Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0393 13:04:51
EUR 35.9570 13:04:51
USD 34.5747 13:04:51
ALTIN ONS $2703.6750 13:04:51

Grafiği gönderen: Luciferr01

⭐⭐Luciferr01 ()
Bitcoin
Kava benim göz bebeğim. Dirençler kırbaçlanmak için destekler üzerinde oturmak için var diyor resmen. Ay sonu ma.in.net.i var güzel bir fiyatlanma yapacaktır. Babaları baltalamazsa yoluna seri devam eder. Babaları çok oynak olursa süreç biraz uzasada hedefine gider aslanım benim. Almayan varsa mutlaka alsın

Yorumlar (81)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.
Sayfa 2 - Konuda ki son yorumları görmek için tıklayın.

0BeğenmedimŞikayet

SARISEVMEZ ()

dayı hazır kâra geçmişken mutluyken sorayim neden yorumlarinda tüm L harflerini buyuk yaziyorsun :)

ELVS için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Hasan_3444 ()

Teşekkür ederim Erbil dostum, dostluğumuzun değeri herşeyin üstünde

Erbil07 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Erbil07 ()

Teşekkür ederim Hasan dostum sende öylesin ve bu sitenin değerlerindensin.

Hasan_3444 için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

ELVS ()

Eyw abim işallah hep beraber topLarız neşemizde paramızda eksik oLmaz işallah

aspar için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

aspar ()

Ne güzel bereketli olsun. Tüm mesele bu aslında millet ego kasarken sen işine bakıp testiyi dolduracaksın :)) senin adına sevindim :)

1BeğenmedimŞikayet

ELVS ()

Abim şükür Gectim dent GüLdürdü üstten cıktım sayıLır dentı parcalı 2000 ust 2000 usd 6 7 işLem yaptım ordan cıktıkLarımı aLtta kaLan coınLere ekLedim şükür durum iyi Çok sagoLasın zor zamanımda çok moral verdin

2BeğenmedimŞikayet

Erbil07 ()

@Luciferr01 in paylaşımlarından faydalanan bir çok arkadaş var burada buna sizde katılırsınız sanırım, lucifere saygınız yoksa bile bu arkadaşlara saygı adına daha düzgün bir üslup takınabilirdiniz

Roketci_1234 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

aspar ()

Kardeşim ne yaptın kara geçtin mi sen :)

1BeğenmedimŞikayet

ELVS ()

Sen adamsın be dıyen yan hesaptır :))

0BeğenmedimŞikayet

aspar ()

Sen bari yapma çelik hocam sen beni tanırsın bana da yan hesap diyorlar :))

celik2119 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

SARISEVMEZ ()

Doktor dayı s. a uzun süredir yoksun gezion. varmı btc yorumun dinleyelim en guzelinden.

celik2119 için cevaplandı (yorumu göster)

2BeğenmedimŞikayet

Hasan_3444 ()

Burada polemiğe giremeyecegin seviyede karakter olarak ve insan olarak çok düzgün bir kişiliktir Erbil dostum gerçekten tanısan yazdığın bu mesajdan utanırsın..

Roketci_1234 için cevaplandı (yorumu göster)

3BeğenmedimŞikayet

celik2119 ()

Birinin yan hesabı. Düşen obo mucidlerinden biri olabilir.

Luciferr01 için cevaplandı (yorumu göster)

3BeğenmedimŞikayet

Erbil07 ()

@Luciferr01 değerli arkadaşım @Hasan_3444 dostumunda dediği gibi bu tarz üslubu bozuk kişilere cevaba gerek yok ne yapman gerektiğini sen biliyorsun, enerji israfı yani paylaşımların bir çok insan içşn değerli...

0BeğenmedimŞikayet

alihoroz3344 ()

Amaç o zaten sogutmak o yüzden dahada adapte olman lazım başarılarının devamını dilerim

1BeğenmedimŞikayet

Luciferr01 ()

Teşekkürler hocam eksik olmayın

KAPAKÇI_GELDİİİİ için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

KAPAKÇI_GELDİİİİ ()

ben de sizi başarılı buluyorum
bulmazsam zaten herkesin yüzüne söylüyor um
yola devam...

0BeğenmedimŞikayet

Hasan_3444 ()

Dostum devam, konfor kullan gözün görmez cevap verme gereksinimi dahi duymazsın.

2BeğenmedimŞikayet

Luciferr01 ()

Arkası olmayan bir dayanağı olmayan bu yorumlar beni soğutuyor

alihoroz3344 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Luciferr01 ()

Yine bir çamur atma olayları içine düştüm. İstiyorlar ki paylaşım yapmayım kimse kazanmasın herkes bize biat etsin diyorlar..

vedatblg07 için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

alihoroz3344 ()

@Luciferr01 sen isine bak birader başarılısın i yüzden hedef gosterilmen normal konfor kullan gitsin takma kafana

1BeğenmedimŞikayet

Melis065878 ()

Her yerde oluyor bu. Onları görmemek gerekir

0BeğenmedimŞikayet

Luciferr01 ()

Çamur at izi kalsın misali maşallah bizim forumdan hiç eksik olmuyor bu durum. Can sıkıyor

Melis065878 için cevaplandı (yorumu göster)

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum