Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (52)
0BeğenmedimŞikayet
musaelik ()Bu gece uyumayacagiz
Kasıbeyaz için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
super_conqueror ()İşte Herkes kendini ona göre ayarlayacak.
Kasıbeyaz için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
super_conqueror ()Grafikte görünen 1680-1650 arası alımları yapmalıyız.
@ers16
rzc için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ers16 ()Halil Bey, ons altin geri çekilme 1650 seviyesini mi bekliyor olacağız
super_conqueror için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
rzc ()500 uzerindeyken almıştım gecen yıl
Mevt için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
rzc ()Amin olabilir yanılma tabi kar zarar bana ait
0BeğenmedimŞikayet
Kasıbeyaz ()Hocam gece gelirse yine izleriz. Mobil bankacılık kapalı olacak. Şimdi gelirde iyi bir yerden alırız inşallah
0BeğenmedimŞikayet
super_conqueror ()Rica ederim. Elimden geldigince yardımcı olmaya çalışırım. Umarım yanılmayız. Hayırlısı ne ise o olsun.
0BeğenmedimŞikayet
Mevt ()Sizin ortalama kacti?
0BeğenmedimŞikayet
rzc ()Tşk ederim
1BeğenmedimŞikayet
super_conqueror ()Tamam. Şimdi ons altın yavaş yavaş geri gelecek. Tekrar alım için hazır ol.
0BeğenmedimŞikayet
rzc ()50 gram civarı kaldı ful nakitteyim suan
1BeğenmedimŞikayet
super_conqueror ()Son karar Siz'in olmakla beraber Ben olsam bir miktar satardım.
1BeğenmedimŞikayet
super_conqueror ()Bilmiyordum. Üzgünüm. Full altında mısınız?
1BeğenmedimŞikayet
rzc ()Zaten zararımı biraz bi kurtarabilsem birdaha altına bulaşmıycam
0BeğenmedimŞikayet
rzc ()Çok fazla zarar ettım ev alıcam parayı baya bi erittim 1 senedir bekliyoruz iyice sinirlerim bozuldu artık
-1BeğenmedimŞikayet
super_conqueror ()Efendim neden bu kadar panik oluyorsunuz.3-5 pip oynayınca bir stress bir stress :)Yapmayın. Eger böyle panik olacak streslere girecek veryansın edeceksiniz bu işler Siz'lere göre degildir.
Yeri gelecek terste kalacak yeri gelecek para kaybedecek sabrdeceksiniz. Böyle böyle tecrübe kazananacksınız.
0BeğenmedimŞikayet
rzc ()Halil bey hatamı ettim gene düşmiycek sanki
0BeğenmedimŞikayet
super_conqueror ()Yaredeceksiniz. Yada kısa al- satlarla kar yapmaya çalışcaksınız.
fulyam için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
fulyam ()Öyle evet artık bu saatten sonra acı ilacı yutacağız sabretmekten başka çare yok gibi
0BeğenmedimŞikayet
super_conqueror ()Bu işler böyledir. Çıkarken nasıl çıktı? Düşerken de öyle düşecek. Biraz sabır gerekecek.
fulyam için cevaplandı (yorumu göster)
2BeğenmedimŞikayet
fulyam ()Her seferinde daha ne kadar daha ne kadar düşebilir diyoruz biz dedikçe düştükçe düşüyor ya korku filmi gibi oldu piyasalar artık