Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0426 00:51:24
EUR 36.0388 00:51:24
USD 34.5492 00:51:24
ALTIN ONS $2712.8300 00:51:24

Konu: MATİC Grafik 11.08.2021

MATİC/USDT haftalık görünümde şuan pozitif durumda olduğu ve şuan güncel olarak günlük grafikte ise önemli HO'larin üstünde ve şuan 1.25$'a yakın önemli bir direnç seviyesinide test ediyor olduğu ve bu seviyenin üstünde tutunması ve başarılı gün kapanışları yapması durumunda işin seyrinin yukarı yönde devam etmesi şeklinde beklenebilir sırasıyla 1.43821$-1.5379$ ve 1.70$ kısa vadede tepe seviyelerine doğru gitmesi sözkonusu olacaktır..

Yorumlar (8)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.

0BeğenmedimŞikayet

Pureview ()

Dostum yeni görüyorum eline koluna sağlık Allah zeval vermesin. Destek dirençleri takip ediyorum ben de sürekli . Doge hareketini başlatamadı bu yükselişte bir hacim sorunu var gibi. Hareket geldiğinde ben de sıranın doge ve xrp ye geleceğini düşünüyorum. Matic bile hala bedava bu seviyelerden...

CoDeX© için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

Savaş06 ()

Eyvallah Hocam teşekkür ederim.

CoDeX© için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Hyusuf ()

Değerlendirme için teşekürler ben de matic sabah az takviye yapmıştım diğer takviye yerlerini merak ediyordum...

0BeğenmedimŞikayet

CoDeX© ()

Tşkler Savaş bey, bol kazançlar hayırlı, bereketli günler..

Savaş06 için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

Savaş06 ()

Emegine sağlık Hocam.
Teşekkür ederim.
Like...

0BeğenmedimŞikayet

CoDeX© ()

Yorum ve grafiğe dislike atan arkadaşımız acaba neyi beğenmedi varsa grafikle ilgili herhangi birşey söylerse çok sevinirim..

0BeğenmedimŞikayet

CoDeX© ()

DOGE geçtiğimiz hafta grafiklerle ve analizlerle belirtmiştim.. DOGE piyasada geçmişi olan bir koin ve boğayı geçmişi olan koinlerin başlatması her daim sözkonusudur.. % 30 - % 40 bile ivme yapmasi beklenebilir.. Günlük grafikte ise 22 Haziran'da en düşük 0.16322$ ve 20 Temmuz'da ki en düşük seviyesi 0.15988$ seviyelerini test ederek bir destek tabanı oluşturmuş.. Şuan haftalık MA20 seviyesi olan 0.278$ civarı kısacası düz hesap 0.28$'in üstünde kapanışlar yapması DOGE'yi yukarı yönde haftalık üst bollinger bandı 0.5$ civarı ve Mayıs'ta test ettiği 0.73995$'a doğru gitmesi ara ara düzeltmelerle beklenebilir.. Haftalık en önemli direnci şuan 0.28$ ve bunun üstünde günlük MA100 0.305$'a yakin seviyesi göze çarpıyor ve bu 2 seviyeyi geçtiği takdirde ivmesi yukarı yönde hızlanması sözkonusudur.. Bu seviyelerin üstünde ve en düşük 0.15998$'dan başlayıp 0.73995$'a doğru yükselen ve aşağı yukarı yönlü dalgalanmanın % 0.5 FiB seviyesi (0.45$) kısacası (0.42$-0.45$) bölgesine doğru gidebilir..

Pureview için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

Pureview ()

Usta kolay gelsin. Bir doge yorumu alalım mı grafik fazla sıkışık duruyor patlamaya yakın gibi ne dersiniz :)

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum