Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (50)
0BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()@iknownothing ytd
__Deniz__ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
__Deniz__ ()Ama 1 senedir 22.58 altında hiç mum açmamış.. sadece iğnelemis orayida önemli bir destek bölgesi kabul edebiliriz.. 8.35 dolar kuru ile 6.06 yapiyo.. düşen kanal dibi ile aynı rakam
M_yıldız için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()@calculator buda arkadasın calısması . ytd
0BeğenmedimŞikayet
__Deniz__ ()ıyıym teskkur edrm sız nsılsnz
EH12345 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
EH12345 ()nasılsınz deniz hanım
0BeğenmedimŞikayet
__Deniz__ ()Düşünceniz için ben teşekkür ederim
Gbahar için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
__Deniz__ ()Hoş bulduk
EH12345 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Gbahar ()Herseyden once nezaketiniz ve sayginız icin sabredip her seferinde tek tek cevap verdoginiz icin tesekkurederim
0BeğenmedimŞikayet
EH12345 ()hg deniz hanım
0BeğenmedimŞikayet
__Deniz__ ()Geri gelme ihtimali var .. ya bir yükselsinde nerden dönecek bakarız yine şimdilik sitres yapmayın kendinizi ..
0BeğenmedimŞikayet
Gbahar ()Yani bu yukselis sahte olma ihtimali yuksek yada ciksa bile geri gelme ihtimali yuksek diyebilirmiyiz. Yoksa sadece ihtimaller arasinda bulundurmakta fayda var gelmesi zor mu demeliyiz
0BeğenmedimŞikayet
__Deniz__ ()21.64 altı boşluk oranın altinda 4 saatlik ve günlük kapanış yaparsa 18.75 kadar gidebilir..
0BeğenmedimŞikayet
Gbahar ()Anlamadim.
0BeğenmedimŞikayet
__Deniz__ ()tamam landı ama calışmadı daha
0BeğenmedimŞikayet
Gbahar ()Bu 3 lu tepe dusus dediginiz oluusum tamamlandimi peki
0BeğenmedimŞikayet
__Deniz__ ()@Fatihsultan görüşüm bu sekilde
1BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()Katılıyorum bende.
1BeğenmedimŞikayet
__Deniz__ ()@M_yıldız 18.75 8.35 dolar kuru ile 5.03 teknik olarak bu mümkün.. lakin hemen beklemiyorum.. 21.64-26 arası oyalanma belki sonrasında olabilir diye düşünüyorum.. haftalık ve günlük göstergeler dipte olması nedeniyle.. bu haftayı da ilk defa yeşil mumla kapattı.. ama tekniken mümkün olsada mantıken 5li rakamlar çok uzak geliyo :)
Otomatik Hatırlatma: Üyelerin yıldız sayıları diğer üyelerin yorumlara verdiği puanlar, altın simülatör sonucu ve üyelik tarihi vb. kriterlere göre otomatik sistem tarafından hesaplanmaktadır. Yıldızlar otomatik olarak belirli zamanlar içinde bu kriterlere göre güncellenerek artabilir ya da azalabilir. Yıldız sayısının fazla olması üyenin site içerisindeki tecrübesini gösterir ancak yatırım konusunda uzman olduklarını asla göstermez.
0BeğenmedimŞikayet
__Deniz__ ()Herkes terste oldu için ancak 100.20 lik kesim alır.. oda TLde olup beklerse tabi .. zaten bizim almamız önemli değil balinalar alacak ki yükselecek.. fiyatta bir hacim olmadı için daha alıma geçmediler demekki..
0BeğenmedimŞikayet
__Deniz__ ()O mumu bende gördüm.. ama yükseliş mumu koyup düşürdüklerinide çok gördüm.. ama göstergelerde olumlu oldu için yükselme ihtimali daha fazls
iknownothing için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Davut19 ()Bos kardeşimde yok yok maşallah :))
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Belki de korkuyu verip o kadar düşürmezler ya da hızla indirip tekrar çıkarttılar ama uzun süre kalmasın yeterli. Umutları çökertmeyi seviyor oyun kurucular
0BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()Super elinize sağlık . ytd
0BeğenmedimŞikayet
iknownothing ()Tabi bizim bu grafik analizimiz her zamanki gibi pek az kişi tarafından okunur. Aga 7 ne zaman geliyor, birader tersten ne zaman çıkarız soruları ve bi tersten çıkayım satıp tövbe bi daha almam naraları atılır. :D
1BeğenmedimŞikayet
iknownothing ()Oraya inmesinden ziyade, orada ne kadar kaldığı önemli galiba. Oraya yerleşirse durum içler acısı olabilir. Ama ikili veya üçlü tepe yerine flama formasyonu çalışırsa bütün iki veya üç aylık döngülerde dip yukarı çıkarak sıkışma meydana gelir. Tüm sıkışma veya daralmalar enerji biriktirir, yukarı veya aşağı kuvvetli ve kalıcı hareketler oluşturur. Flama formasyonunun çalışması durumunda 2023 sonlarına kadar tepelerde yükseliş olmaz. Bu da yaklaşık 16 aylık bir asansör hareketi mânâsına geliyor. Sabredenlere elindekini katlama imkânı sunarken sabırsız olanlara tam anlamıyla hüsran yaşatabilir. YTD.
I know nothing.
0BeğenmedimŞikayet
iknownothing ()Tabi bir de @BossVurguncu üstadın boğa çekici var. Olası bir yükseliş içim mükemmel alım bölgesindeyiz. Umarım hesaplar ve beklentiler ters dönmez. YTD.
I know nothing.
0BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()Suan oraya inse siteden örnek versek Ordan alacak kaç kişi kalır sizce ?
Talep ne kadar olur?
2BeğenmedimŞikayet
__Deniz__ ()18-75 19 diyelim hadi bence ora düşse bile çok kısa bir sürede toparlar gibime geliyo 5.50 5.30 düştünde hatırlarsanız 1- günde 5.90 6 lira oluyordu ... 6 liranın altında uzun süre kaldini hiç görmedim
0BeğenmedimŞikayet
Ömür_sermayesi_pek_azdır_ ()Sayın Deniz grafikte 23 lerden
26 çıkıyor sonra tekrar 18 lere
Kadar iniyor yada doğrusunu yazabilirmisiniz anlamadigimdan
Soruyorum
0BeğenmedimŞikayet
__Deniz__ ()Haklısınız olabilir aslında nerden baksan aylardır düşüş grafi atıyorum ben olsam da beğenmem ; ))
REŞAT12 için cevaplandı (yorumu göster)