldu.
her daim sağlıkla esenlikle kalın sağolun varolun
1BeğenmedimŞikayet
vedatblg07 ()Hahahh :) valla dikkat etmedim abi. Senide tanımama vesile oldu kendisi sağolun
RXZ5K2 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
RXZ5K2 ()@CoDeX© Hocam tatile çıktı Vedat kardeşim yazmıştı son paylaşımında :)
Sizde haklısınız insan sevdiğini her an arıyor
1BeğenmedimŞikayet
vedatblg07 ()Abi sa. Nerdesin kaç gündür ses Seda çıkmıyor herşey yolundadır inşAllah
1BeğenmedimŞikayet
Khuka ()Hocam sizi tekrar gormek ne guzel cok oldu sizin yorumlarinizi gormeyeli pek girmiyordum siteye iysinizdir umarim ben biraktiniz saniyordum rvn icin sizden grafik destekdirenc istiycektim sitedekiler cok yeni pek kimseyi tanimiyorum eskilerden seni biliyorum
1BeğenmedimŞikayet
Kılıç66 ()Emeklerine sağlık.
1BeğenmedimŞikayet
zeynepn ()Emeğinize sağlık hocam
1BeğenmedimŞikayet
RXZ5K2 ()Günaydın Hayırlı sağlıklı günler bereketli kazançlar işlerinizde kolaylıklar dilerim Hocam elinize sağlık çokk teşekkürler takipteyiz.
1BeğenmedimŞikayet
Pimapenci ()Günaydın hocam elinize emeğinize sağlık
1BeğenmedimŞikayet
Melisss ()Günaydın emeğinize sağlık tskler
1BeğenmedimŞikayet
ElifSerra ()Günaydın, ellerinize sağlık. Çok teşekkürler