Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0487 15:43:21
EUR 36.3022 15:43:21
USD 34.5904 15:43:21
ALTIN ONS $2682.9000 15:43:21

Konu: gram altın güncelleme

Günlük grafikte ortalamalar sat sinyali ürettiği için ana trendin aşağıya olduğunu düşündüğümü söylemiştim. Fiyat ortalamaların aşağısında olduğu durumlarda, ortalamalar ile temas ettiği noktalarda satış yer. Eğer alıcılar bu yapılan satışları karşılayamaz ise düşüşler kaldığı yerden devam eder ve sadece bir tepki yükselişi olarak kalmış olur. Ne zaman ki fiyat ortalamaların üzerinde günlük kapanışlar yapmaya başlar ve kalıcı olur, işte o zaman alıcılar satıcılara karşı güçleniyor diyebiliriz ve ana trendin yukarıya döndüğünü söylemek mümkün olabilir. Lakin bu durum şuan olmadığı için fiyatın ortalamalardan satış yiyeceğini düşünmek mantıklı olacaktır. Ortalamalar bugün için :

EMA21 : 489
EMA50 : 492

Alıcıların daha güçlendiğini söyleyebilmek için özellikle EMA50(492) seviyesi üzerinde günlük kapanışlar görmemiz gerekmektedir. Ortalamalar al konumuna dönene kadar ben düşüşlerin devam edebileceğini ve bu tarz yükselişlerin sadece tepki yükselişleri olacak kalacaklarını düşünmekteyim. Düşüşlerin bitip trendin değişme ihtimali olduğu veya alıcıların daha güçlü olabileceği seviyeler grafikteki yeşil çizgilerdir :

Fibonacci 0.382 : 478
Fibonacci 0.5 : 461
Fibonacci (0.618 - 0.65) : (444 - 439) "Özellikle bu aralık en önemli bölgedir."
Fibonacci 0.786 : 420
Fibonacci 1 : 393

ÖZET : 492 seviyesi üzerinde günlük kapanışlar gelmediği sürece fibonacci seviyelerinin hedef olduğunu düşünüyorum.

Yorumlar (60)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.
Sayfa 2 - Konuda ki son yorumları görmek için tıklayın.

0BeğenmedimŞikayet

Borsafinans ()

bu kadar bılgı sahıbı olan ve teknıgı bu kadar okuyan sahsın ego ıle işi olabılırmı? Ben kendımı bılıyorum o da bana yeter. ayrıca ego denen seyı 20 yaşlarında bıraktık.

acemi_yatirimci55 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Borsafinans ()

olabılırde ben bır tanesıne rastlamadım. kesın net ve acık ne olacaklarını yazan yok.

Hanım_Teyze için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Q777 ()

Tm seni fisekciler basi ilan ettik o zman :)

Borsafinans için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

Borsafinans ()

valla kardesım yanlış anlama sayfama bakabılırsın gorduklerımı cok acık ve net yazarım. bugune kadar hıç yanılmadan bugune kadar getırdım. tabı bunlar sahsı goruşlerım ongorulerımdır dedım. ve tıkır tıkır vırgulune kadar calıştı. umarım boyle devam ederız.

0BeğenmedimŞikayet

acemi_yatirimci55 ()

"Bizlere" derken ? Neden tanımadığınız veya analizlerini bile takip etmediğiniz insanlar hakkında bir fikir beyan ediyorsunuz ? İnsanlara yardım etmek için burada birşeyler yazıyorsanız ne güzel. Ama sadece ego tatmini için burada iseniz hiç hoş birşey değil.

0BeğenmedimŞikayet

Hanım_Teyze ()

Hiç biriniz derken? Benim kesinlikle haddim değil de bu konuda yardımcı olan arkadaşlarımız var, sağ olsunlar

0BeğenmedimŞikayet

acemi_yatirimci55 ()

Benim amacım insanlara genel durumu göstermek ve bilgilendirmektir. Kendi şahsi görüşümü de yazarım elbette. Teknik analizin bizlere sadece ihtimalleri gösterdiğini hepimiz biliyoruz. Siz yaptığınız bütün analizlerin kesinlikle doğru olduğuna ve beklentilerinizin kesinlikle gerçekleşeceğine inanıp, insanlara "bu fiyat kesin gelecek" şeklinde açıklamalar mı yapıyorsunuz ? Öyle yapıyorsanız çok büyük bir yanlışın içerisindesinizdir.

0BeğenmedimŞikayet

Borsafinans ()

bıtcoın kesın 28 altına atamaz 31.000 den ıtıbaren toparlanmaya başlıyacak dedım. ve 46.000 olacak dıye yazdım.

Q777 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

alissymn ()

3 like gelir anında :)

0BeğenmedimŞikayet

kyumcu_ozturk ()

Sende iyi atıyon ya tutarsa hesabı

0BeğenmedimŞikayet

Borsafinans ()

valla bugune kadar hatasız getırdım umarım burda da yanılmam.

0BeğenmedimŞikayet

Q777 ()

Bakalim ikisi giderse tebrik hakettin

0BeğenmedimŞikayet

Borsafinans ()

ben daha once yazdım dolar gram ons gumuş le ısım olmaz. sadece sızlere faydası olsun dıye takıp etmekteyım. Benım işim borsa.

0BeğenmedimŞikayet

Borsafinans ()

ızlıyelım kardeşım bakalım ne yapacak.

0BeğenmedimŞikayet

Borsafinans ()

verdıgım noktlar hayatı yerler. Bu noktalardan ıtıbaren hepsı rahatlıyor ve yukarı devam.

tolga066059 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Borsafinans ()

yok grafıklerden acık ve net olarak yon tayın edemıyorsunuz. bu sebepten 40 saat onceden net ve acık olarak en krıtık yerlerde neler yapacagınız yazdım. grafıkler uzerınde cakışabılıyorsunuz fakat hıcbırınız net ve acık yon tayın edemıyorsunuz.

0BeğenmedimŞikayet

tolga066059 ()

noktayı vermek başka bir şey çıkacak düşücek başka bir şey hepsi çıkacak başka bir şey nokta lazım değil hepsinin çıkması lazım bana yine de bilgi bilgidir tabi eyv. :))

0BeğenmedimŞikayet

Q777 ()

Ons haric hemfikirim

0BeğenmedimŞikayet

Borsafinans ()

bak bınlerce verı verdım cok sukur hıc hata olmadan hepsı yuruyor kardesım. Bugune kadar hangı verılerı verdıysem noktasına kadar çalıştı. umarım burdan devam eder.

0BeğenmedimŞikayet

KARLİTOOO ()

Tahsin abeee nasılsın husta

0BeğenmedimŞikayet

acemi_yatirimci55 ()

Yaptığınız yorumları neden bana cevap olarak paylaştığınızı anlayamadım ? Yaptığım teknik analizin kafa karışıklığı ile tam olarak nasıl bir alakası var ? Yaptığınız analiz gerçekleştiyse ne mutlu size, başarılarınızın devamını dilerim :)

0BeğenmedimŞikayet

Q777 ()

Bnde isterim elimde hepsinden var gr dolar gumus ama zor yanilalim tek de hepsi ciksin keske millet zarardan kurtulsun

1BeğenmedimŞikayet

Borsafinans ()

ben bugune kadar hıc yanılmadım kardeşım. yanılırsam ılk olur.

0BeğenmedimŞikayet

Borsafinans ()

bak dıkat edersen ucunu bırden teknık yukselme noktalarını verdım.

0BeğenmedimŞikayet

Borsafinans ()

yok ucude aynı yonde be sebepten hepsı sanslı. Bu her zaman olmaz. Işte bu sebepten verdıgım rakkamları bekleyın zıplamalar gorulmesı gerekır.

0BeğenmedimŞikayet

tolga066059 ()

umarım biri yukarı yerleştiğinde diğeride aşağı yerleşmez ki gramcıların da yüzü gülsün

0BeğenmedimŞikayet

Q777 ()

Kardes dolar konusunda hemfikirm lakin onsun isi zor ons giderse dolar gitmicek

0BeğenmedimŞikayet

Borsafinans ()

kafalarınız cok karısık sızın acık ve net olacakları 40 saat onceden teknık verılerını aktardım. umarım bundan sonrada tıkır tıkır çalışacaktır. ıyı gunler kardeş.

0BeğenmedimŞikayet

Borsafinans ()

1 saat önce) Cevap yaz
gram 490 uzerıne yerleşmesını bekleyın. bu noktadan ıtıbaren guzel suprızler sızlerı beklıyor.

(2 saat önce) Cevap yaz
ons 1790 uzerıne yerleştıgınde onu acılır. sabırla bekleyın.

(2 saat önce) Cevap yaz
8.53 uzerıne yerleştıgınde yukselmeler başlar.

https://altin.in/borsafinans

1BeğenmedimŞikayet

Borsafinans ()

arkadaşlar hepınıze soruyorum nerdeyse 30 saat onceden sıze bu kadar net ve acık teknık verı aktaran bır teknıkçıye rastladınızmı?

(19 saat önce) Cevap yaz

gram dolar ın sarkmasından bır sure yerınde saydı. Bugunden ıtıbaren her gecen gun ons dolar ve gramda yukselışler uzun sure devam eder. Bu tabıkı sadece benım teknıkten cıkardıgım ongorumdur.

ons 1792 cok yakında 1800 ler uzerınde devam edecek.

dolar su anda 8.44 . 8.45 uzerıne attıgında once 8.48 daha sonra 8.50 uzerınde yurumeye devam.

gram su anda 485 . 489 uzerıne attıgında cok yakında 500 gorebılırız.

https://altin.in/borsafinans/2

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum