Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (49)
-1BeğenmedimŞikayet
falcon38 ()Yine yanıltmadı bizi
Cümleten hayırlı geceler
Hayırlı haftasonları geçirmeniz dileğiyle
Saygılar
falcon38 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
falcon38 ()Kapanışı 50-55 arası kapatır pazartesi tekrar geri çekilme bekliyorum ytd
Grafik çalışıyor hala
Herkese hayırlı kazançlar
Saygılar
0BeğenmedimŞikayet
falcon38 ()bu grafik hala çalışıyor arkadaşlar şu an B noktası oluşumu var hedefi 57 civarı YTD
1BeğenmedimŞikayet
Lale_ ()Sağolun hocam. Teşekkürler cevap için
2BeğenmedimŞikayet
falcon38 ()Evet tekrar 40-44 civarı gelmesi muhtemel
Lale_ için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Lale_ ()(Gr demişim TL diyecektim. )
Yani aşağı inişe geçti diyelim mi c tepesi için. Yada tekrar 7,58 için yoklama ihtimali olabilirmi
1BeğenmedimŞikayet
falcon38 ()Gram olarak bekliyordum kardeşim ama 57 iğne atmış düşük yaptı birinci tepe tamam gözüküyor
1BeğenmedimŞikayet
Lale_ ()Hocam ikinci tepeyi gr olarak mı bekliyorsunuz ons olarak mı?
3BeğenmedimŞikayet
falcon38 ()6.58 civarı yapım geri dönece arkadaşlar
Grafik hala çalışıyor ytd
1BeğenmedimŞikayet
falcon38 ()evet kardeşim MB kararını görmeden alım çok riskli
1BeğenmedimŞikayet
Lale_ ()Hocam hala bekliyormusunuz alım için
0BeğenmedimŞikayet
falcon38 ()rica ederim ben teşekkür ederim
Azrcll için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Azrcll ()Teşekkür ederim kardeşim
0BeğenmedimŞikayet
falcon38 ()Grafiğin çalışması için bir 58 civarı yapması lazım kardeşim YTD
Azrcll için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Azrcll ()Nasıl yorumlayalim hocam
0BeğenmedimŞikayet
falcon38 ()A tepesi oluştu sıra B tepesinde arkadaşlar MB öncesi yanılabilirim saygılar
0BeğenmedimŞikayet
falcon38 ()İnşallah o günlerde gelecek kardeşim saygılar
Gümüş_Sevdalısı için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Gümüş_Sevdalısı ()Evet hocam yükseliş çizin çok yükseliş çizin okadar yükselsinkii :)
0BeğenmedimŞikayet
falcon38 ()Normal şartlarda kısa vadede kanal dışı 6.80 üzerine çıkana kadar alım düşünmüyorum arkadaşlar teknikte açık ve net düşüşün devam edeceği görülüyor ytd Rabbim tersdeki arkadaşların yardımcısı olsun sürekli düşüş grafiği atmaktan çekinir olduk :((