Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (52)
0BeğenmedimŞikayet
Aa1 ()Takipteyiz kardeşim eyvallah
Murat5635 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Murat5635 ()Haftaya bugün ortaya çıkar
Aa1 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
finnari ()Gumus dusus orda tamsm mi oldu sadece bu gunluk geri dondu tekrar dener mi
0BeğenmedimŞikayet
YUSUF_ENES16 ()Hayırlı olsun
0BeğenmedimŞikayet
Aa1 ()Ayn bakalım hayırlara vesile olacaktır inşallah
2BeğenmedimŞikayet
Murat5635 ()Bizim tek çizgi bu kezde iş gördü
Bakalım hayırlara vesile olsun :)
0BeğenmedimŞikayet
Melisada ()Buldum ekran görüntüsü de aldım emeğinize sağlık teşekkür ederim yardımınız için
0BeğenmedimŞikayet
Aa1 ()Bende gümüş var, küçük bir parça USD var, birazda pala var canım kardeşim. Gümüş ağırlıklı bende uygun yerden gümüş USD parite yapmak için USD yi takip ediyorum. Durumum bu şekilde şimdilik. TL yok:)
0BeğenmedimŞikayet
Melisada ()Teşekkür ederim sayfanıza baktım başlarda yoktu ama şimdi tekrar bakıcam gözümden kaçmış olabilir.
0BeğenmedimŞikayet
Murat5635 ()Usd yi mi takip ediyorsun gümüşü mü?
1BeğenmedimŞikayet
Murat5635 ()Dolara gececeksen öyle bir yerde geçmelisin ki aninda kar yazsın şu an ons yukarı usd aşagı görünüyor
Sayfamda usd geçiş rakamlarıni gösteren piramit var ben olsam kademe kademe gecerim ytd
Melisada için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Onur74 ()Amin ecmain Rabb'im CC cümlemizin gönlüne göre versin
0BeğenmedimŞikayet
Melisada ()Sizden de Allah Razı olsun gönlünüzden geçen kazancı alabilmeniz dileğiyle
Onur74 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Onur74 ()Like verildi Allah razı olsun
1BeğenmedimŞikayet
Melisada ()Bereketli olsun tabiki zarar etmekten iyidir
0BeğenmedimŞikayet
Onur74 ()Ben normalde 25.05 lere kadar çekilir yerine koyarim düşüncesi ile işlem açmıştım fakat ons baya direncli çıktı benim gözümde buna istinaden 25.40 da yerine koydum artan gram 0.25 zarar etmek ten iyidir küçük miktar geçmiştim
0BeğenmedimŞikayet
Melisada ()Haklısınız burdan 24××onslara düşmeyeceğini bilsem bekler orda yapardım ama zararda olunca da insan çok sağlıklı düşünemiyor siz 25.8 de parite yapıp 25.5 de aldığınızdan ne kadar gram arttırabildiniz
0BeğenmedimŞikayet
Onur74 ()İlla ortalama düşürmek istiyorsaniz parite işlemini 26.20 lerde düşünmeye başlayabilirsiniz. Benim şahsi fikrim böyle
0BeğenmedimŞikayet
Melisada ()Keşke biraz bu konularda bilgim olabilse tek amacım zararımı azaltabilmek ama bilmeyince yanlış işlem yapmak çok olası çok kararsız kaldım:((
0BeğenmedimŞikayet
Onur74 ()Teşekkür ederim sonuçta biz pariteyi gümüş gram artırmak için yapıyoruz haliyle burda parite etmek gümüş gram artırmak için 24.95 lerde tekrar gümüşe gecmek demektir buna kesin gözüyle bakıyor saniz buyrun işlem acabilirsiniz
0BeğenmedimŞikayet
Melisada ()Anladım riskli de olabilir doğru bir kararda. Burdan onslar yükselebirde düşebilirde zor bir karar. Teşekkür ederim umarım sizin içinde Hayırlısı olur Hayırlı kazançlar dilerim
1BeğenmedimŞikayet
Onur74 ()Gümüş ons direncleri çok zorluyor. Dolar da düşüşte iken ons düşmesi zor görünüyor. Benim kanaatim beklemeniz. Şöyle izah edeyim 25.50 de ve 25.80 de parite yapmıştım 25.80 i yerine koydum ama 25.50 yi yerine koyamadim risk sizin
0BeğenmedimŞikayet
Aa1 ()Senin kademeyi takip ediyoruz dostum şimdilik benim için saat gibi işliyor:)
0BeğenmedimŞikayet
Melisada ()Tesekkur ederim
ASRİ6327 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
ASRİ6327 ()Merhaba.
Ademcan kardeşimiz ile iletişim kurun veya sayfasını açıpkontrol edin
0BeğenmedimŞikayet
Melisada ()Ustam dün sormuştum ama düşmemiş olabilir elimdeki gümüşün bir kısminı burdan dolara geçmek mantıklımı yoksa yanlış mı olur
0BeğenmedimŞikayet
Fatih001 ()Tesekkür ederim
Eline kalemine sağlık hocam
0BeğenmedimŞikayet
Melisada ()Teşekkür ederim alış satışlarinızı belirtirseniz yeterli. Kimse kesin ne olacağını bilemez doğru. Birde satışlarınızı tl olarakmı yapıyorsunuz dolara mı geçiyorsunuz hangisi daha avantajlı olur sizce? Elimde tl yok buralardan düşüş bekliyormusunuz gümüş onsta bir kısım dolara geçilir mi fikrinizi almak isterim.
3BeğenmedimŞikayet
Murat5635 ()Ons olarak böyle tek çizgi ile göstermek biraz zor ama tek çizgi cizsem 26.20 ye cizerim bir de en üstte şu an 28. xx lerden geçen bir çizgi var gün gelir onun üstünde 2 kapanış yaparsa ons ta yeni bir sayfa açılır
Fatih001 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Murat5635 ()Var öyle rakam lar zamam zaman takılır kardeşim
YUSUF_ENES16 için cevaplandı (yorumu göster)