Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (20)
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Günü geldiğinde o da olur inşallah
ALTINCIDAYI_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ALTINCIDAYI_ ()Gaptan kasit bugun degil tabiki
BossVurguncu için cevaplandı (yorumu göster)
-1BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Gaplı açsak da bugün biraz keyfimiz yerine gelse :)) ytd
0BeğenmedimŞikayet
Davut19 ()Umut oluyorsun bize Varol kardeşim.
0BeğenmedimŞikayet
ALTINCIDAYI_ ()Görünmez gap zincirlerle tutulmuş
1BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()2020 martta yaşadığımız sonrası zaten şu an bulunduğumuz seviyeye ulaştık hocam. Ama devamı gelmedi 1 yıldır. Belki ilerleyen süreçte tekrar o tarz bir durum daha olursa bana daha makul geliyor o şekilde olması. Lakin olmayadabilir yeterince mal toplandı bu seviyelerde 925 ml ons civarı stok var büyük fonların elinde. Bir gün bu baskı kalkıp fırlayadabilir tam tersi mal dağıtırlarsa sıkıntı yaşanabilir. Lakin bundan daha kötü daha düşük bir gümüş fiyatı olmamalı şu kadar stok varken büyük oyuncularda hatta daha güzel bir fiyatta olması gerekirdi çoktan belki de. ytd
0BeğenmedimŞikayet
ALTINCIDAYI_ ()O bahsettiğin derin çöküşü 2020 martta yaşadık zaten
1BeğenmedimŞikayet
ALTINCIDAYI_ ()Gümüşün tarihinde budenli uzayan, ve bu denli tabanı yükselen ve tavana daha çok temas eden sonrasında sapıkadar çakılan bir flama gösterebilir misin?
celik2119 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()6. dayı benim teknik olarak 2 yıldır söylediğim ve hala aynı düşündüğüm, bu yıl içindeki bu yıl için max 33-34 arası gümüşte o da 30.5-31 dolar üzerinde aylık kapanışlar olursa tabiki. Bunu zaman zaman çoklukla belirttim. Çünkü 10 yıllık çanağın %50 düzeltmeyi geri alma seviyesi 30.5-31 civarı o yüzden çok önemli.
Bu seviyeler üzerinde kapanışlar geldiği taktirde hızlanmalar olabilir. Elbette onslar üzerinde baskı var bunda ABD 10 yıllıklarından DXY ye, hatta sanal varlıklara kadar bir çok faktör spekülatif ve manipülatif etkenler var olduğu aşikar. Yalnız 1970-2021 arası benim de Almanac şeklinde hazırladığım bir çalışma vardı grafiklerimde ki bu 50 yıllık gümüş ons grafiğinde büyük sıçrama lardan önce derinlemesine tuzak geri çekilmeler olduğu görülmektedir ve spekülasyonlar olduğu görülmektedir.
En son geçen sene 2020 Mart ayındaki tuzak düşüş mesela 11.6 civarına sonra patlama.
Ben yine böyle bir durum olmasını beklerim önce yani sert bir silkeleme, bu belirttiğim seviyeler aşılsa bile.
Gümüş 11.6 dolardan 30 civarına atak yaptıktan sonra 1 yıldır bi akümülasyon sürecinde. Lakin belki seneye ya da daha sonraki sene için görülebilir senin grafiğinde bahsettiğin seviyeler ihtimalen hayırlısı olsun inşallah. ytd
0BeğenmedimŞikayet
ALTINCIDAYI_ ()Çok ikna edici oldu
0BeğenmedimŞikayet
celik2119 ()Gümüşün tarihinde flama direğinden 1 sene sonra tekrar flama diktiği görülmemiştir.
0BeğenmedimŞikayet
ALTINCIDAYI_ ()Ondan şüphem yok zaten:) mesela flama neden 21 e kırar
0BeğenmedimŞikayet
celik2119 ()Zerre katılmıyorum :)
0BeğenmedimŞikayet
ALTINCIDAYI_ ()Nazar deymesin inşallah, evet zerre katılmadığın grafik hakkında yorumlarını alalım:))
0BeğenmedimŞikayet
ALTINCIDAYI_ ()Zaten 31 aralık vadeli olduğunu belirtmiştim, aslında üzerindeki baskıdan dolayı daha erken gerçekleşeceğini düşünüyorum, sence bu on yıllıklarla ve enflasyonla onsun yeri burası mı olmalıydı? Ben bu beklentimi görünmez gap olarak adlandırıyorum, günü geldiğinde görürüz inşallah ytd?
0BeğenmedimŞikayet
celik2119 ()Maşallah, barekallah.
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Bana göre bunun olabilmesi için öncelikle 30.5-31 dolar üzerinde aylık kapanışlar alması şart en azından 2-3 ay kadar. ytd
0BeğenmedimŞikayet
Melisada ()Sizin grafik ve düşünceleriniz gerçekleşirse hepimiz tersten çıkarız. Hayırlısı...
1BeğenmedimŞikayet
ALTINCIDAYI_ ()Beklentim en üstünde üstü var lakin sabır, bilinçli yatırımcı, kıymetlilerden en ucuz olanını alır, diğerlerinden doyuma ulaşılıp sert satışlar geldiğinde hep birlikte neye çullanıldığını göreceğiz
Melisada için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Melisada ()İnşallah en üst hedeften kârla çıkarız gümüşten emeğinize sağlık