Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (53)
0BeğenmedimŞikayet
KRAL001 ()Ama şöyle. bise yapa bilirdi bugün 400 geldinde satip bekleyip sert düşüşte alip 50 tl atak yapiyor psg çok hizli balinasi var emirleri fena indi gibi 50 tl atyor 2 defa denese belki karla çıka bilir ama riskli bukadar terste olsam denerdim ben ama şuan psg alinirmi dersen 200 tl altı heryer alınır bana gore ytd
Melisss için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Melisss ()Hot vardı elinde satmış hepsini psg yükseliyor ilk sırada diye gitmiş almış
KRAL001 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Fanatikgumuscu ()Heee al sati bırakıp bide onunla ugrasicaz çok emek bilen varya hahahahayyttt
LostPassenger için cevaplandı (yorumu göster)
2BeğenmedimŞikayet
ntmen_x ()İspata gerek yok
Herkese bol kazançlar; )
Bir sen biliyor birde hemşom; ))
İyi tatiller bende geleyim isganbuka yer ayırt denize karşı çayımızı içelim. 50 krş mu )
1BeğenmedimŞikayet
KRAL001 ()Haklisin abi aynen ole oldu:)))
Roketci_1234 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
LostPassenger ()Bizde herşey ispatlı baskan :)
Sanırım senden benden baska aldım sattım yazısını resimleyen yok :)
Bol güneşler
Tatilde para lazım ihmale gelmez kripto ; ))
ntmen_x için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Ruşen_1221 ()Senin arkadaş Messi nin transferine yardımcı olmuş ancak psg şampiyonlar ligi şampiyonu olursa parası kurtarır
0BeğenmedimŞikayet
KRAL001 ()Valla ne desem yalan olur simdi psg fiyatladi satin aldi kademeli 150 200 bandina kadar geri cekile bilir hiç bilemem gecen sezon oldu cunku 300 kadar cikti 155 bandina oturdu 1 2 hafta sonra 500 kadar cikti bir bakim yinede çok riskli atm gecen seozn satin dedim 450 di cokecek dinlemediler hala bekleyen var Allah yardimcisi olsun
2BeğenmedimŞikayet
ntmen_x ()İyi oynamalar)
0BeğenmedimŞikayet
Melisss ()Kral benim arkadaş bilmeden gitmiş psg almış 450 tl den paribudan gelirmi o fiyata zarara saticakti bugün satma dedim ama bende anlamıyorum bu tokenlerden
0BeğenmedimŞikayet
Roketci_1234 ()Doğukanla beraber om nkn vur kac oynuyoruz anlık. bosa çıkınca gelirim:))
0BeğenmedimŞikayet
Roketci_1234 ()City atm devam. emliyet kemerlerini tak.1 aydır sölüyorum sana:))öbürleri vurdumu ver çekildimi al sormana bile gerek yok:))
1BeğenmedimŞikayet
KRAL001 ()Abimmm ful. tokendeyim baya kar yazdi milan satmadim geri cekildi ama 100 görmeden rahatlamaz bu
0BeğenmedimŞikayet
Roketci_1234 ()Beraberiz om da:))
1BeğenmedimŞikayet
LostPassenger ()Bizde kuralına göre oynarız baskan sorun mu :)
vedatblg07 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
LostPassenger ()Birazda o iş usta işi :)
Belki de 0.30 a gidicek biraz oynayım su om ile :))
@Esma12 inşallah kardeşim
Bakayn için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Bakayn ()Butuun hepsinin grafiklerine bakıp mi Yakalıyorsunuz.. Cok mantikli anlik cikmak
0BeğenmedimŞikayet
Esma12 ()Hm anladm Allah bereket versin darısı bizede olsun insAllah? :))
1BeğenmedimŞikayet
LostPassenger ()Anlık manevralarım oluyor :) bunu daha önce de söylemişyim. buraya yazmakla yetişemem bu manevralarda.
Mesela elimde o an oynamayacak olan coini anlık cıkıp pump icin birine girip dönüyorum. Wrxde yaptım şimdi bunu
Esma12 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
vedatblg07 ()Tam yazı tura piyasası oldu yeminle
0BeğenmedimŞikayet
Esma12 ()Abi mal da değimisn komple ciktnmi peki
0BeğenmedimŞikayet
LostPassenger ()Şu düzeltme bitsin de bakalım :) 42den mi döncek 40 dan mı bakalım
vedatblg07 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
vedatblg07 ()Yeter daaa doymadın bi :) alyat artık