Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0430 13:45:03
EUR 36.0850 13:45:03
USD 34.5744 13:45:03
ALTIN ONS $2707.7000 13:45:03

Konu: Ustalar 10 bin derken niye 3.300 den döner dedim?

⭐⭐Murat5635 ()
Bitcoin

Eth 3.300 den dönme sebebi düşüş trendinde direnç olan bölge olması
şimdi durum şu ya bu alanı kıracak ya alt desteğe inecek şu an gidiş alt desteğe ara da in çık olacaktır bu destek bölgesinden tepki vermesi de yüksek ihtimaldir ytd
sonrasına zamanı gelince bakılır

Yorumlar (60)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.
Sayfa 2 - Konuda ki son yorumları görmek için tıklayın.

0BeğenmedimŞikayet

Melis065878 ()

Aslında benim yıldızım hot :))) ama sizi pek çekmiyor sanırım birde C98 vardı yeni bildiklerim. Çok iyi diye bildim ama hiç almadım coin uçuşta nedeni de eth bağlantılımış yeşil ekosistem savunuyor muş herhalde. Bir de dent win. çok iyi yükselmiş. Bir de sizden öğrendiğim flm var. Bunlara da sürekli para eklerim :)))

Otomatik Hatırlatma: Üyelerin yıldız sayıları diğer üyelerin yorumlara verdiği puanlar, altın simülatör sonucu ve üyelik tarihi vb. kriterlere göre otomatik sistem tarafından hesaplanmaktadır. Yıldızlar otomatik olarak belirli zamanlar içinde bu kriterlere göre güncellenerek artabilir ya da azalabilir. Yıldız sayısının fazla olması üyenin site içerisindeki tecrübesini gösterir ancak yatırım konusunda uzman olduklarını asla göstermez.

Luciferr01 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Melis065878 ()

Var. Ada nın Eylül 12 güncellemesi varmış. İost Eylül sonu gibi varmış. İlk adayı almak istiyorum. Biraz IOST sonra hepsini ıost aktaracağım. Planım bu yönde:))

Melisss için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Luciferr01 ()

Kar marjınız sınırlı onlarda

Melis065878 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

teacher45 ()

Yaptık biseyler hocam hata hata üstüne gözde yas kalmadı zarar çıkarayım derkr. Hepten battik

0BeğenmedimŞikayet

Melis065878 ()

Yoo almak değil tabiki alırım. siz çok tecrübelisiniz sizde %80 coinlerin hepsi var gibi öyle anladım az ya da çok var. hangisi yürüse size kar getirir. Malasef ben çok yeniyim. Ben burda şunu gördüm. Eth güncellemesi vardı uçtu. Avax da güncellemesi vardı. Yani güncellemesi ve mainet ilgili bir haberi olan haber olduğundan itibaren yükseliyor. Sizin söylediğiniz coinler iyi coinler. Ama yeniler de yükselir mi belirsiz. Mesela Eylül 12 de ada güncellemesi var. Yükselir diyorum. Böyle coinleri yaklarsam zararım çok kısada çıkar

0BeğenmedimŞikayet

Luciferr01 ()

Giriş seviyeniz neydi hocam

teacher45 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

teacher45 ()

@Luciferr01 hocam lrc coin sizce nasıl biraz tepeden aldım.

0BeğenmedimŞikayet

Luciferr01 ()

Hocam kurban olayım bu durumda alıma kapalıyız derken neden aldınız ki.. yön hala kesin değil bir değerlendirme yaparız

teacher45 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

teacher45 ()

Hocam iyi akşamlar demin lrc de operasyon yaptılar bende biraz tepeden aldım sizce nasıl bir coin

0BeğenmedimŞikayet

Melisss ()

Hangileri çekiyor melis :)) varmı aklında biseyler

0BeğenmedimŞikayet

Luciferr01 ()

Ne için hocam

yağız44_ için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

yağız44_ ()

tebrik ederim sizi hocam

0BeğenmedimŞikayet

Luciferr01 ()

Hayır hocam tercihlerinizde özgürsünüz :)

0BeğenmedimŞikayet

Melis065878 ()

Beni artık onlar çekmiyor desem kızar mısınız :))

0BeğenmedimŞikayet

Luciferr01 ()

Ben bilmediğim işe bulaşmam hocam. Geri çekiliyor hepsi buradan alacak değiliz ya :) kavayı 8.30 dan alıyorsunuz 7 den mı almazsınız?

