Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (31)
0BeğenmedimŞikayet
Melis065878 ()Bana bildirim binance tr binance den de bildirim hiç gelmiyor o nedenle sordu. Ayarlarına da baktım yine gelmiyor
sadeceseyir için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
sadeceseyir ()Hem telefon ayarlarından hem de binance bildirim ayarlarından. Yalnız şöyle bi durum var yeni coin binanceye geldi diye hemen alım yapılmamalı bazıları dibin dibğni görüyor 1 2 saatte özellikle stopsuz hiç girilmemeli. Veya swap falan kandırmaca bunlar swap yapılacak coinin değeri düşer.
Melis065878 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Melis065878 ()Nasıl açtınız? bana bildirim gelmiyor
0BeğenmedimŞikayet
sadeceseyir ()Ben binanceden bildirimleri açtım üst şerittede yazıyor programda. Bi de denk geldim yani Türkiye saatine göre şu saatte falan sürücez piyasaya yazıyorlar
0BeğenmedimŞikayet
Melis065878 ()Piyasa sürüleceğini nerden öğrendiniz? Bende herşeyi takip etmek istiyorum çok faydası oluyor
0BeğenmedimŞikayet
sadeceseyir ()Öğlen 11 de piyasaya sürüldü alıp almama arasında kaldım zarardaki coinlerden bozmadım. Uğzde 73 kar verecekti teptik fırsatı
0BeğenmedimŞikayet
Lapitexh ()Sizede bol şans :)
Luciferr01 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Lapitexh ()Dediginiz çok dogru ben ana paramın x10 yapıp çektikden sonra kalan miktar ile bu riske girdim ana parayla siz siz olun girmeyin bu riske.
1BeğenmedimŞikayet
Melis065878 ()Aynen bende de öyle. Kumarda oynamam. Allah hayırlı kazanç nasip etsin. Böyle dedimiz içn belki de vermiyor. Benim amacım sadece ekonomiye karşı param değer kaybetmesin
Altın_Elbiseli_Adam için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Altın_Elbiseli_Adam ()Biz yazı tura atsak para dik gelir :)))
0BeğenmedimŞikayet
veterhan ()Evet katılıyorum, bir süredir yeni çıkanlara bakıyorum uçuyorlar resmen. Nefis tabi durmuyor, bende bende diyor:)
0BeğenmedimŞikayet
Melis065878 ()Hımm. Bilgi için çok tşk ederim
Altın_Elbiseli_Adam için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Melis065878 ()Evet haklısınız. Yeni coin olduğuna dikkat etmem gerekiyor. Ben kumar oynayamam
1BeğenmedimŞikayet
Altın_Elbiseli_Adam ()Binance'de bugün listelendi bu coin. Yeni listelenen coinleri almak büyük bir risktir. Arkadaşımız bu riski göze alıp güzel bir kar elde etmiş.
0BeğenmedimŞikayet
Melis065878 ()Pump değerleri derken. Okadat coin varken bende öğrenmek istiyorum ona göre alayım
Lapitexh için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Lapitexh ()Pump degerleri kafama yattı final noktası tahmin ettigim gibi bitti yoksa her coine girilmez.
0BeğenmedimŞikayet
Melis065878 ()Çok basitte neye göre aldınız
Lapitexh için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Lapitexh ()Cok basit :)
0BeğenmedimŞikayet
ARGENTUM63 ()Hocam, BTC üzerine bir değerlendirme rica ediyoruz çünkü gidişat takdir edersiniz ona bağlı.
0BeğenmedimŞikayet
Melis065878 ()Bu coin nasıl aldınız? Bilinen bir coin değil
0BeğenmedimŞikayet
Melis065878 ()Mbox ilk kez duydum. Nasıl bu kadar yükseldi
0BeğenmedimŞikayet
Lapitexh ()5.9 iyi bakarsaniz gorursunuz
0BeğenmedimŞikayet
sadeceseyir ()Tamam busd işlem çiftiymiş yeni gördüm pardon