Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (40)
0BeğenmedimŞikayet
Luciferr01 ()Hayır hocam erken
Yeniyatrmci için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Yeniyatrmci ()Hocam 48 alti sarkmaya basladi alima baslayalim mi bekleyelim mi
Luciferr01 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
yağız44_ ()çok teşekkür ederim mesaj alindi saygilar
0BeğenmedimŞikayet
Luciferr01 ()Sağolun hocam
Gemici1905 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Gemici1905 ()Geçmiş olsun
0BeğenmedimŞikayet
Luciferr01 ()Her zaman bu düşüncedeyim
Hyusuf için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Hyusuf ()Kesinlikle katılıyorum bıçak sırtı olmak insanı yoruyor... durum netleşince daha rahat işlem açmak lazım.
0BeğenmedimŞikayet
Luciferr01 ()Merhabalar hocam :)
Hedefim_var için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Hedefim_var ()Adanalı kardeşimiz varmiş burda :)
1BeğenmedimŞikayet
Luciferr01 ()Teşekkür ederim hocam eksik olmayın
Ebru2395 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Ebru2395 ()@Luciferr01 çok dikkat edin gelmiş geçmiş olsun inşallah Allah şifa versin
0BeğenmedimŞikayet
Yörük16 ()Geçmiş olsun kardeşim
1BeğenmedimŞikayet
Luciferr01 ()Bölgesel salgın banada bulaştı. Zorlu bir süreç geçirdim ama şuan daha iyiyim hocam teşekkür ederim
0BeğenmedimŞikayet
Ebru2395 ()@Luciferr01 tamam takipteyim hocam geçenlerde hastalık olayı yazdınız geçmiş olsun yazdım ama ulaşmadı sanırım durumlar iyi mi? Hocam
0BeğenmedimŞikayet
Luciferr01 ()Aslında kademeli toplanabilir. Ama olası bitcoin hareketlerinde bu benim canımı sıkar. Yön tayini kesinleşsin 1 $ dan bile almaya razıyım. Yeterki ben aldıktan sonra saçma sapan hareketler yapmasın.. riski bu şekilde yönetiyoru. Tercih sizindir hocam
Hyusuf için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Luciferr01 ()Etheryum çok iyi tutundu. 3340 bölgesi üzerinde kalması 4k kapılarını ardından 6k kapılarını açar.. yıl sonu beklentim 10k .. ordan gelecek karı flm ve kava alırım daha iyi diyebilirim. Veya paramı 3 e bölüp eşit şekillerde alırdım
yağız44_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Hyusuf ()Tamm. Temkinli yürüyüşe devam..
Flm takviye için ben de bekliyorum...
0BeğenmedimŞikayet
yağız44_ ()günaydın hocam kolay gelsin. etheryum içinde bir yorum alabilirmiyim henuz almadim.
0BeğenmedimŞikayet
Luciferr01 ()Aklımdasınız hocam. Ama henüz bizi tetikleyecek bir işaret göremiyorum. Beklemedeyizz
0BeğenmedimŞikayet
Ebru2395 ()Tamam hocam zamanı gelince beni unutmayın lütfen bende bekleyeceğim birde flm işaret verince size bende sizle beraber lütfen:) coook teşekkür ederim
1BeğenmedimŞikayet
Luciferr01 ()Beklemedeyiz hocam. Yeni alımlar için riskli bölgede. Benim riske atacak param yok. Yön kesinleşsin ancak öyle gerekirse tepeden alırım
0BeğenmedimŞikayet
Ebru2395 ()@Luciferr01 günaydın hocam bol kazançlar dilerim flm ekleme için btc 52 kapanış yada 48 oraları mı beklemeli yine sepet yapmak içinde bekleyeyim mı? Teşekkür ederim
1BeğenmedimŞikayet
Luciferr01 ()Denk gelmeyiz belki hocam. 52 üzeri gün kapanışı olduğunda alım yaparım. Veya 48 altı kapanışlarda kademeli toplamaya başlarım
Yeniyatrmci için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Luciferr01 ()Ada da kısa ortada 4ü var. Ama flm kava daha fazla getiri sağlayacaktır
Melis065878 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Yeniyatrmci ()Hocam yeniden alim yaptiginizda yazarsaniz sevinirim
0BeğenmedimŞikayet
Melis065878 ()Bende satıp adaya geçmemek için kendimi zor tutuyorum
0BeğenmedimŞikayet
Luciferr01 ()Fazlasını görecektir
Kuzeykent için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Kuzeykent ()Sizce de 10 $ ları görür mü siz ne diyorsunuz üstat
0BeğenmedimŞikayet
Luciferr01 ()Spotta 0.30 dan fullemiştim. Hakkımı biraz daha beklemekten yana kullanıp bu gece uyuyacağım :) sağolun hocam değerli görüşleriniz için
Murat5635 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Murat5635 ()Hocam btc bir müddet salınır buralarda alttlara yol verir bence sonra hep birlikte halaya