0BeğenmedimŞikayet

Melis065878 ()

Ama o sepeti hepsi yükseldi. Daha aksiyonlu yeni projesi olan coinleri alsak daha güzel olmaz mi :))

0BeğenmedimŞikayet

KAPAKÇI_GELDİİİİ ()

hocam ne zaman başlıyor sunuz

0BeğenmedimŞikayet

Ebru2395 ()

@Luciferr01 maalesef bulamadım hocam

1BeğenmedimŞikayet

Luciferr01 ()

Kripto çok değişken hocam 6 haftadır yükseliyorduk uyumsuzluklar devam ederken. Herkes uzaya konsantre oluyor. Geri çekilebileceğini pek düşünen olmaz hesap makineleri ile kazanç hesaplamaya başlarız. Şelale olurkende herkes bir şey söyler ama nokta atış olmaz :) biz böyle geçinip gidiyoruz işte

Murat5635 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Luciferr01 ()

Profilde mevcut hocam destekler kaybedildikçe dönüş yerleride değişir

Kelaynak için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Luciferr01 ()

Sepet aynı değişmedi hocam eşit eşit alacağız inşallah. Profilde BTC seviyelerini yazdım oradan takip edeceğiz

Ebru2395 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Murat5635 ()

Sadece şunu merak ettim 51 görmeden düşeceğini öngöremeyen simdi nerden döneceğini nasil öngörecek?

0BeğenmedimŞikayet

Kelaynak ()

İyi akşamlar. Düşüş nereye kadar devam edebilir. Teşekkürler.

0BeğenmedimŞikayet

Ebru2395 ()

@Luciferr01 helal olsun size hocam :) tetikte gözüm sizde bekliyorum bana sepet yapacağız Allah nazardan saklasın sizi inşallah

0BeğenmedimŞikayet

Luciferr01 ()

Ben bildimciler kavgalar dövüşler bitmez hocam. Ben yıldız alıncada çok olaylar oldu. Sonra konfor tuşunu öğrendim huzurumu kaçıran herkesi engelliyorum.

Otomatik Hatırlatma: Üyelerin yıldız sayıları diğer üyelerin yorumlara verdiği puanlar, altın simülatör sonucu ve üyelik tarihi vb. kriterlere göre otomatik sistem tarafından hesaplanmaktadır. Yıldızlar otomatik olarak belirli zamanlar içinde bu kriterlere göre güncellenerek artabilir ya da azalabilir. Yıldız sayısının fazla olması üyenin site içerisindeki tecrübesini gösterir ancak yatırım konusunda uzman olduklarını asla göstermez.

0BeğenmedimŞikayet

Murat5635 ()

Hocam bu sayfa hep böyle mi?

0BeğenmedimŞikayet

Luciferr01 ()

Gan biraz daha uzun soluklu galiba benim sabrın ona yetmiyor :)

2BeğenmedimŞikayet

Murat5635 ()

Ben fibo kullanmıyorum fazla hocam :)
Kendi fani mi bile kendim çiziyorum bu piyasa da ne gana ne fiboya güvenmem:)

1BeğenmedimŞikayet

Luciferr01 ()

Değerli zamanınızı ayırıp yorumladığınız için öncelikle teşekkür ederim. Yanlış hatırlamıyorsam bu tepe FIB 0.618 den geçiyordu kuvvetli bir direnç oldu bize.. bahsettiğiniz dip rakamda 0.382 FIB seviyesi hemde hareketli ortalamalardan biriydi kuvvetli bir destek olacak.. şimdi sizin grafiğinizlede oturdu kafamdaki düşünceler:) ordanda longlarız :)

0BeğenmedimŞikayet

Murat5635 ()

@Luciferr01 bu lacivert çizgi eth nin duvarı ytd

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum