Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (49)
0BeğenmedimŞikayet
Al_Işık ()Kardeş şimdi arasan piyasalar hareketli falan filan bir sürü hikaye anlatırlar. Şu abd tahvil- faiz falan fişman meseleleri açıklığa kavuşup piyasa bir otursun Fibayı ona göre takip edeceğim. Mevcut banka ve diğerleri ile son mukayeselerini yapıp gerekirse Fibaya geçeceğim. Babamızın oğlumu kardeşim. Öyle değilmi?
By_tarafsız_adam için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Aa1 ()Az önce baktım 6.4137_ 6.4412 kur 2.75 bu şekilde biraz yüksek benim daha düşüktü. Banka kendini bir şekil korumaya alıyor. Bu durumda yapacak fazla bir şey yok. Eğer daha iyi bir yer varsa geçmek lazım
0BeğenmedimŞikayet
By_tarafsız_adam ()valla bana 1,9krş makasımı geri versinler ben onada razıyım
Al_Işık için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Al_Işık ()Ne deyim şimdi birader. Şu Fibabank olayını iyice bir araştıracam ben. Bende Vakıf katılım özel kur şu anda 3.02 vergi hariç. Gece 00.00 dan 04.00 e kadar 5.00 krş oluyor. Gece işlem yaptırmıyor. Bu bile fazla kardeşim. Fiba vergi dahil 3.00 kuruştan para kazanıyorken bunların yaptığı ne peki?
0BeğenmedimŞikayet
By_tarafsız_adam ()kuveyt türk, bu aya kadar iyiydi, bu ay işi bozdular
0BeğenmedimŞikayet
Al_Işık ()Kardeşim hangi banka bu?
0BeğenmedimŞikayet
By_tarafsız_adam ()arıyorum özel kur 3. cü seviyedesiniz diyor ama kurlar artmış, sallıyorlar işte kafadan birşey, biri dio dünya bankaları ortalaması alınıyor, biri dioki işte bekleneni vermemiş hesabınız diyor :) nasıl bir beklentileri varsa alay geçer gibi, özel kur verince 3 ay aynı kalıyor kur, çocuk kandırıyorlar sanki, daha önce ben alım satım yaparken kurlar değişmiyordu, sadece 2,20 ise gece 2,25 oluyordu mesela en fazla 2,5 oluyordu mesela
Aa1 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Aa1 ()Aynen bu şekilde yanlız trafe plus makasları özel kurdan hiç bir zaman iyi değil diye biliyorum ben ikisini de kullandım. Müşteri temsilcisi ile görüşmelerim oldu özel kur daha avantajlı bence. Artık plus kullanmıyorum. Yanlız özel kurda 3 kademeli diye biliyorum miktara göre. Zaman zaman müşteri temsilcisini aramak gerekiyor gündemde kalmak için:)
0BeğenmedimŞikayet
By_tarafsız_adam ()bir saçmalıkta şu, daha önce ben kuveytin programından giriyordum özel kurlarım aktifti, geçen çancıyla konuşuyorduk benim kurlar ondan daha iyi idi :) adam trade plusda daha ii kurlar var ona başladım dedi, trade plus olayı çıkınca banka normal program kurları değişmiş, önce 2,20krş gümüştü şimdi 2,55 - 3,10 arası değişior bazen sapıtıp 3,8 e çıktığı bile oluyor. çancı dioki trade plusta 1,90 krş makas, yani düşün işte kafalarına göre rakamları değiştiriyorlar
0BeğenmedimŞikayet
Zeyce61 ()Bu saçma güncellemenin mağdurlarındanım malesef
0BeğenmedimŞikayet
GARIP_123 ()Bende finans bankta 6kr kuvvette 3.50 makaslar.
GARIP_123 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
By_tarafsız_adam ()yazılarımı kimse okumuyor herhalde bende iphone 5s var 6 s de dahil bunlarda çalışmıyor trade plus, nedeni 13.0 ve üzeri güncelleme istiyormuş... bu telefonlarda 12 küsür güncellleme en son şu an, 13,0 olmadığından programa giriş yapamıyoruz.
0BeğenmedimŞikayet
Aa1 ()Bu konuda malesef Kuveyt kafasına göre takılıyor özel kuru özel durumlarda açabiliyor
0BeğenmedimŞikayet
By_tarafsız_adam ()ben zaten kuveytim yanlış yazdım fibayı sormuştum, kuveytte makas biraz fazlalaştı ondan banka değiştirebilirim sırf bu yüzden, daha iyi makas aralığı varsa kuveytte kalmamın anlamı yok yani, lafta özel kuruz :) kafalarına göre arttırıyorlar
0BeğenmedimŞikayet
GARIP_123 ()Kaleye hatası trd bulus demek istedim dostum.
0BeğenmedimŞikayet
Aa1 ()Kuveytte paladyum hariç hepsi var kardeşim
1BeğenmedimŞikayet
By_tarafsız_adam ()trump pulun ne :)
0BeğenmedimŞikayet
GARIP_123 ()Trump pulun kuvvet Türk yanlış anladınız herhalde
0BeğenmedimŞikayet
By_tarafsız_adam ()bankaya gitmeye ne gerek var onu anlamadım, tfx ten kuveyt hesabına giriliomu?
0BeğenmedimŞikayet
GARIP_123 ()Bankaya uğrayın oradan yüklerken trd pulun daha kullanışlı tfx gibi aynı bende ikiside var kullanıyorum kuvvetturk ve finansman var finans makası 6kr kuvvette bende gümüş 3.50 şu anda makas
0BeğenmedimŞikayet
Al_Işık ()Anladım kardeşim. Bende aynı dertten muzdaribim. Hesap kitap arkadaşların dediğine göre ve attıkları resimlere göre ortada. Hele Kral- ekonomi kardeşimizin yazdıklarına göre gördüğü muamele tam bir fiyasko. Bu ne kardeşim ben o kadar para yatıracam kredi kartı otomatik ödeme falan filan vs. Benden 6krş makaslayacak. Hesap ortada değerli kardeşim. Fibada saatlikte 3 işlem yap 10.000gramdan atıyorum 5 kuruşu yakala günde 600TL yapıyor. Birde üstelik hesabına %19.75 yıllıktan kar payı veriyormuş. Daha ne isteyelim. Doğrumu?
0BeğenmedimŞikayet
Babadayı ()Dostum yanlış anlaşılma var. Vergi binde iki. 6.41×0.02 = yaklaşık 1.3 eder. Diyor. :))
0BeğenmedimŞikayet
Gulsoy ()Benim tlf samsung
0BeğenmedimŞikayet
Mekan61 ()Valla az buz bir fark değil yani.
0BeğenmedimŞikayet
By_tarafsız_adam ()sorunda orda zaten çancı 1,9 kurla trade plustan alıyorum diyor, ben trade plusu telefona yükleyemiyorum kabul etmiyor, iphone 5s ve 6s te çalışmıyormuş sitedekilerde öyle diyor. kullanamıyorum programı...
Mekan61 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Mekan61 ()Kuveyt Türk işlem yaparken trade plus uygulamasından makasını kontrol etmeni tavsiye ederim. Çünkü mobil uygulama ile tradeplus uygulaması arasında fark var. YTD
0BeğenmedimŞikayet
By_tarafsız_adam ()1 tane deneme yapsana bir gündüz konuşanlar doğru mu söylüyor, vergi harbiden binde 2 değilde 1,3 mü diye alma yada alırken vergi yazıyor nasılsa...
Mekan61 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
falcon38 ()Nasıl hesaplıyorlar bende bilmiyorum :)
Çünkü vergi sabit ama makaslar sabit değil gündeme göre değiştiriyorlar bazen burdaki fiyatın altında satış yapıyor bazen 2.5 kuruş makaslı normal şartlar da alış fiyatının 2 kuruş yukarısında satış yapınca kar yazıyor kısacası makas için net bilgi vermek yanlış kardeşim
0BeğenmedimŞikayet
By_tarafsız_adam ()işte bende bunu diyorum, ben kuveytteyim ilk başta dandikti kurlar 4 krş felandı 3,8 idi sonra özel kur 3. cü seviye olunca makaslar 1,9krş ile 2,25krş arası değişiyordu gecede dahil buna, şimdi kurlar 3,10 ile 2,55krş arası olmuş. platin eskiden 1,5tl idi mesela şimdi en düşük 3,5tl oluyor bazen 5tl ye çıkıyor. altın 1,39-1,69 arası değişiyor normalde 1,30 kurdu özel kurda 1,30 altına iniyordu, dolar sadece bende normal 2,5krş bir onu anlamadım, zorla bana dolar aldıracaklar :)
0BeğenmedimŞikayet
Mekan61 ()Sterlin, platin ve paladyum yok