Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0418 23:48:52
EUR 36.0200 23:48:52
USD 34.5494 23:48:52
ALTIN ONS $2706.6600 23:48:52

Konu: dentusdt elliott dalga sayımı

Yorumlar (20)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.

1BeğenmedimŞikayet

Melis065878 ()

Tabiki ulaşır. Eth geçti bile sanırım. Hot ta yarısına geldi. Onlarda neden gelmesin. Win de çok iyi yükselmiş. Win de hala yükseltmeyen coin

SON_GÜMÜŞ_BÜKÜCÜ için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

SON_GÜMÜŞ_BÜKÜCÜ ()

dent boğa =0,0227 en düşük =0,00156 şu an da =0,0075
btt boğa =0,0135 en düşük =0,0017 şu an da =0,0047
win boğa =0,00297 en düşük=0,00026 şu an da = 0,00073

değerli hocalarım 3 adet coinin gördüğü en yüksek ve düşüşteki rakamları yazdım, dip rakamlardan bugünkü değerlere yükselişi düşünüldüğünde boğa devam ederse nisan ayındaki en yüksek değerlerine rahatlıkla ulaşabilir mi?

https://altin.in/son_gumus_bukucu

Melis065878 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Melis065878 ()

Woww iyi yükselmiş. Ben hot öyle çok iyi yükseldi diye onu tutmak istiyor dum. Ama hot 0.1 oldu. Biraz geri kalmış. Yükselme yakındır inşallaj

0BeğenmedimŞikayet

SON_GÜMÜŞ_BÜKÜCÜ ()

evet öyle dedim ama herşey btc ye bağlı

0BeğenmedimŞikayet

Melis065878 ()

Teknik analiz. İniş- çıkış bilebilirsin. Hangi coin almak sanki biraz araştırmakla olur

acemi_yatirimci55 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Melis065878 ()

İyi yükselmesi yakın ozman.
0.227 dediniz değil mi?

1BeğenmedimŞikayet

acemi_yatirimci55 ()

Ne kadar kişinin fikir belirttiğinin önemi yoktur bu piyasalarda. En güvenilir yöntem bizzat teknik analiz öğrenip kendi analizini kendiniz yapmanızdır. Eğer teknik analiz öğrenemem diyorsanız analizlerine güvendiğiniz iki yada üç kişiyi takip edip, yapılan analizlerden bir sonuç çıkartıp en son kararı yine sizin vermenizdir. Unutmayın dünyanın en iyi analisti bile olsa hata yapma ihtimali vardır. Yapılan analizin yanlış olma ihtimali de düşünülerekten ona göre bir strateji oluşturulmalıdır.

0BeğenmedimŞikayet

SON_GÜMÜŞ_BÜKÜCÜ ()

hayır nisan da 227 den satmadım çünkü 0,1 dolar hedef veren çoktu satmadım sonra btc düştü umarım eski zirvesini görür btc 60-70 binlere geldiğinde

0BeğenmedimŞikayet

Melis065878 ()

Bayağı araştırarak aldım. Tek kişi değil. Çoğu kişi iyi diyor du. Yorumlar da

0BeğenmedimŞikayet

Melis065878 ()

İlk 0.068 den aldım. Sonra o.058 aldım. Nisandan beri yükselmedi mi

0BeğenmedimŞikayet

acemi_yatirimci55 ()

Kimsenin lafına göre işlem yapmamanızı tavsiye ederim.

0BeğenmedimŞikayet

SON_GÜMÜŞ_BÜKÜCÜ ()

bende de var nisandan beri 700 bin adet siz kaçtan aldınız btc biraz güven versin yürür inş ytd

0BeğenmedimŞikayet

Melis065878 ()

Dent o kadar iyi diyorlardı aldım. m ama hepsi çıktı. sadece dent yerinde sayıyor. Nu coin neresi iyimis

0BeğenmedimŞikayet

acemi_yatirimci55 ()

Birazdan bakacağım, sizi etiketlerim.

Hüma94 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

acemi_yatirimci55 ()

"Al" yada "sat" şeklinde herhangi bir tavsiye vermiyorum. Teknik olarak alımlar destek seviyelerinden parçalı bir şekilde yapılır ise risk azaltılmış olur.

0BeğenmedimŞikayet

SON_GÜMÜŞ_BÜKÜCÜ ()

yıl sonu gibi 0,147 dolar olsa süper olur

0BeğenmedimŞikayet

Hüma94 ()

Hocam ben bu yıl sonuna kadar zamanım var orta vade oluyor sanırım bakarsanız çok sevinirim şimdiden çok teşekkür ederim

0BeğenmedimŞikayet

Melis065878 ()

Dent kaçtan alınır

2BeğenmedimŞikayet

acemi_yatirimci55 ()

Hangi vade için merak ettiğinizi söylerseniz en kısa zamanda paylaşmaya çalışırım

Hüma94 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Hüma94 ()

Hocam mır usdt ye de bakarmısınız rica etsem?

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum