Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (51)
0BeğenmedimŞikayet
Murat5635 ()Sağol kardeşim bereketli kazançların olsun
Sıla111 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Efsaneee06 ()Teşekür canım aynen öyle önce sağlık
Selda09 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Efsaneee06 ()Sen zararına satma diye yazmamışımdır ozaman canım ben sattım diyince dahada düşecek diye satardın ve dediğim gibi ben iyi değildim
0BeğenmedimŞikayet
Efsaneee06 ()Seldacım gecen hafta kemoterapim vardı zaten iyi değildim üstüne böyle birşey oldu herşey anlık gelişti canım sen 488 den mi almıştın ogün
1BeğenmedimŞikayet
Sıla111 ()Çok saolun evet ben sizin tekniginize önem veriyorum çok aydınlatıcı bilgilerinizi sürekli takip ediyorum
Murat5635 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Efsaneee06 ()Bende sadece TL var şuan
0BeğenmedimŞikayet
Efsaneee06 ()Bir süredir bu konuşmalardan birşey çıkmadığını gördük bugünde öyle öyle olur diye düşüyorum ytd benim düşüncem bekleyip görelim
0BeğenmedimŞikayet
Efsaneee06 ()Sattım:))full TL bekliyorum bi yerden bi başlangıç yaparmıyım beklermiyim bilmiyorum nasip
0BeğenmedimŞikayet
Efsaneee06 ()Ben yatırım hakkında biliyorsun dedim piyasa vs bu benim düşüncem canım kısa zamanda çok şey öğrendin
0BeğenmedimŞikayet
Efsaneee06 ()Bilmiyorum bir yatırım danışmanı sayesinde ya hep ya hiç dedim biliyordumki uzatsaydım beni ordada tetste bıracaklar ve zarar dahada büyüyecekti ikigünde aldım kaçtım
Sezerw için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Sezerw ()Bende onu yapmak istiyorum da işte zarar kapa kaç misali cesaret yok siz biliyomuydunuz b. t. c yi
Efsaneee06 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Efsaneee06 ()Bilmediğiniz bir şeye yatırım yapmayınız ben zararı kurtarıp kaçtım:)
0BeğenmedimŞikayet
Efsaneee06 ()Seldacımm sen aslında hiç birşey bilmiyor gibi duruyorsun ama bi çok şey biliyorsun bence canım:) sadece çok paniksin
0BeğenmedimŞikayet
Sezerw ()Bende giricemde bi cesaret edemedim
0BeğenmedimŞikayet
Efsaneee06 ()Öyle birşey
0BeğenmedimŞikayet
Sezerw ()B. t. c denmi zararı kuratrdınız
0BeğenmedimŞikayet
Sezerw ()Btc miydi kazandıgınız yatırım
0BeğenmedimŞikayet
Efsaneee06 ()O an biraz ani gelişti canım 8 bin zararına sattım başka bir yatırımdan 2 günde zararımı fazlası ile çıkarttım şimdi sadece bekliyorum
0BeğenmedimŞikayet
Efsaneee06 ()Ben zararına sattım canım öyle gerekiyordu
0BeğenmedimŞikayet
Efsaneee06 ()Genel olarak sattım diye yazmadım canım musa ile konuşuyorduk ona söyledim biraz ani gelişti bende çok göremiyorum siteye yazamadım