Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (55)
0BeğenmedimŞikayet
Talhaakgunn ()Var olasın abim , bende sizleri özledim gerçekten :) ben iyiyim sizde durumlar nasıl abim yaramazlık yoktur inşallah :)
Baş tacısınn
hakan7038 için cevaplandı (yorumu göster)
2BeğenmedimŞikayet
hakan7038 ()Vay can kardeşim. Özledik birbirimizi. İyisindir inşallah. Emeğe gösterdiğin ilgiden dolayıda ayrıca teşekkür ederim. Ben çizdim, yazdım, uyardım, takdir sizindir. Sevgiler saygılar.
Talhaakgunn için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Talhaakgunn ()Sende sağol güzel abim
Aa1 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Talhaakgunn ()Hoşbulduk sefalar buyurduk efenim :) çok teşekkür ederim var olun :):
depozitosuz için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Aa1 ()Eyvallah kardeşim sağolasın
0BeğenmedimŞikayet
depozitosuz ()talha bey uzun bi aradan sonra sizi görmek güzel . iyi geceler dilerim @He_key gelince ses ver
0BeğenmedimŞikayet
Talhaakgunn ()Abim benim düşüncem hâlâ aynı , ona 1800 e kadar gidebilir orası geçilirse 1830 denemesi gelebilir muhtemelen , fakat dolarda bir miktar geri çekilme bekliyorum :) tabi şunu unutmamak lazım ki uzun süredir piyasada işlem yapmıyorum :) gündemden bir haberim :))
Aa1 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Aa1 ()Ee kardeşim şimdi ne düşünüyorsun USD ile ilgili. Grafikten sonra
0BeğenmedimŞikayet
Talhaakgunn ()Ellerine sağlık abim :) yine on numara bir grafik çalışması ve yorumlama :)
0BeğenmedimŞikayet
Talhaakgunn ()Hahaha :) cansın abimm
Murat5635 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Murat5635 ()@Talhaakgunn sen yorulma yeni dinlendin :)
1BeğenmedimŞikayet
Fatih001 ()Allah razı olsun hakan abi
1BeğenmedimŞikayet
hakan33 ()eyvallah adaşım :) senin samimiyetin yeter
1BeğenmedimŞikayet
_delioglan_ ()Emeğine sağlık Hakan abim hoşgeldin.
1BeğenmedimŞikayet
Aa1 ()Hoş gelmişsin can kardeşim eline sağlık
1BeğenmedimŞikayet
Egeliinci ()Farkındayım. Bu yüzden yorumlarınızı Sürekli takip ediyorum. Allah herşeyi gönlünüzce versin inş
1BeğenmedimŞikayet
Murat5635 ()Her daim burdayiz, bazen terste bazen kardayız, ne olursa olsun sabirdayız, sen yoksan eksik sen varsan tamız abim :)
0BeğenmedimŞikayet
Murat5635 ()Allah razi kardeşim
iyi pazarlar
Emir_Hattab için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Emir_Hattab ()Adamın dibi sende öylesin abi seviliyorsununuz saygılar
0BeğenmedimŞikayet
hakan7038 ()İlginiz için çok teşekkür ederim. @Murat5635 ile beni piyasa düşerken, yatayda, çıkarken her daim sitede bulabilirsiniz. Ayrıca prensip olarak kendi hareket tarzımız olmayan hiç bir şeyi paylaşmıyoruz. Terste kalabilirmiyiz, evet. Zaten parolamız şu. Kar etmenin zevkini beraber yaşayamasak bile terste kalmanın dayanışmasını beraber yaşarız. Sevgiler saygılar.
Egeliinci için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Murat5635 ()Baş tacısın abim
Seviliyorsun:)
1BeğenmedimŞikayet
Sosa ()Evet abi emeğine sağlık altta 8.44 üstte 8.67 takip ederek yapacağı hareketleri tahmin edebiliriz her birey kendi riskini alır saygılar sunarım.
0BeğenmedimŞikayet
Egeliinci ()Ellerinize sağlık. Özellikle sadece grafik atıp kenara çekilmemeniz çok güzel bir tutum. Gayet açıklayıcı olmuş
1BeğenmedimŞikayet
hakan7038 ()Can kardeşim, sen benim hem en güçlü hem en zayıf yanımsın. Senin yazını okumasaydım, bu grafik bende kalırdı. Sevgiler saygılar.
1BeğenmedimŞikayet
Murat5635 ()Eline sağlık abim özlemişiz bu başlığı saygılar