Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (53)
0BeğenmedimŞikayet
Sosa ()Çok güzel açıklama olmuş abi sağolasın bu mantıkla devam degişmedikleri sürece ne alsan kâr yazıyor memlekette TL ile bekleyen hep zarar
Murat5635 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Murat5635 ()kardeşim nisan dan beri enflasyon düşecek diyenlere
aynı şeyi yazıyorum usd yüksek faiz yüksek sen dışardan mal alıyorsun dışarda enflasyon yüksek üfe yüksek enerji maliyetleri yüksek sen bu ortamda enflasyonu nasıl düşüreceksin diye
bak mb bile emtia fiyatlarının etkisini metine koymuş beni geriden takip ediyor :)
Sosa için cevaplandı (yorumu göster)
-1BeğenmedimŞikayet
Sosa ()Az buçuk rakamı tahmin edebiliyorum abi canı yananlar dış minnaklara bağlarlar bu işi ben sana diyim:))
0BeğenmedimŞikayet
Murat5635 ()Eğer başlıkta ki ihtimal olursa ki burda yazamam mavi dolar, ama ilerde çok canlar yanar
0BeğenmedimŞikayet
Sosa ()Anladım abi arkama yaslandım bekliyorum tren kalksın bakalım
0BeğenmedimŞikayet
Murat5635 ()Enflasyon düşmez diyor mb ben demiyorum
Sıkı duruş diyor ama elinde kuru sıkı var
0BeğenmedimŞikayet
Sosa ()Abi faiz sabit kaldı artık grafikteki boşluğun dolmasını mı bekliyorsun
1BeğenmedimŞikayet
Lale_ ()Allah razı olsun
0BeğenmedimŞikayet
Invincible_lion ()Merhaba değerli kardeşim dolar düştüğü için gümüş düşüyor ons aynı yerde gümüş onsla işiniz işleminiz varsa onun durumu sıkıntılı ama gümüş gramla ise işlemleriniz vade sorununuz yoksa hiç problem yok bilginiz olsun. ytd
RG58 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
RG58 ()Merhaba Olcay gardaş gümüş Ons sizce ne olur teşekkürler
Invincible_lion için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Sibelgunn ()Teşekkürler kardeşim bende 473.5 dan almıştım o halde bekliyim daha aşalara gelmezse
0BeğenmedimŞikayet
Invincible_lion ()Dolar biraz düşebilir onunla birlikte hareket ettiği için düşebilir oda biraz mb faiz kararı sonrası en az 1 saat incelemek lazım. ytd
AyZeyDam için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Murat5635 ()473 desteği ne kadar inebilir
Sibelgunn için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
AyZeyDam ()Hocam Sabit Kaldı Gümüş Daha Düşer Gibi mi
Invincible_lion için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Sibelgunn ()Kardeşim gram nereye kadar düşer
0BeğenmedimŞikayet
Murat5635 ()bildin sabit tuttu
somundede için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Invincible_lion ()Emeğinize sağlık değerli kardeşim
0BeğenmedimŞikayet
Yalçın6060 ()Bak görüyormusun beni bile dinlemiyorlar
sabır için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
sabır ()Ben faiz indirim mesajını verdiği için bugün faiz artışı bile gelebilir diyorum. Bağımsızlık imajı
0BeğenmedimŞikayet
Pls54 ()Eline sağlık dostum güzel çizim :)
1BeğenmedimŞikayet
Yalçın6060 ()Bu harikaydı
0BeğenmedimŞikayet
somundede ()ya küçük bir parça indirim göstermelik yada sabit
2BeğenmedimŞikayet
Murat5635 ()@Lale_ nin isteği üzerine atılmıştır