Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0391 12:11:50
EUR 35.9343 12:11:50
USD 34.5656 12:11:50
ALTIN ONS $2696.9350 12:11:50

Konu: Çıkışını beğenmedim

⭐⭐__Deniz__ ()
Gümüş

Yorumlar (17)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.

0BeğenmedimŞikayet

yabangülü_17 ()

Anladım hocam çok anlaşılır oldu, düşünebilirim ..

__Deniz__ için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

__Deniz__ ()

Aslında ons çok düştü .. dolar grama geçilebilir .. lakin ortalık biraz karışık yinede sen bilirsin.. 286-296-305 gibi biyerden tekrar dolara geçilebilir düşükse.. ama dönüşe gectinden emin değilim şu anda ..266 kırılırsa 245 gidebilir.. göstergelerde dipte 245 gitmesini desteklemiyor ama yinede sen bilirsin

yabangülü_17 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

yabangülü_17 ()

Yok hocam platin baştaki ilk dususlerde dolara geçmiştim platini de.. var mı ışık alım uygun ise?

1BeğenmedimŞikayet

__Deniz__ ()

Senin platin varmi

0BeğenmedimŞikayet

yabangülü_17 ()

Keşke hocam düşmesin:)

0BeğenmedimŞikayet

__Deniz__ ()

8 TL düştü geri yerine geldi.. zaten yapacağını yaptı 2-3 haftadır.. bugünde düşmeyi versin artık :)

1BeğenmedimŞikayet

NASİP27 ()

Zararkes kesinlikle düşünmüyorum hislerime yenik düşüp 7440 ta çıkacaktım nasip ne diyeyim sabırla bekliyoruz

1BeğenmedimŞikayet

yabangülü_17 ()

Doğru hocam belli olmuyor ki.. geceki aldıklarımi cikayim ben önce en iyisi.. bu arada platin yerinde durdu gibi..

0BeğenmedimŞikayet

__Deniz__ ()

1.60 kuruş düştü bekleminizi tavsiye ederim bu saatten sonra zararkes riskli..

NASİP27 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

__Deniz__ ()

Ben zararkes yapmadım TL vardı biraz aldım karla sattım .. egerki yüksekten alimlarin varsa beklemeni tavsiye ederim.. 1.60 lira düşmüş bir ürün sonuçta .. belli olmaz piyasa yapıcılara bı anda yukarı çekerler geri yerine koyamazsin..

1BeğenmedimŞikayet

NASİP27 ()

Bende güvenemiyorum neyapacağımızı şaşırdık her kademede tersde kaldık ytd

1BeğenmedimŞikayet

yabangülü_17 ()

Alım bölgesi ise biraz takip edeyim öyleyse, anladım hocam aşağı gidecek diye zararkes yapıp al- sat yapmayı düşünüyorum, dün geceki düşüşün ortasına kadar geri çekilebilir diye tahmin( kaynağı olmayan) ediyorum..

1BeğenmedimŞikayet

__Deniz__ ()

Yalnız 4 saatlik göstergeler alım bölgesinde .. yalnız bu sıralar göstergelere güvenmiyorum..

0BeğenmedimŞikayet

yabangülü_17 ()

Teşekkür ederim hocam, bereketli olsun .. satacağım bennde ..

2BeğenmedimŞikayet

Bandura ()

Hocam sağ taraftan yine kırmızı mum inerse minare gibi cami formasyonu buyurun cenaze namazına misali

1BeğenmedimŞikayet

__Deniz__ ()

Ben banka satışı 6.44 aldimi 6.64 sattım.. yükselirse de sorun değil terste kalmaktan iyidir.. düşerse tekrar alırım .. çıkarsa 6.75 üzerini saglamlarsa duzetlmede geri alırım..

1BeğenmedimŞikayet

yabangülü_17 ()

Emeğine sağlık hocam, dün gece aldiklarimi satmayi düşünüyorum .. nasıl bı düşus bu yaa.. aldıginiz duruyor mu geceden? .. kaldı böyle nasıl yapaak

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum